Forsorgshjemmet Aas, Thisted – Søger sygeplejerske – både som klinisk vejleder og til at varetage administrative opga...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vi søger en ny kollega som har lyst til at indgå i samarbejdet om vores målgruppe, hjemløse eller funktionelle hjemløse – der ofte har en misbrugsproblematik og/eller andre sociale problemstillinger. Forsorgshjemmet Aas er et SEL §110 tilbud under Region Nordjylland, beliggende mellem Thisted og Vilsund.

Hos os vil du opleve en stor kollektiv ambition for at hjælpe vores beboere bedst muligt ud af deres hjemløshed.
Vi arbejder altid ud fra beboerens præmisser, derfor skal du kunne tilsidesætte dine egne ambitioner og finde løsninger i beboerens tempo. Hos os vil du opleve, at der er god tid til at udføre dine arbejdsopgaver, vi kan dog have enkelte dage med høj aktivitet, hvor arbejdsopgaverne skal prioriteres, men det hjælper vi hinanden med!

Stillingen er en delestilling, hvor du i den administrative del vil være den som har fokus på at understøtte personalet i den kliniske sygepleje og den fortsatte faglige udvikling. Du vil have ansvaret for at kvalificere sundhedsfaglige instrukser, retningslinjer og procedurer sammen med resten af døgnpersonalegruppen og ledelsen. Der vil komme opgaver ad hoc, som aftales med ledelsen. Det er vigtigt du har mod på at lære fra dig, ligesom det er vigtigt du har interesse for IT-systemer (Sensum), og vil påtage dig rollen som superbruger. Du skal arbejde med kvalitetssikring, samt være med til at forebygge potentielle fejl.
Som klinisk vejleder skal du være med til at understøtte den daglige vejledning. Du vil have den primære kontakt til UCN, og sikre dig at vi er opdateret på krav og uddannelsesretning.

Kvalifikationer:
Vi har brug for, at:
  • Du har interesse for eller erfaring med målgruppen, som er hjemløse og socialt udsatte.
  • Du står stærk monofagligt og kan bringe din faglighed i spil ind i det tværfaglige samarbejde.

  • Du kan prioritere dine opgaver og arbejde systematisk.
  • Du er initiativrig, men kan også fastholde og gennemføre igangsatte tiltag
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du har gode skriftlige kompetencer og er i stand til at dokumentere dit arbejde både socialt- og sundhedsfagligt.


Det er en fordel at have somatisk erfaring.
Det vil være en fordel at være klinisk vejleder eller have lyst til at tage klinisk vejleder uddannelse for sygeplejersker.
Eventuelt har du en kandidatuddannelse.

Døgnmedarbejderfunktionen:
  • Varetage sundhedsfaglige opgaver såsom afrusning af beboere, sundhedsscreeninger, administration af medicin mv.

  • Støtte og vejlede beboeren i at tage handling på de mangeartede problemstillinger, som ofte er i spil.
  • Udredninger og rådgivning ift. ADL, boligsøgning, økonomi, beskæftigelse, misbrugsproblemer, helbredsmæssige problemer osv.

  • Motivere beboeren til at få udarbejdet en plan for opholdet og få afdækket evt. støttebehov.
  • Støtte beboeren i at få et samarbejde med de kommunale samarbejdspartnere.
  • Indgå i de praktiske opgaver, som udføres i samarbejde med øvrige ansatte og beboerne bl.a. lettere rengøring, oprydning, gøre værelser klar efter fraflytning, samt afvikling af måltider.


Du bliver en del af et stærkt fællesskab – sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og pædagoger, hvor vi med godt humør og med en positiv indstilling skaber det bedste arbejdsmiljø for hinanden og for vores beboere. Forsorgshjemmet Aas ligger på en naturskøn plet med et fantastisk syn mod Limfjorden, hvilket giver ro og balance til sjælen, både for personalet og beboere. En af dine fremtidige kollegaer siger således, ” Jeg har nogle super skønne kollegaer, hvor en stor del af dem har mange års erfaring som de gerne deler ud af. Vi griner og har det sjovt, men kan også være seriøse og få udført vores opgaver. Vi er gode til at hjælpe hinanden og der er mulighed for at sparre med hinanden.” Kira - døgnmedarbejder.

Praktisk
Når du starter hos os, får du et grundigt oplæringsforløb, hvor du de første uger følger en erfaren kollega – selvfølgelig med tanke på dit erfaringsgrundlag. Du får også tilknyttet en mentor, som du kan bruge til sparring om stort og småt. Din leder sørger for løbende opfølgende samtaler, så vi sammen sikrer, at du kommer godt fra start i jobbet.

Det forventes at du deltager i dækning af døgnvagter og weekends ved ferier og i helligdage.

Der er gode busforbindelser fra Thisted og Vilsund, med afgang ca. 1 gang hver time, samt cykelsti lige til vores dør, derudover har vi gode parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil.

Der er ansøgningsfrist den 31. august 2023 Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 5. september 2023. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest.

Der er tiltrædelse den 1. november 2023 eller efter nærmere aftale. Løn forhandles i henhold til forhandlingsberettiget organisation.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Rikke Olesen eller afdelingsleder Janni Jensen på tlf. 9764 5170 eller mail: eller .

Læs mere om Forsorgshjemmet Aas på vores hjemmeside

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Thisted
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    En stilling som afdelingslæge ved Geriatrisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. juli 2024 eller efter aftale.Aalborg Universitetshospital er affilieret Aalbor..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital en stilling som vagtbærende afdelings- eller overlæge i neurorad..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    Er du sygeplejerske og går med tanker om at prøve nye udfordringer, så har vi et spændende job til dig i sygeplejegruppen i Frederikshavn Vest. Brænder du for sygeplejefaget, kan du lide at pla..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En afdelingslægestilling ved Karkirurgisk afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. september 2024 eller efter aftale.Karkirurgisk afdeling varetager al karkirurgi i..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1