Garantikonsulent søges til Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Garantikonsulent søges til Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen


Har du et roligt overblik, en god systemforståelse og finder motivation i at arbejde med administrative opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde med bilmærkerne Volkswagen, Audi, SEAT og Škoda?

Til vores garanti team søger vi dig som vil kombinere bilnørderi med kvalitet og ikke har noget i mod at tænke optimering af gældende processer.

Om jobbet
Som garantikonsulent er du en del af vores garanti team, hvor den primære opgave er at vejlede i garanti-og afregningsrelaterede spørgsmål fra servicepartnerne samt kontrol af indsendte afregninger i fabrikkernes garantisystem (SAGA/2).

Andre opgaver består bl.a. i:

  • Medvirke til udvikling af servicepartnerne
  • Medvirke til kvalitets- og markedsovervågning
  • Medvirke til opretholdelse af et godt samarbejde med servicepartnere og fabrikker
  • Medvirke til at vi overholder fabrikkernes retningslinjer
  • Besvarelse af henvendelser fra servicepartnere og fabrikker



Afhængig af kompetencer og interesser, vil der være mulighed for at blive involveret i de mange øvrige opgaver, der er i afdelingen, så jobbet tilpasses til netop din profil. Der vil derfor være gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Din daglige arbejdsplads er Park Allé i Brøndby, med mulighed for hjemmearbejde. Rejseaktivitet kan forekomme ifm. besøg hos servicepartnere.

Om dig
Du er de skarpe analytiske øjne, der formår at afdække differens og afvigelser. Samtidig er du serviceminded og har kunden for øje, så du hele tiden har den rådgivende og vejledende tilgang i dit arbejde. Du er udadvendt og føler dig godt tilpas med den daglige dialog med alle vores interessenter, og hvor dine gode kommunikative evner kommer i spil.

Vi ser gerne, at du har en relevant uddannelse og / eller erfaring fra branchen. Det kan være som garantibehandler, servicerådgiver eller lignende.

Det er nødvendigt, at du behersker engelsk eller tysk i skrift og tale, da der vil være kontakt til fabrikkerne.

Hvad tilbyder vi?
Et fuldtidsjob i landets største bilkoncern med mulighed for personlig såvel som faglig udvikling. Vi tilbyder pension, sundhedssikring og andre medarbejdergoder, som bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og formidabel frokostordning i vores nyrenoverede kantine. Du bliver en del af en velkonsolideret og attraktiv virksomhed med en stærk iværksætterånd, som tæller over 2.800 dedikerede kolleger.

Om os
Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring indenfor import og salg af biler. Udgangspunktet for alle handlinger i Semler Gruppen er slutbrugeren - nemlig bilkunden. Vi arbejder målrettet for altid at give kunden en unik oplevelse, både ved bilkøbet og den efterfølgende service på værkstedet. Skandinavisk Motor Co., der er en del af Semler Gruppen, driver import og salg af bilmærkerne fra Volkswagen Group – Porsche, Audi, Volkswagen person- og erhvervsbiler, SEAT, CUPRA og Škoda. Gruppen er samtidig førende indenfor salg af biler i luksussegmentet og varetager, udover Porsche, salget af Lamborghini og Bentley.

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig. Vi behandler ansøgninger løbende, så søg gerne allerede i dag.

For yderligere information om stillingen kan Group Services garantichef Niels Andersen kontaktes på telefon 29 43 79 54.

Stærke værdier forener os på tværs
Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Er du uddannet portør og har du lyst til at indgå i patientnære opgaver, gennem vores vikarkorps, så har vi netop brug for dig. Som timelønnet vikar, i Assistancen, er du selv med til at bestemme, .
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Valby

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i København S

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Herlev

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0