Klinisk udviklingssygeplejerske til Neurologisk Sengeafsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse

Som udviklingssygeplejerske få du mulighed for at sætte stort præg på, hvordan neurologisk afsnit skal arbejde med sygepleje, kvalitet og udvikling.

Du vil, som ny udviklingssygeplejerske, arbejde tæt sammen med afsnittets anden udviklingssygeplejerske og den kliniske specialistsygeplejerske. I fællesskab skal I løfte introduktion af nye medarbejdere, løbende undervise, kompetenceudvikle medarbejderne og forestå forbedrings- og udviklingstiltag i neurosygeplejen i afsnittet. Du vil her have mulighed for at præge den sygeplejefaglige kultur og den standard, som afsnittet skal stå for.

Vi arbejder med struktureret introduktionsprogram og kompetencekort til generelle og neurologiske kompetencer. Vi er ved at udvikle et struktureret tværfagligt introduktionsprogram til alle nyansatte i neurologisk afdeling på Slagelse og Næstved sygehuse. Som udviklingssygeplejerske vil du være en del af det tværfaglige undervisningsteam og du vil få muligheden for at præge indhold, form og struktur med dine ideer.

Som udviklingssygeplejerske bliver du en del af regionens skills station koncept. Du vil få mulighed for at blive træner på en skills station eller få opgaver af mere administrative karakter ved for eksempel planlægning, evaluering, bygning af nye stationer mm.

Som udviklingssygeplejerske hos os, vil du blive en del af vores netværk for udviklingssygeplejersker i medicinsk blok. Et højt specialiseret team, hvor du har mulighed for sparring, udvikling og inspiration til opgaveløsningen i hverdagen. Vi arbejder målrettet med udvikling og forskning i sygeplejen og der vil også være mulighed for at deltage i relevante konferencer inden for kvalitet og udvikling både i Danmark og i udlandet.

Afsnittet er under opbygning til at blive et moderne neurologisk sengeafsnit med høj faglighed og et godt arbejdsmiljø. Vi har 15 patienter lige nu, og planen er, at vi skal udvide til 24. Vi forventer derfor, at der ansættes mange nye medarbejdere, hvor du skal være med til at styrke deres kompetencer.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

  • Facilitering af afdelingens mødeforum for kvalitet og udvikling
  • Opdatere, vedligeholde, udarbejde og implementere instrukser i D4, læringsmateriale og introduktionsmateriale
  • Arbejde med forbedringsprojekter ud fra forbedringsmodellen
  • Være faglig sparringspartner for afdelingsledelsen/afsnitsledelsen, kvalitetskoordinator, diverse netværk i forhold til udviklings- og kvalitetsarbejde
  • Implementere, fastholde og monitorere kvalitets-, udviklings- og forbedringstiltag
  • Inddrage patienttilfredshedsundersøgelser (LUP) og utilsigtet hændelser (UTH) i forbedringstiltagene for at sikre det optimale patientforløb
  • Introducere, undervise og kompetenceudvikle personalet
  • Bedsite undervisning af personale

Du er den

  • Der har minimum to års klinisk erfaring, gerne indenfor det neurologiske speciale
  • Der har en relevant uddannelse på diplom-, master- eller kandidatniveau
  • Der har erfaring med projekt- og udviklingsarbejde
  • Der har gode relationelle og kommunikative egenskaber, er i stand til at arbejde målrettet og brænder for forandrings-, vejlednings- og udviklingsprocesser
  • Der går til udfordringer med en positiv indstilling, er problemløsende og reflekterende og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Der er igangsætteren, der selvstændigt initierer, koordinerer og understøtter udviklingstiltag og forandringsprocesser relateret til klinisk praksis
  • Der kan anvende evidensbaseret viden og ajourføre sig i ny viden.

I introduktionsperioden vil du i de første 14 dage deltage i en fælles introduktion på sygehuset og introduktion til det medicinske område, og vi vil på afdelingen introducere dig til specialet og arbejdsgangene. Hvis vi vurderer, at der er behov for det, så aftaler vi studiedage ude af huset for dig i andre neurologiske specialer. Du vil få tilknyttet en udviklingssygeplejerske som mentor.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer og er kliniknær. Der er udarbejdet en funktionsbeskrivelse og opgavebeskrivelse. Der vil være tid fordelt til klinisk arbejde og tid dedikeret til udviklingsarbejde. Der er mulighed for arbejdstelefon og bærbar PC. Vores samarbejde starter den1. oktobereller efter nærmere aftale.

Kom forbi

Er du blevet nysgerrig på vores stilling, så tag endelig kontakt og kom meget gerne forbi. Vi vil gerne invitere til en kop kaffe, så du kan høre mere om os – og vi om dig. Ring til afdelingssygeplejerske Tanja Østergaard Gram på tlf. 93 57 00 80, så finder vi et tidspunkt (træffes ikke i uge 30 og 31).

Se video om neurologisk masterclass

https://regionsjaelland.23video.com/secret/76309662/7f5460171deb08cabd03c190bcd42768

Vigtige datoer:

Ansøgningsfrist 21.08.22

Samtaler: afholdes løbende indtil ansøgningsfrist


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Sorø
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3