Løsningsorienteret Kvalitets- og Uddannelseskonsulent med interesse for blå blink til fastansættelse i Kvalitet, Udvi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Kunne du tænke dig at hjælpe Præhospitalt Center med at sikre leverancer på kvalitets- og uddannelsesområdet? Så er det måske netop dig, der skal med på holdet hos os.

En spændende fremtid i vores afdeling: Kvalitet, Udvikling & Uddannelse (KUU)

Afdelingen er oprettet for at understøtte de øvrige afdelinger i Præhospitalt Center og for at levere den myndighedsfunktion, der er knyttet til det sundhedsfaglige ansvar, der hjemtages i samme omgang som driften af ambulancetjenesten i halvdelen af Region Sjælland.
KUU varetager opgaver knyttet til efter- og videreuddannelse for alle kompetenceniveauer i ambulancetjenesten, regionale opgaver ifm. ambulancebehandler- og paramedicineruddannelserne, kvalitetsarbejde – herunder behandling af utilsigtede hændelser, løbende kvalitetsmonitorering både internt i Præhospitalt Center, og eksternt hos leverandørerne.
Forskning, udviklingsindsatser primært indenfor kvalitet og uddannelse, samt sundhedsberedskab og kriseberedskab er også områder, der er forankret i KUU.

I forbindelse med hjemtaget af ambulancedriften, udvides KUU’s arbejdsopgaver. Det betyder også, at din funktion som Kvalitets- og Uddannelseskonsulent udvikler sig i takt med processen, efterhånden som implementeringen overgår til drift. Du vil i starten af din ansættelse blive tilknyttet opgaven med revision af retningslinjer og instrukser til ambulancetjenesten i hele regionen. Over tid vil både kvalitets- og uddannelsesområdet komme til at fylde mere. Her skal du bl.a. bistå med udvikling af indhold på efteruddannelsen for alle kompetenceniveauer i ambulancetjenesten. Du skal også bistå med implementering af en præhospital kvalitetsmodel, der er udviklet af Præhospitalt Center. Derudover kan du selv være med til at forme din stilling i samarbejde med din leder og kollegaer, og du har mulighed for at påvirke opgaverne inden for KUU’s samlede felt, hvor dine nuværende kvalifikationer kan udnyttes.

Vi forventer at du:

  • Er autoriseret med baggrund i en sundhedsfaglig uddannelse
  • Har erfaring i at udarbejde retningslinjer og instrukser
  • Har erfaring med kvalitetsarbejde på det præhospitale område
  • Har erfaring i rollen som projektkoordinator. Det er en fordel, hvis du også er uddannet projektleder, ellers skal du være indstillet på at gennemføre uddannelsen
  • Har viden om det præhospitale set-up i Region Sjælland
  • Har viden om pædagogik og undervisning, evt. selv erfaring med at undervise
  • Er en stærk kommunikator, skriftligt såvel som mundtligt
  • Har en veludviklet evne til at kunne samarbejde på tværs af mange faggrupper i egen afdeling, samt internt og eksternt
  • Er struktureret, fleksibel og opsøgende i opgaveløsningen
  • Kan fastholde et mål og nå frem til det inden for deadline
  • Har kørekort til kategori B

Vi tilbyder dig til gengæld et alsidigt og udviklende job på en arbejdsplads, hvor faglighed og saglighed ligger til grund for alt, hvad vi gør, og hvor de færreste arbejdsdage er ens. Hos os får du arbejdsopgaver med mening, og som gør en forskel for regionens borgere.

Kommer du med dit engagement, så leverer vi et fællesskab af gode kolleger, højt humør og en uformel omgangstone i et tillidsbaseret og anerkendende miljø. Vi sørger også for, at du får introduktion, oplæring og evt. supplerende uddannelse ud fra din baggrund og erfaring.

Hvis du har lige så store ambitioner som os, og du sammen med dygtige og kompetente kolleger vil være med til at gøre en forskel i vores nyoprettede afdeling, så er du måske Præhospitalt Centers kommende kollega.

Yderligere information

Stillingen er en fuldtidsstilling i dagstid – der kan dog opstå behov for fleksibel tilstedeværelse samt mødeaktivitet m.m. uden for almindelig arbejdstid. Løn og øvrige ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved at kontakte konstitueret sektionsleder Thomas Lynge Andersen mobil: 40418340.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle der kan se sig selv i stillingen til at søge. Ansøgere skal kunne dokumentere relevant uddannelse, nuværende ansættelse og erfaring.

Der er ansøgningsfrist den 10. april 2023 kl. 12.00. Der afholdes samtaler i uge 16 og det kan forventes, at der skal løses en case forud for samtalen. Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2023.

Præhospitalt Center

Hvis du kan sætte flueben ud fra størstedelen af dette stillingsopslag, så er vi ikke i tvivl om, at vi kan få stor glæde af dig. Men du skal selvfølgelig også vide, hvad du får, hvis du vælger os:

Præhospitalt Center har omkring 130 medarbejdere, og er et virksomhedsområde på linjen med sygehusene og Psykiatrien i Region Sjælland. Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet indenfor akutberedskabet, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum. Mød centerets ledelse her.

I august 2022 modtog Præhospitalt Center en grøn smiley fra Arbejdstilsynet samt rosende ord for det store arbejde, der bliver lagt for dagen med at sikre og dyrke et godt arbejdsmiljø.

Præhospitalt Center er i rivende udvikling, da vi til februar 2024 hjemtager en del af den ambulancedrift, som Falck på nuværende tidspunkt driver i Region Sjælland.
Tag gerne et kig på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Næstved
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0