Erfaren advokat indenfor Entrepriseret (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Hos Horten søger vi en erfaren advokat, der kan supplere vores team af skarpe jurister. Vi leder efter en person med en stærk faglighed, omfattende erfaring inden for enterpriseret og ikke mindst en vindende personlighed, der kan bidrage til vores team.

STORT ANSVAR OG FOKUS PÅ DIN UDVIKLING
Du vil indgå i et erfarent team og få en udfordrende hverdag, hvor du vil have fokus på den forretningsmæssige side af rådgiverrollen. Dine arbejdsopgaver vil mere konkret bestå af:

  • Rådgivning inden for rets- og voldgiftssager
  • Håndtering af tvister, herunder bistand til mægling-/mediationsprocesser, hurtig afgørelse mv.
  • Syn og skøn
  • Løbende rådgivning om komplekse byggeprojekter mv.


I vores team vil du kunne vokse både fagligt og personligt. Du vil få gode karrieremuligheder og et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi, har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Resultater i dit arbejdsliv afspejler, at du er ambitiøs og fagligt blandt de bedste. Du har beskæftiget dig med komplicerede juridiske problemstillinger inden for entrepriseret i dine tidligere jobs og ved, hvad der skal til for at skabe størst mulig værdi for klienterne. Vi forestiller os, at du allerede arbejder hos et advokatfirma eller tidligere har gjort det og ønsker at vende tilbage til advokatbranchen.

Som person er du resultatorienteret, forretningsminded, ambitiøs og drives af at skabe værdi for dine klienter. Da vi ofte arbejder i teams både internt og med klienter, er det vigtigt, at dine samarbejdsevner er i top, og at du bidrager med interessante vinkler og et godt humør. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.

Klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau – hvilket fordrer gode engelskkundskaber.

HORTEN SOM ARBEJDSPLADS
Hos Horten tilbyder vi dig en konkurrencedygtig løn og en attraktiv bonusordning og sundhedsforsikring. Derudover får vi hver dag særdeles lækker og sund mad og stiller massør og zoneterapeut til rådighed på arbejdspladsen.

Men mindst lige så vigtig er den arbejdskultur, du bliver en del af. Det er vigtigt for os at holde fast i en uformel atmosfære, der giver plads til, at vi er mange forskellige mennesker samlet hver dag. Vores ligefremme og samtidig respektfulde omgangstone og vores prioritering af, at det både skal være spændende, trygt og sjovt at gå på arbejde, er noget, som vi værner om.

ANSØGNING

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 330 specialister og 70 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten - Find A Way


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at gøre det lettere at være arbejdsgiver? Skriver du godt, og har du flair for IT? Så er du måske vores nye student til et team, der arbejder med digital rådgivning og kommunikation om personalejura til DI’s 20.000 medlemsvirksomheder. Om jobbet.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du teamplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København

    Milestone is looking for a new Legal Counsel to support our exciting corporate strategic initiative related to data insights.Milestone is looking for a new Legal Counsel to support our exciting c..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 4
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5