Humørfyldte springere (ufaglært eller SSH) til Plejehjemmet Strandgården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Hos Plejehjemmet Strandgården har vi en kollega, der rejser ud i verden, og en kollega, der er på barsel. Derfor søger vi nye kollegaer.

Vi søger nye kollegaer, der vil stå solidt på vores værdigrundlag sammen med os. Du skal være umiddelbar og have let tilgang til at få det bedste ud af hverdagen i samspil med beboerne.

Om du er uddannet social- og sundhedshjælper eller er ufaglært er knap så vigtigt. Vi prioriterer, at du er humørfyldt og har let til smil.

Vi søger en ny kollega til en stilling i et barselsvikariat på 30 timer om ugen med arbejde hver anden weekend og med tiltrædelse hurtigst muligt. Vikariatet er på ca. et år. Du vil blive ansat i en springerfunktion, hvor du vil skulle kunne arbejde i hele huset og på tværs af huset i både dag og aftenvagter.

Derudover søger vi to nye kollegaer til faste stillinger som springere på 30 timer om ugen med arbejde hver anden weekend og med tiltrædelse hurtigst muligt. Du vil skulle kunne arbejde i hele huset og på tværs af huset i både dag og aftenvagter.

Arbejdsdagene er fordelt i en normperiode på 12 uger.

Om jobbet


Vi er stolte af at kunne tilbyde en dejlig arbejdsplads med et solidt værdibaseret fundament, hvor arbejdsglæde og trivsel er et gennemgående fokus! Vi samarbejder de næste to år med et firma, der løbende giver personalet undervisning og coaching, både udenfor- og i driften.

Der arbejdes ud fra et ledelsessyn, der beror på, at hvis medarbejderne trives, så medvirker de til rolige, hjemlige rammer for vores beboere, der er båret af gode hjerter, høj faglighed og varme hænder. Derfor vil du opleve stor fleksibilitet, anerkendelse og masser af grin her hos os.

Vi arbejder for at leve, vi lever ikke for at arbejde! Hos os tror vi på, at jo mere fleksibel en arbejdsplads er, jo mere bidrager og trives du, når du er på arbejde.

Arbejdsopgaverne består af pleje- og omsorgsopgaver, demensfaglige problemstillinger, faglig sparring, vejledning og rådgivning. Vores vigtigste opgave er, at beboerne trives i deres liv og hverdag, så din allervigtigste opgave er at være nærværende og give og modtage omsorg.

På Strandgården er alle medarbejdere tilknyttet en boenhed, men vi hjælper også hinanden på tværs af huset, og som springer skal du være åben for at arbejde med alle vores beboere og ikke kun i egen boenhed.

Vi arbejder ud fra beboernes ønsker, og vi øver os i at nytænke og gribe dagen, som den er – netop i dag!

Hvem er du


Det er lige præcis dig, vi søger, fordi du tager tingene, som de kommer, og du har fokus på at skabe glæde og motivation i nuet, mere end at nå alt det planlagte.

Vi vælger dig, fordi du er mødestabil, har et smittende humør og en dejlig latter, og så er du ansvarsfuld ift. at være en del af et velfungerende team.

Du ser på dagen, som den ser ud, og justerer dig efter den i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Vi er afhængige af hinanden, og vi har alle et ansvar for at bidrage til en god arbejdsplads. Dette ansvar er vigtigt, at DU også påtager dig.

Hvem er vi


Vi har 31 beboere, der alle lider af en demenssygdom. Vi har 28 beboere, der bor her fast, også har vi tre aflastningsboliger.

Vores team er fyldt med gode og dygtige kollegaer, der vægter sammenhold og godt humør på arbejdet højt.

Vi værner om vores gode kultur og arbejdsmiljø, og prioriterer smil, sjov og gensidig fleksibilitet.

Vores arbejde tager udgangspunkt i Eden-filosofien, der bl.a. bygger på at sikre en meningsfuld hverdag for vores beboere, hvor ressourcer kommer i spil, og fokus holdes på det hele menneske og den enkeltes selvbestemmelse i eget liv.

Vi elsker at være et Eden-registreret hjem, hvor hjemlighed og trivsel er i fokus. Glade medarbejdere bidrager til glæde og livskvalitet for vores beboere.

Vi har tre boenheder: Solkrogen, Bøgehaven og Rosenhaven. Alle tre boenheder er indrettet i hyggelige miljøer og med grønne områder omkring.

Vi har små gårdhaver, hvor beboerne kan nyde en solstråle og hinandens selskab, og så har vi fire katte: Mille, Molly, Felix og Freja.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere


Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Strandgården Lykke Corfixen på tlf. 29 45 76 85 eller planlægger Rikke Højsgaard på tlf. 29 37 12 87.

Ansøgningsfristen er den 26. november 2023 kl. 23.59, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Vi håber at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Fyn

Lignende jobs

  • Ufaglært i Middelfart

    Er du selvstændig, serviceminded, og kan du trives i et job, hvor kunderne er vores omdrejningspunkt, og ikke alle dage er ens, så er det måske dig, vi søger ?Selvom du ikke har kendskab til robo..
    • Ufaglært
    • Middelfart
    Få mere info
  • Ufaglært på Fyn

    Har du lyst til at arbejde med ældre på et plejehjem, hvor vi samarbejder om bedst mulig trivsel for beboerne? Så kan Åløkkeparken tilbyde dig job som afløser til alle vagtlag, både til dækning af .
    • Ufaglært
    • Fyn
    Få mere info
  • Ufaglært i Ullerslev

    Er du mekaniker, eller har du en god teknisk forståelse og lyst til jobbet som autoredder? [xxxxx] ejes og drives af Jesper Moesgaard der igennem mange år har hjulpet bilister i hele Da..
    • Ufaglært
    • Ullerslev
    Få mere info
  • Ufaglært i Odense SV

    Er du vild med maskiner og teknik? Vi søger endnu en rejselysten ufaglært medarbejder, der har lyst til at lære fra sig og udbrede glæden for vores lækre løsninger.Vi tilbyder en rolle i en dynam..
    • Ufaglært
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte i Fyn over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4