Fængselslærer søges til Nørre Snede Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Snede

Vi mangler en ansvarsbevidst, fleksibel og selvstændig fængselslærer til Nørre Snede Fængsel, der har lyst til at gøre en forskel og bidrage til at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet. Er det dig, så læs videre…..

Til undervisning på Nørre Snede Fængsel og Møgelkær Fængsel, søges pr. 1. august 2023 eller snarest herefter en fængselslærer med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Som fængselslærer vil du komme til at indgå i et team af 6 fængselslærere, 4 vejledere og 2 erhvervsuddannelseskoordinatorer, der i fællesskab løfter de forskellige opgaver forbundet med undervisning af indsatte. Du vil derfor komme til at deltage i alle aspekter af undervisningsopgaven. Du vil være med til at motivere og fastholde de indsatte, og du vil komme til at tilrettelægge og gennemføre egen undervisning i gennemsnitligt 23 lektioner pr. uge og føre de indsatte op til prøver.

Om stillingen:

Du bliver ansat i en stilling, hvor du vil opleve personlig frihed og indflydelse på egne arbejdsopgaver. Vi er pt. i gang med et større udviklingsarbejde vedrørende skolen, særligt på Møgelkær, som du naturligvis vil få medindflydelse på. Som fængselslærer har du mulighed for at tilrettelægge noget af din forberedelsestid som hjemmearbejde, da vi har stor tillid til, at du løser opgaverne med den indsatte i centrum.

En del af det at undervise på en fængselsskole er også, at motivere indsatte til at melde sig til undervisningen og gennemføre tests med henblik på niveauindplacering. Som lærer deltager du også i handleplansmøder om den indsatte i tilfælde, hvor din faglige vurdering er relevant.

Vi forventer at:

  • Du er seminarieuddannet og kan undervise i matematik og dansk – helst på FVU-niveau. Har du ikke FVU-uddannelsen, er du villig til at påbegynde denne.
  • Du selvstændigt kan tilrettelægge og varetage undervisningsopgaven, og står solidt i din faglighed.
  • Du har lyst til at undervise indsatte, der ofte har mistet troen på egen kunnen på det boglige område.
  • Du kan udvise rummelighed – både fagligt og menneskeligt og har et positivt menneskesyn, respekt for det enkelte menneske og interesse for det kriminalitetsforebyggende arbejde.
  • Du har lyst til at arbejde med undervisning i en hverdag præget af forandringer og udfordringer, og i en undervisningsramme, der adskiller sig væsentligt fra andre uddannelsesinstitutioner.
  • Du kan respektere et fast struktureret fængselsmiljø, hvor orden og sikkerhed er nøgleordene, og hvor jobbet kræver forskellige sikkerheds- og risikovurderinger i løbet af din arbejdsdag.
  • Du kan bevare overblikket og er ansvarsbevidst, ligesom du er i stand til at udvise beslutsomhed.
  • Du er god til at kommunikere med både indsatte og kollegaer fra forskellige faggrupper.

Om dig:

Du skal have lyst til at arbejde med undervisning i en hverdag præget af forandringer og udfordringer, og med kursister der adskiller sig væsentligt fra mange andre kursistgrupper, men som også giver rigtig mange positive oplevelser. Du indgår i et samarbejde med fængslets øvrige personale på en arbejdsplads præget af et godt arbejdsmiljø.

Vi lægger vægt på, at der tages udgangspunkt i respekten for det enkelte menneske, og at der arbejdes helheds- og løsningsorienteret i forhold til de udfordringer, der opstår og de opgaver, der skal løses.

Vi tilbyder:

  • En grundig introduktion til arbejdet og arbejdspladsen
  • At blive en del af en arbejdsplads, der løfter i flok, og hvis mål er at gøre en forskel for de indsatte
  • En hverdag præget af forandringer og udfordringer
  • Tværfagligt samarbejde
  • Faglig sparring på tværs af Kriminalforsorgen

Nørre Snede Fængsel består af et åbent afsnit med 85 pladser og et lukket afsnit med 95 pladser. Derudover er der en særlig afdeling med 15 straf- og isolationspladser. Møgelkær Fængsel består af et åbent afsnit med 130 pladser og et halvåbent afsnit med 15 pladser.

Arbejdspladsen er beliggende på henholdsvis Vejlevej 45, 8766 Nørre Snede og Møgelkærvej 15, 7130 Juelsminde.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation CO10, samt gældende organisationsaftale for fængselslærere m.fl. og er omfattet af Ny løn.

Tjenestestedet er Institution Nørre Snede, Nr. Snede Fængsel, Vejlevej 45, 8766 Nørre Snede. En del af opgavevaretagelsen vil foregå på Institution Nørre Snede, Møgelkær Fængsel, Møgelkærvej 15, 7130 Juelsminde.

Stillingen er på 37 timer, og er til besættelse fra 1. august 2023, eller snarest herefter.

Din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget senest den 2. juni 2023.

Vi forventer at afholde samtaler d. 12. juni 2023.

En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedschef Thomas Rose Poulsen: 72556020 eller enhedsleder Gitte Ray Buch: 72557460.

Ønsker du flere oplysninger om Kriminalforsorgen kan du søge på www.Kriminalforsorgen.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Voksenunderviser", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Snede.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Voksenunderviser
  • Nørre Snede
  • Fredag den 02. juni 2023

Lignende jobs

  • Voksenunderviser (freelance) i Hele Danmark

    [xxxxx] leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for e..
    • Voksenunderviser
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Voksenunderviser i Viborg

    Måske vi lige står og mangler dig? Til kommende efterårssæson 2024 søger vi en eller to undervisere til vore bassinhold omkring aktiviteten Bevægelse i vand. Det ene hold er for Plus piger og d..
    • Voksenunderviser
    • Viborg
    Få mere info
  • Voksenunderviser i Nørre Snede

    Vi mangler en ansvarsbevidst, fleksibel og selvstændig fængselslærer til Nr. Snede og Møgelkær Fængsel, som har lyst til at gøre en forskel og bidrage til at bringe mennesker sikkert videre til et .
    • Voksenunderviser
    • Nørre Snede
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som voksenundervisere i Nørre Snede

Herunder ser du udviklingen i udbudte voksenunderviser i Nørre Snede over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal voksenundervisere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte voksenundervisere over tid

Dato Alle jobs som voksenundervisere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1