Sygeplejerske med funktion som klinisk sygeplejespecialist til intensivt afsnit SL2, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

SL2 søger en sygeplejerske med funktion som klinisk sygeplejespecialist med ønske om at gøre en forskel.

Vi søger en erfaren sygeplejerske med gode værdier, der sammen med kollegerne tør udfordre fagligheden og som har lyst til at bidrage til udviklingen af psykiatrien.

På SL2 er der ikke plads til monofaglige kulturer, men derimod plads til et samarbejde på tværs af professioner. Sammen lytter vi til de forskellige faglige vinkler på de problemstillinger, vi oplever i hverdagen; hvad er de pædagogiske ræsonnementer, hvad er de sygeplejefaglige overvejelser, hvad er de ergoterapeutiske og hvad er de fysioterapeutiske? Er der noget vi har overset hos den enkelte patient, og hvordan sikrer vi os det fulde billede?

Vi har i afsnittet stort fokus på den kliniske kompentenceudvikling samt på den personlige udvikling hos den enkelte. Vi tilbyder derfor en række kurser og uddannelser med henblik på konstant at udvikle fagligheden hos den enkelte, men også hos afdelingen generelt, da vi har en forventning om, at viden er noget man deler og ikke holder for sig selv.

Sengeafsnit SL2

SL2 er et intensivt afsnit med plads til 14 patienter. Vi har primært patienter med paranoid skizofreni eller andre typer psykoselidelser, men har også patienter med bipolar lidelse, typisk i den manisk fase. Derudover har vi en del patienter med misbrug ved siden af deres psykiatriske lidelse. Vi har ofte en del patienter med en dom til behandling, hvorfor vi ofte samarbejder med retspsykiatrien. Vi er ikke specialiserede i én særlig diagnosekategori men tager os af alle, der har brug for en lukket dør og behandling.

Psykiatrien Vest

Psykiatrien er et speciale hvor 1+1 sjældent er 2. Vi arbejder med komplekse problemstillinger og lige så komplekse mennesker, hvor den samme sygdom kan komme til udtryk på lige så mange måder, som der er patienter.

Der er derfor stor frihed i opgaveløsningen, for at sikre den optimale og korrekte pleje af patienternes sygdom og livssituation.

Når man arbejder i et felt med mange og triste skæbner og livsfortællinger, er sammenhold og tillid til ens kolleger af enorm betydning. Man skal kunne sige fra, når ens personlige grænser bliver overskredet, og der skal være forståelse og respekt over for dette fra ens kolleger. På SL2 lytter vi til hinanden og hjælper hinanden.

Som klinisk sygeplejespecialist får du ansvar for udøvelse og udvikling af klinisk evidensbaseret sygeplejepraksis på avanceret niveau. Din kerneopgave er således at medvirke til udvikling af sygeplejegruppens teoretiske og kliniske kompetencer, samt sikre og udvikle dokumentation og evalueringen af den kliniske sygepleje. Du får dermed et medansvar for at øge fagligheden og kvaliteten i afsnittet og bidrage til udvikling af dine kollegaers kompetencer gennem sidemandsoplæring, vejledning og undervisning.

For at øge den sygeplejefaglig praksis i afsnittet, samt højne refleksionsniveauet, vil du skulle fungere som rollemodel og faglig ekspert for dine kolleger ligeledes forventes det at du vil indgå i faglige sparringer med andre afsnit og samarbejdspartnere. En af dine opgaver bliver derfor også at arbejde med kvalitetsforbedringer samt indtænke og implementere nye initiativer på baggrund af forskningsbaseret praksis.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med afsnittets anden kliniske sygeplejespecialist og afsnittets ledelse.

Det forventes, at du har følgende kvalifikationer

Personlige

  • Gode formidlingsevner, såvel mundtligt som skriftligt
  • Gode samarbejdsevner, overblik og evne til at arbejde selvstændigt
  • Gennemslagskraft og evne til at motivere andre
  • Evne til at udvikle og implementere nye arbejdsgange, i samarbejde med afsnitsledelsen
  • Udviklingsorienteret mod både mono- og tværfaglige kompetencer samt vejledning i sygepleje og miljøterapi


Erfaringsmæssige

  • Klinisk erfaring fra psykiatri
  • Special uddannelsen i psykiatrisk sygepleje, eller interesse for på sigt at tage denne.
  • Kan arbejde aktivt og loyalt med organisationens mål, værdier og beslutninger.
  • Erfaring med kvalitetsudvikling og implementering
  • Erfaring med undervisning og vejledning
  • Kendskab til forskning og fremsøgning af forskningslitteratur
  • Erfaring med koordinering, tværfagligt og tværsektorielt samarbejde

Vi tilbyder

  • Grundig introduktion til afdelingen, afsnittet samt kvalitets- og forbedrings arbejdet i afsnittet
  • Onboardingprogram og mentorordning
  • Godt arbejdsmiljø hvor sikkerhed er i højsædet
  • Daglig kollegial sparring/refleksion med udgangspunkt i kerneopgaven
  • Trygtræning, trygtemadage
  • Supervision
  • Tæt samarbejde med afsnitsledelsen omkring udvikling og kvalitetssikring

Rammer for stillingen
Som klinisk sygeplejespecialist ansættes du på 37 timer ugentligt. Du vil have to dage i klinik og tre dage med administrativt arbejde. Som udgangspunkt finder arbejdstiden sted i dagvagter i hverdagene. Der vil dog i perioder kunne være enkelte aftenvagter.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller har lyst til at komme forbi og besøge os, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Søren Aksglæde Ellegaard.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og vi gør opmærksom på, at Psykiatrien i Region Sjælland indhenter referencer og udvidet straffeattest (§22) ved alle ny ansættelser.

Stillingen skal søges via linket "Søg Jobbet”

Samtaler afholdes 4. juli 2023

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Mandag den 26. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 17
21. april 2024 17
20. april 2024 18
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 19
16. april 2024 18
15. april 2024 19
14. april 2024 19
13. april 2024 20
12. april 2024 21
11. april 2024 22
10. april 2024 21
9. april 2024 20
8. april 2024 19
7. april 2024 20
6. april 2024 20
5. april 2024 17
4. april 2024 17
3. april 2024 18
2. april 2024 17
1. april 2024 17
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 17
27. marts 2024 17