Tandplejer til kompetent og empatisk team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

Vil du være vores kollega? Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor faglig udvikling er i centrum, hvor du vil få en stor rolle i behandlerteamet og hvor fællesskab og samarbejde er vigtige nøgleord? Hvis ja er du måske vores tredje tandplejer. Vi forestiller os en deltidsstilling på omkring 30 timer, men er fleksible i forhold til dine ønsker.

Hvad kan vi tilbyde dig?
  • Et fagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger.
  • En fleksibel hverdag med en blandet patientgruppe bestående af både børn og voksne.
  • En nyistandsat klink med alt relevant udstyr, herunder TRIOS scannere.
  • Mulighed for faglig udvikling, specialisering og sparring med kolleger både på vores klinik og gennem netværksgrupper på tværs af de øvrige ORIS-klinikker.
  • Intern efteruddannelse gennem ORIS Academy – hvor vi blandt andet tilbyder efteruddannelse indenfor parodontologi i samarbejde med Lone Sander og Mette Rylev.
  • En klinik med stor patienttilgang og udnyttelse af aftalebogen på gennemsnitlig 97,4% over det seneste år.

Om os Klinikken i Assens består af ni behandlerrum. Vores tre tandplejerklinikker er bygget i 2021 og fremstår topmoderne. Teamet består af seks tandlæger, fire tandplejere (du er den ene) og 11 klinikassistenter hvoraf to er elever, en er receptionist og en er klinikkoordinator, samt en klinikchef. Derudover har vi en ekstern kirurg tilknyttet og tilbyder behandling i fuld narkose. Vi tilbyder alle former for behandling inklusiv blegning, æstetisk tandretning, snorkeskinner og behandling for søvnapnø.

Hos ORIS Tandlægerne vil vi gerne investere i dig og din faglighed, så har du ønsker om at specialisere dig inden for et bestemt område, så er mulighederne åbne. Udover fagligheden er vores største fokus på tilfredse patienter og et godt arbejdsmiljø, som vi værner om.

I hverdagen prioriterer vi en rar omgangstone og atmosfære, med plads til grin og socialt samvær.

Assens, der er beliggende på naturskønne Vestfyn og ud til Lillebælt, med egen havn og marina, byder på langt mere end et godt tandplejerjob. Der er et rigt kultur- og foreningsliv, gode handelsmuligheder og lokale daginstitutioner og skoler. Assens ligger med en afstand på 30-40 minutters kørsel fra både Middelfart, Fåborg og Odense.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har faglig stolthed og går ikke på kompromis med kvaliteten.
  • Du har fokus på, at dine patienter får en professionel og tryg oplevelse på klinikken.
  • Vi vægter et match med en kandidat der kan indgå i fællesskabet og er medvirkende til et godt arbejdsmiljø.

Hvordan søger jeg jobbet? Ansættelse er snarest muligt. Vi holder samtaler løbende, men venter gerne på den rette. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne HR chef Rikke Dresing på telefonnummer 40356220.

I forhold til persondataforordningen opfordrer vi til, at ansøgningen ikke indeholder oplysninger af fortrolig eller følsom karakter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner fra teamet hos ORIS Tandlægerne Tandlægehuset Assens

Om ORIS Tandlægerne

ORIS-kæden er en landsdækkende kæde med 15 klinikker, som arbejder imod samme mål, nemlig at sikre danskerne den absolut bedste tandsundhed og at sikre den højeste tilfredshed blandt patienterne. Vi sætter med andre ord patienten i centrum og hos os er det et must, at tilliden mellem patient og behandler er i top. Derfor er vi også både stolte og ydmyge over, at vores løbende tilfredshedsmålinger viser en patienttilfredshed på 4,8 ud af 5 – det betyder dog ikke, at vi læner os tilbage. Vi jagter i stedet de sidste 0,2 procentpoint.. Læs mere om oris her: www.oris.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Assens
  • Mandag den 20. maj 2024

Lignende jobs

  • Tandplejer og klinikassistent i Odense C

    Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor du får de bedste forudsætninger for at udvikle dine faglige kompetencer, og hvor det faglige niveau og ikke mindst humøret er skyhøjt? Så er stillingen som tandp..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Odense C
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Broby

    Klinikken ligger i Broby og er velindrettet med 4 klinikrum og god mulighed for gratis parkering lige foran klinikken. Vi deler viden med hinanden og gør meget ud af sparring og faglig dialog. På k..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Broby
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent på Fyn

    Er du tandplejer eller tandlæge og på udkig efter et job med stor fleksibilitet og mulighed for at præge kommende generationers tandsundhed? Så har vi jobbet til dig.Hos os bliver du en del af .
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Fyn
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Svendborg

    Brænder du for at blive tandplejer i voksentandplejen Tandplejer til Omsorgs- og Specialtandplejen i [xxxxx]Vi søger en dygtig tandplejer som brænder for at gøre en forskel for borgere .
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2