Teknisk sundhedsmedarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vi søger audiologopæder til to barselsvikariater med erfaring inden for tale-området.

Det ene vikariat er på 37 timer med ansættelse fra den 1. juni 2023 og indtil den 31. januar 2024 og med evt. mulighed for forlængelse. Det andet vikariat er på 37 timer med ansættelse fra den 7. august 2023 og indtil den 31. marts 2024 og med evt. mulighed for forlængelse.

Stillingerne forventes primært at dække området stemme- og talevanskeligheder, men vil også skulle dække sager inden for det sproglige/kognitive område. Opgaverne består bl.a. i udredning, individuel undervisning, undervisning på hold, vejledning af fagpersoner og pårørende samt udvikling af centerets faglige ydelser.

Hvem søger vi?


Du er audiologopæd og har erfaring med udredning, undervisning og vejledning inden for stemmeområdet eller det kognitivt/sproglige område.
Det er væsentligt, at du har erfaring med mindst et af områderne og har interesse i at dygtiggøre dig inden for begge områder.
Du har både kompetencer ift. faglighed og samarbejde, og kan bidrage til, at Center for Kommunikation løbende udvikler ydelserne – til gavn for borgerne.

Hvem er vi?


Taleafdelingen består af 7 audiologopæder og neuropædagogiske logopæder samt afdelingsleder. Afdelingen hjælper personer, der har stemme- og talevanskeligheder samt sproglige/kognitive kommunikationsvanskeligheder.
Taleafdelingen løser opgaver for Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern, Lemvig og Struer kommuner.
Alle konsulenter i Taleafdelingen har ansættelsessted i Herning, og vi kører herfra ud til de enkelte kommuner, hvor vi har undervisningslokaler.
Vi vægter den faglige udvikling og et godt arbejdsmiljø. Vi har ugentlige møder med mulighed for sparring og faglig udvikling, og arbejder tæt sammen i hverdagen.

Vi tilbyder


  • Introduktionsforløb
  • En arbejdsplads hvor vi arbejder tæt sammen på tværs af afdelingerne
  • En hverdag hvor du har mulighed for både at arbejde selvstændigt og sammen med kolleger
  • Høj fleksibilitet og selvtilrettelæggelse i opgaveløsningen


Center for Kommunikation
Center for Kommunikation er en institution under Herning kommune. Centeret varetager opgaver primært med afsæt i Lov om kompenserende specialundervisning for voksne og Lov om social service. Center for Kommunikation varetager opgaver inden for tale-, hjerne- syns- høre og handicapteknologiområdet. Ydelserne varetages hovedsageligt i henhold til abonnementsaftaler med Lemvig, Struer, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande og Herning kommuner og i mindre grad som indtægtsdækket virksomhed.

På centeret er ansat ca. 45 medarbejdere. Fra basen på Brahmsvej i Herning dækker centret en stor geografi, og har også lokaler tilgængelig i områderne. Center for Kommunikation løser specialiserede og ofte komplekse opgaver, og opgaverne kræver derfor ofte et tæt tværfagligt samarbejde på tværs af centrets afdelinger og i tæt samarbejde med borger, pårørende og fagpersoner i samarbejdskommunerne.

Center for Kommunikation dækker et stort geografisk område, hvorfor kørekort kategori B er en nødvendighed.

Løn og afsættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger.


Ønskes yderligere oplysninger kan afdelingsleder og neuropsykolog Astrid Helene Riber kontaktes på telefon 96 28 49 00 eller e-mail [email protected].

Der vil blive indhentet straffe- og børneattest i forbindelse med ansættelse.

Ansættelsesproces


Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist til stillingen er torsdag den 13. april 2023 kl. 8.00
Ansættelsessamtaler planlægges afholdt tirsdag den 18. april 2023

Ansøgningen skal sendes elektronisk via Herning kommunes hjemmeside (www.herning.dk, vælg „Job“, find stillingen og vælg „Søg stillingen“).

I Herning kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Herning

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1