Veterinærsygeplejerske til Herlev Dyreklinik med fokus på faglighed og kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi søger en passioneret veterinærsygeplejerske til vores moderne dyreklinik. Som en relativ ny klinik er vi dedikerede til konstant udvikling, faglig ekspertise og enestående kundeservice.
Hvis du er engageret, teknisk dygtig og ønsker at være en vigtig del af vores team, vil vi meget gerne høre fra dig.

Om os:
• Vi har et dedikeret team bestående af 5 erfarne dyrlæger, der hver især har efteruddannelse inden for forskellige specialområder, såsom dermatologi, tænder, opthalmologi og orthopædi.

• Vores klinik er veludstyret med moderne faciliteter, herunder ultralydsscanner, CT-scanner, endoskopisøjle, internt laboratorium og terapilaser. Vi er teknologi-entusiaster og glade for at udforske innovative metoder til at forbedre dyrs livskvalitet.

• Kundeservice er en hjørnesten i vores praksis, og vores dedikerede team assisterer vores klienter og giver dem en varm og empatisk velkomst.

Hvem vi søger:
• Du er en veterinærsygeplejerske, der er passioneret omkring dit arbejde og stræber efter at levere den bedst mulige pleje til vores patienter.

• Teknologi og udstyr er ikke bare fremmedord for dig; du er glad for at arbejde med moderne udstyr og følge med i den seneste udvikling inden for dit felt.

• Travle perioder er udfordrende, men du trives i dem. Du bevarer overblikket, er organiseret og forbliver rolig og professionel, når der er fart over feltet.

• Dine faglige interesser er vigtige for os, og derfor tilbyder vi dig muligheden for at få eget/egne ansvarsområder, der passer til dine interesser og ekspertise.

• Vi har elever på klinikken, så vi sætter pris på, hvis du er en god formidler, der er villig til at dele din viden og erfaring med andre.

Vigtigst af alt: Vi ønsker en holdspiller! Det betyder, at du er empatisk, samarbejdsvillig, villig til at støtte både dyrlæger, kollegaer og elever og villig til at udvikle dig selv.
Et godt arbejdsmiljø er centralt for os, og vi ønsker at skabe en kultur, hvor vi trives som et team og sammen leverer den bedst mulige pleje til vores patienter.

Vi tilbyder:
• Et dynamisk arbejdsmiljø med et dedikeret team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker
• Mulighed for faglig udvikling og ansvarsområder, der matcher dine interesser
• En moderne klinik med avanceret udstyr
• Et team, der prioriterer teamwork, empati og en positiv atmosfære

Er du klar til at blive en del af vores team?
Så send os din ansøgning og CV til inden d. 27/8-23.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Veterinær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Veterinær
  • Herlev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som veterinærer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte veterinær i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal veterinærer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte veterinærer over tid

Dato Alle jobs som veterinærer
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1