Tandplejer søges til Godt Smil Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Skal du være en del af en af Aalborgs førende Tandlægeklinikker?

Vi udvider klinikken med yderligere 5 klinikrum, og derfor søger vi en ny Tandplejer. Vil du have en arbejdsplads, hvor du kan koncentrere dig om dine patienter og dét at være tandplejer? Vil du gerne have en fyldt aftalebog, masser af udvikling og fantastiske kollegaer? Vil du arbejde på en topmoderne klinik med det nyeste udstyr?

Så er du måske vores nye tandplejer!

Om klinikken

I Godt Smil Aalborg har vi masser af patienter, og derfor udvider vi klinikken til 14 klinikrum. Vi har et energisk og uformelt arbejdsmiljø og er lige nu 7 tandlæger, 3 tandplejere, 9 klinikassistenter hvoraf 2 sidder med ClearCorrect tandretning og en klinikkoordinator. Et stort team der snart bliver større, og et team hvor alle glæder sig til at byde dig velkommen i vores dejlige, lyse lokaler. I Godt Smil Aalborg har vi stort fokus på faglighed og arbejdsmiljø. Derfor prioriterer vi faglig sparring og udvikling, og en hverdag som er præget af godt sammenhold og personalearrangementer.

Vi holder fagligheden og patienten i fokus og tilbyder dig:

  • Sparring og samvær med fagligt kompetente kollegaer og klinikejer
  • En moderne klinik med nyt udstyr og dygtige kollegaer
  • En lærerig og udfordrende hverdag med fyldt aftalebog
  • Muligheden for at møde kolleger over hele landet til vores mange sociale arrangementer i Godt Smil kæden

Derudover har du mulighed for at få en meget attraktiv sundhedsforsikring.

Vi støtter dig i din faglige udvikling

Hos Godt Smil Aalborg har vi fagligheden i højsædet, og hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde. Vi ved, at du som medarbejder er vores vigtigste styrke, og derfor vægter vi, at du har mulighed for både interne og eksterne kurser samt efteruddannelse. I det daglige har du naturligvis altid dine kollegaer at sparre med.

Om dig:

  • Du går aldrig på kompromis med kvaliteten af dit arbejde
  • Du har altid fokus på at give patienten en fantastisk oplevelse
  • Du er en teamplayer og bidrager til den gode stemning på klinikken
  • Du prioriterer løbende efteruddannelse – og elsker en hverdag i udvikling

Hvorfor Godt Smil?

Godt Smil er lige nu inde i en fantastisk udvikling og har pt. 34 klinikker i Danmark. I takt med stigende antal klinikker og patienter får vi også løbende brug for flere dygtige kollegaer.

Godt Smil tilbyder veltilrettelagte rammer og vilkår samt en central administration og servicecenter, så du som tandplejer kan koncentrere dig om det faglige og patienterne.

Men godt arbejdsliv handler også om at have gode kolleger. Derfor prioriterer vi sociale aktiviteter og det at have det sjovt sammen!

For spørgsmål vedrørende stillingen kontakt Area Manager Ditte Linck på mail [email protected].

Af hensyn til GDPR modtager vi ikke ansøgninger på mail. For at komme i betragtning bedes du sende din ansøgning via vores hjemmeside www.godtsmil.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Aalborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1

Værd at vide når du søger job som tandplejer og klinikassistent i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!