Dedikeret tandplejer til Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Dedikeret tandplejer til Horsens

Vi har udstyret i orden og en professionel tilgang til tandpleje. Vi har stor patienttilgang! Og vi har ikke mindst et godt team.


Vil du med på holdet?



Aftalebogen er fuld
Vi har travlt, og vi mangler dig, der er en dedikeret tandplejer, til vores velfungerende team. Et team, der består af flere tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Vi har en moderne klinik, der ligger centralt i Horsens med gode parkeringsmuligheder og offentlig transport lige til døren. Vi har veludstyrede klinikrum, f.eks med Waterlase, Biolase, 3shape scanner, CTCB scanner mv.

Vi lægger vægt på en god hverdag, hvor alle bliver hørt og har en stor frihedsgrad - uden at gå på kompromis med faglighed og udvikling. Vi tilbyder således både gode kollegaer og tværfagligt samarbejde.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Tandplejerfunktionen bliver prioriteret højt i kæden og bliver set som en fast del af behandlergruppen. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og som sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling. Desuden tilbydes alle vores behandlere lupbriller med lys.

Om dig og jobbet
Som tandplejer har du en central rolle og skal være garant for en kompetent behandling af vores søde patienter inden for alle tandplejerfagets aspekter. Dette indeholder undersøgelser og diagnostik i samarbejde med klinikkens tandlæger, samt PA-behandling - konventionelt og med Laser.

Du er en dygtig og ambitiøs tandplejer, der vægter faglighed og udvikling højt. Du er proaktiv, og vi ser helst, at du har erfaring. Du har en naturlig lyst til samarbejde og sparring, og du ønsker at bidrage til et sundt arbejdsklima.

Vi er klar til at strække os langt for den rette kandidat, så er du et sted i livet, hvor din arbejdstid skal tilpasses dine private forhold, finder vi en løsning på dette. Vi er fleksible omkring antal dage, dog ser vi gerne, at du kan arbejde 30-37 timer, samt at der vil være én sen arbejdsdag om ugen.

Opstart snarest muligt.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Anders Boel på [email protected] og/eller souschef Bine Padkjær på [email protected] eller 75621295.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 48 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Horsens
  • Lørdag den 04. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
28. april 2024 1
27. april 2024 1
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2