Konference/Morgentjener, fuldtid, Scandic Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Scandic Hotels A/S, Silkeborg

  • Ansøg senest: 8. april 2024
  • Silkeborg
  • On-site


Smiler du med øjnene og har du ro i maven, når konferencen og restauranten er fyldt op med gæster lige fra morgenstunden? Så tror vi på, at du er vores nye konference- og morgentjener på Scandic Silkeborg. Hos os får du en alsidig arbejdsplads, vi dækker morgenmad, konference, a la carte, selskaber og sport. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og har fokus på detaljerne. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig på hele hotellet. Du trives, når det går stærkt, har et skarpt øje for gæsterne og møder dem altid med et smil. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

  • Personlig og professionel service i restauranten og mødelokalerne
  • Ansvarlig for at vores mange konferencegæster får en god oplevelse når de besøger os
  • Klargøring, opfyldning og afrydning af forplejning ved mødelokaler samt opstilling af mødelokaler
  • Opdækning til både frokost og efterfølgende aftenens a la carte servering


Nogle af vores medarbejdere


Rune Hahn

Conference Supervisor

"Jeg er stolt over, at jeg arbejder hos Scandic. Vi tager ansvar og stræber altid efter at alle kan grine med hinanden og føler sig som en del af Scandic-familien, da vi er stærkest - sammen!"

Mathias Ejlskov Burian-Hansen

Kok

"I Scandic er sammenhold yderst vigtigt. Dette gør det lettere at udvikle og udfolde sig fagligt. Og vigtigst af alt, at det er fedt at tage på arbejde."

Victor Vinther Greising Petersen

Receptionist

"Hos Scandic excellerer vi ved, at vi i et tæt samarbejde på tværs af vores afdelinger formår at skabe mindeværdige øjeblikke, hvor vores gæster er i centrum."

Jenette Atienza Jeppesen

Housekeeping

"Scandic Olympic is a good place to work. I wouldn't think to work elsewhere. I like my work and what I do. Having a helpful, happy and good co-worker makes Scandic a good place to work. We are FAMILY!"

Annie Pedersen

Conference Manager

"Scandic giver plads til udvikling af mine kompetencer og mit lederskab. Jeg glæder mig til at gå på arbejde hver dag, hvor 2 dage ikke er ens og det elsker jeg!"

Nanna Lund

Sales Agent

"Som Sales Agent på Support Office bliver jeg udfordret på trods af mine +10 år i Scandic. Vi har mange bolde i luften. God balance mellem administrative opgaver og direkte kundekontakt på mail og tlf."

Christina Skjoldborg

Finance

"Scandic er en mangfoldig arbejdsplads, med en høj faglighed og fantastiske kolleger. Derfor er jeg stolt af, at være ansat i Scandic."

Karsten Felvang Nielsen

F & B Director

"Scandic tror på dig og det du kan. Her er altid glade kolleger, der skaber de bedste rammer for vores gæster."

Louise Rafn

Revenue Manager

"Som Revenue Manager er vi en vigtig del af den spændende vækstrejse som Scandic er på."

Joanna Koefoed-Jespersen

Housekeeping Manager

"Scandic believed in me. I have been given the greatest opportunity to grow and develop."

José Antonio Rue

Opvasker

"Jeg er meget glad for at arbejde hos Scandic. Alle hjælper uanset arbejdsområde. Personalet på min arbejdsplads er de mest glade og sjove mennesker. Der er altid plads til grin!"

Nicholine Treldal

General Manager

"Scandic er en fantastisk virksomhed med plads til alle. Jeg er stolt af det ansvar, vi tager i branchen, vi skaber mindeværdige oplevelser for vores gæster med ansvarlighed og en bæredygtig agenda."

Patrick Nielsen

Restaurant Manager

"I enjoy the fast-paced environment and to work with many different people. It offers me the chance to learn ins and outs of the hotel industry, develop important business skills and grow as a leader."

Million Gebrhiwet

Receptionistelev

"At være elev hos Scandic har givet mig en unik mulighed for at udvikle mit kendskab til hotelbranchen og evnerne til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse af god service."

Clement Suchel

Bar Supervisor

"At Scandic, I am given the opportunity to be myself, to get better in my job and to grow. We are like a family."

Leena Sørensen

Key Account Manager

"Hos os bliver du en del at Danmarks bedste salgsteam. Vi arbejder meget målrettet og har altid kunden i fokus."

Per Christensen

Teknik

"Jeg har netop haft 30 års jubilæum på hotellet. Vi har det sjovt på arbejde og som tekniker er to dage ikke ens."

Mikkel Nielsen

Technical Manager

"Berøringsfladen er virkelig stor, både overfor gæster og internt. Man mærker virkelig, at man gør en forskel i hverdagen, smilet fra gæsten eller kollegaen, når man har hjulpet dem, er guld værd."

Alexander Grandjean

Tjenerelev

"Jeg elsker mit job som tjenerelev og hver eneste dag glæder jeg mig til at komme på arbejde og sammen med mine gode kollegaer, give vores gæster en god oplevelse."

Line Beck-Fischer

Marketing Manager

"Scandic er et brand, der konstant udvikler sig med et stort fokus på oplevelser, innovation og bæredygtighed. Kulturen og kollegaerne er en klasse for sig."

Dine kvalifikationer


Hvem er du

  • Du er morgenfrisk
  • Du har et godt humør og let til smil
  • Du udadvendt, fleksibel og tager ansvar
  • Du kan arbejde selvstændigt – med fokus på kvalitet og effektivitet
  • Du taler dansk og gerne engelsk

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads som er omfattet af overenskomst, som bl.a. sikrer dig en ordentlig løn med tillæg, pension og en sundhedsordning
  • Arbejdstider som hovedsageligt ligger mandag til fredag fra 07 – 15, men der vil i spidsbelastning- samt ferieperioder også være aften- og weekendarbejde.
  • At du bliver en del af en ”Great Place To Work" certificeret arbejdsplads, som også er Nordens største hotelkæde
  • Landets bedste kolleger som alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier "be caring", "be you", "be a pro" og "be bold"
  • Faglig og personlig udvikling
  • Den fedeste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, uanset hvor vi kommer fra, og hvor vi har det sjovt
  • Favorable personalegoder, herunder Team Member Card som giver dig rabatter på overnatning på Scandics hoteller, en god sundhedssikring og fri brug af Scandic Fitness faciliteter

Vi inviterer løbende til samtaler.

Hos Scandic hylder vi forskellighed og gi’r plads til den enkelte. Vi ved, at vi gør hinanden gode, og at vi alle sammen bidrager med noget særligt. Derfor er vi meget stolte af, at Scandic flere gange er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion og netop har modtaget Momondos Bæredygtighedspris. Vi er utrolig glade for den flotte pris og siger tusind tak til alle vores medarbejdere, der hver dag har omtanke for hinanden, vores omgivelser og alle vores gæster.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tjener", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Scandic er nordens største hoteloperatør med mere end 10.000 nysgerrige kolleger på 280 hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen. I Danmark har Scandic 28 hoteller og flere er på vej de kommende år, derfor søger vi flere kolleger. Vi vil være en verdensklasse nordisk hotelkæde, som giver alle vores gæster gode oplevelser. Vil du være med?
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tjener
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Tjener i Silkeborg

    Dygtig smilende, imødekommende og rutineret tjener/servitrice søges til kendt gourmet restaurant Brasserie Underhuset perfekt beliggende i hjertet af det smukke Silkeborg. Midt på byens torv med de..
    • Tjener
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Tjener i Herning

    Har du et smil på læben?Tjener til [xxxxx] i HerningSom Tjener er du restaurantens ansigt udadtil, og du skal være med til at give vores gæster en super service og en rigtig god re..
    • Tjener
    • Herning
    Få mere info
  • Tjener i Silkeborg

    Smilende og udadvendte deltidstjenere søges til Cafe & Brasserie KiK Vi søger tjenere, som med talent og interesse for at give vores gæster en eminent service, kan bidrage til at drive vores C..
    • Tjener
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Tjener i Herning

    Gennemsnitlig 10 timer pr. uge Et godt og sundt arbejdsmiljø i overenskomst med 3F Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 Dygtige og gode kollegaer En udfordrende hverdag med et fast koncept..
    • Tjener
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tjener i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte tjener i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tjener.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tjener over tid

Dato Alle jobs som tjener
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 3
13. april 2024 4
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3