Teknisk Designer eller landmåler til den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være med til at understøtte den grønne omstilling og samtidig fastholde den høje elforsyningssikkerhed på Fyn? Har du lyst til arbejde med projektmateriale til el-tekniske opgaver? Er du uddannet teknisk designer eller landmåler, og brænder du for at levere en god kvalitet og service? Så er du måske vores nye kollega
Du tegner og dokumenterer fremtidens forsyningsnet Vi søger en teknisk designer som skal understøtte projektafdelingens planlægnings- og projekteringsopgaver i forbindelse med omstillingens krav til distributionsnettets udbygning og renovering.

Med reference til projektchefen bliver du en del af det tekniske dokumentationsteam, hvor fem tekniske designere har ansvaret for at udarbejde projektledernes materiale før, under og efter projekternes gennemførelse indenfor 0,4 - 10 og 60 kV projekter. Teamet tegner i vores GIS system NetBas samt udarbejder projektmateriale og opdaterer projektmapper. Du indtræder i en stilling, der både stiller krav til dine praktiske færdigheder i forbindelse med opmålinger og efterfølgende dine teoretiske kompetencer, når du skal opdatere og kvalitetssikre den tekniske dokumentation.

Din succes bygger på, at du i løbet af det første halve år kan løse opgaverne selvstændigt og har indsigt i hvad et elnet er. Du får hurtigt et kendskab til vores interne tekniske håndbog for dokumentation, bliver fortrolig med brugen af GPS-indmålinger og systemerne NetBas og AutoCAD samt anvender vores projektmodel og entrepriseportal.

Du har fokus på kvalitet, et digitalt mindset og tager ejerskab Du er uddannet teknisk designer eller landmåler, og har skarpe IT-kompetencer med en digital tilgang til opgaverne. Da der er tale om en central Backoffice funktion, er det vigtigt, at du ansvarsbevidst leverer kvalitet og service. Du har lyst til at udvikle dig som teknisk designer i et moderne energiselskab, hvor elnettet er en kombination af ældre og topmoderne el-anlæg af mange forskellige typer. Det er naturligt for dig at tage ejerskab og ansvar for at nå i mål.

Som person er du selvstændig, struktureret og har et super godt overblik. Du forstår at prioritere dine opgaver, og det falder dig naturligt at skabe overblik. Du er en dygtig kommunikator, og du er kendetegnet ved at værdsætte en god konstruktiv dialog og et ærligt samarbejde. Det er en fordel, hvis du har erfaring med systemerne NetBas, ArcGIS, PC Schematics og AutoCad.

Fællesskab med plads til nysgerrighed Som vores nye tekniske designer kommer du til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger i en afdeling på i alt 30 kompetente kollegaer, der i fællesskab har ansvaret for udbygning og vedligeholdelse af elnettet. Vi bidrager i fællesskab til at sikre, at data og dokumentation bliver leveret til projektet i rette tid og kvalitet. Sammen er vi vedholdne og nysgerrige og har rig mulighed for at specialisere og udvikle os både inden for faget og i relation til digitalisering.

Vores Elnet er en del af Energi Fyn, og vores primære opgave er at drive, vedligeholde og udbygge elforsyningsnetværket. Energibranchen er under stor udvikling, hvor hastig teknologiudvikling, elektrificering, digitalisering og et stort politisk fokus på klimavenlige energiløsninger har sat skub i en massiv omstilling, som for alvor er begyndt at slå igennem i vores forsyningsområde.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde samt den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en teknisk designer, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer
  • Odense SV
  • Tirsdag den 13. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk designere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk designer i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk designere over tid

Dato Alle jobs som teknisk designere
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1