Aut. Veterinærsygeplejerske søges til barselsvikariat på AniCura Varde Dyrehospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Aut. Veterinærsygeplejerske søges til barselsvikariat frem til oktober 2024
Drømmer du om fagligt spændende udfordringer på Sydjyllands største dyrehospital med topmoderne faciliteter og udstyr, så læs med her:

AniCura Varde Dyrehospital søger lige nu 2 veterinærsygeplejersker til barselsvikariater 32-37 timer ugentligt med opstart hurtigst muligt frem til oktober 2024, evt. med mulighed for fastansættelse.

Vi tilbyder ansættelse på et dyrehospital i udvikling. Der vil være rig mulighed for faglig udvikling, både i form af stor faglig sparring, men også i form af mulighed for kurser i både ind- og udland. Vi lægger stor vægt på glade medarbejdere og du vil derfor opleve en inddragende ledelsesstil, hvor hver eneste medarbejder føler sig set og hørt i hverdagen.
Vi tror desuden på den sociale arbejdsplads, og du vil flere gange årligt kunne opleve sociale tiltag og fællesarrangementer.

Hvem er vi?
AniCura Varde Dyrehospital er et stort moderne, regionalt dyrehospital med mange specialer. Vi dækker et bredt udvalgt af fagområder – herunder ortopædi, intern medicin, cardiologi, reproduktion og meget mere.

Hospitalet råder over alt moderne udstyr lige fra komplet Idexx laboratorie til blodbank og CT-scanner.

AniCura Varde Dyrehospital fungerer både som egenpraksis og henvisningshospital samt vagthospital og skadestue. Vi tilbyder derfor behandling 24 timer i døgnet året rundt.

Hvem er du?
Du interesserer dig for anæstesi, operation og kundepleje.
Du trives med at arbejde selvstændigt og i teams.
Du bidrager med godt humør, entusiasme og engagement, da trivsel og arbejdsglæde er en høj prioritet hos os.
Erfaring efter endt uddannelse er en fordel men ikke et krav.

Du vil have din daglige gang på vores hospitals-/ operationsafdeling og vil også have dage, hvor du arbejder i vores reception.
Du har lyst til at indgå i vagtteamet på lige fod med dine kollegaer.

Vil du være en del af vores team eller har du yderligere spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte personaleleder Mariann Humlebæk på tlf. 2974 7442 eller mail

Du er ligeledes velkommen til at kontakte vores ledende veterinærsygeplejerske: Camilla Berg Konstmann på telefon 2121 6037 eller mail for at høre, hvordan det er at være ansat på AniCura Varde Dyrehospital.

Ansøgningsfrist senest den 30. juni 2023, men er du interesseret, så send din ansøgning snarest, da samtaler afholdes løbende.
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside https://www.anicura.dk/varde-d… og på vores Facebook https://www.facebook.com/Anicu…
Vi glæder os til at høre fra dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Veterinær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Veterinær
  • København SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som veterinærer i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte veterinær i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal veterinærer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte veterinærer over tid

Dato Alle jobs som veterinærer
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1