Rekrutteringsfirma

CEO søges til Done by Deer – internationalt livsstils- og legetøjsbrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

  • Har du gejsten og kompetencerne til at løfte Done by Deer til next level?
  • Er du en visionær og kommerciel leder med erfaring inden for salg og markedsføring?
  • Kan du lede en dynamisk virksomhed med ekspansion på tværs af internationale markeder?
  • Har du ledelseserfaring fra en virksomhed, som sælger produkter indenfor livsstil eller mærkevarer?

Om Done by Deer

Done by Deer er en veletableret virksomhed beliggende i Silkeborg. Virksomheden har udviklet et livsstils- og legetøjsbrand, som sælges til familier med babyer og små børn (0-4 år).

Med en dedikeret holdning til kvalitet og innovation har Done by Deer opbygget et stærkt brand, der nyder anerkendelse både nationalt og internationalt, og hvor mere end 90% af salget er udenfor Danmark.

Produkterne sælges i 40+ lande gennem et netværk af distributører, direkte til forhandlere, både i fysiske butikker og online forhandlere og endeligt via egen B2C webshop. Done by Deer har senest taget hul på det amerikanske marked.

En CEO som kan stå i spidsen for en fordobling af omsætningen

På vegne af Done by Deer søger vi en engageret CEO til at lede virksomheden igennem næste fase af vækst og udvikling. Som CEO vil du have det overordnede ansvar for strategisk planlægning, forretningsudvikling og daglig drift af virksomheden. Dit fokus bliver at sikre en fordobling af virksomhedens omsætning over de kommende år med særligt fokus på at identificere og udnytte muligheder for vækst.

Ansvaret inkluderer:

  • Ledelse af en stærk ledergruppe og et dedikeret team på i alt 40 medarbejdere. Sikre en motiverende og inkluderende arbejdskultur for medarbejdere og samarbejdspartnere i mere end 40 lande. Drivende kraft i en fortsat udvikling af kollegaer og optimering af organisation og arbejdsgange/processer
  • Vækst gennem et mix af organisk udvikling og eventuelt opkøb. Stærkt kommercielt fokus for at sikre opnåelse af målet om fordobling af omsætning. Etablering og vedligeholdelse af relationer med nøglepartnere, herunder distributører, forhandlere og digitale salgskanaler
  • Market intelligence - sikre overvågning af markedstendenser og konkurrentaktiviteter for at optimere videre produktudvikling og salgs-/markedsføringsstrategier. Specielt fokus på det tyske, franske og amerikanske marked samt nye markeder som Indien og Kina
  • Økonomi og KPI'er - sikre overholdelse af budgetter, mål og deadlines
  • Bestyrelsesarbejde - rapportering og samarbejde med bestyrelse i bestyrelsesmøder og hyppige dialoger med bestyrelsesformanden.


Din baggrund:

Som udgangspunkt søger vi en person som har god erfaring fra en tilsvarende rolle som CEO i en mindre/mellemstor virksomhed eller en profil, som har en stærk kommerciel baggrund kombineret med erfaring fra drift og økonomi. De kompetencer som skal være tilstede hos den nye CEO er følgende:

  • Erfaring som direktør for virksomhed i livsstilssegmentet eller for mærkevarer. Vi ser for os erfaring fra f.eks. fashion, børnetøj, interiør, legetøj eller andre produkter som retter sig mod Done by Deers afsætningskanaler/målgrupper
  • Stærk forståelse og erfaring fra salg og marketing på det internationale marked, specielt med de markeder som er nævnt ovenfor
  • Erfaring med digitale salgskanaler som f.eks. Amazon og Boozt
  • Erfaring fra salg via distributører og forhandlere
  • Dokumenteret succes med at skabe stor vækst samtidigt som god lønsomhed opretholdes
  • Fremragende kommunikations- og forhandlingsevner på dansk og engelsk
  • Erfaring med at arbejde sammen med en bestyrelse.


Done by Deer tilbyder:

Som ny CEO hos Done by Deer skal du stå i spidsen for en meget ambitiøs virksomhed med stort vækstpotentiale. Du får et dedikeret team af professionelle medarbejdere og en stærk ledergruppe. Du træder ind i en virksomhed med en dynamisk, inspirerende og 100% friendly arbejdskultur. Du får en professionel bestyrelse som giver dig stor opbakning og også stor frihed til at agere. Du honoreres selvfølgelig med en konkurrencedygtig lønpakke.

Om rekrutteringsprocessen

Målet er at skrive kontrakt med den nye CEO inden udgangen af juni måned. Ansøgningsfrist for stillingen er derfor allerede søndag 26. maj. Første kandidatpræsentation for bestyrelsen gennemføres 10. og 12. juni, og andet møde med bestyrelse gennemføres 19. juni.

Rekrutteringsprocessen gennemføres i samarbejde med Arne Kleven hos Kleven & Partners Rekruttering. Du søger stillingen ved at trykke på knappen "Søg stillingen". Har du spørgsmål inden du beslutter dig om du vil søge stillingen, så kontakt Arne på telefon +45 20 88 77 63.

==

Done by Deer is a Danish company, founded in December 2014. We design modern lifestyle products for families with babies and toddlers.

Combining great design, innovation and a daring use of contemporary colours to make every item outstanding, the Done by Deer interior and toys are for families who want to maintain a balance when decorating with kids in mind and still appreciate the simplicity of Danish design, which easily matches the rest of the décor.

We combine modern Scandinavian design with features that are fun and playful for children. All of our products are designed in-house naturally tested thoroughly to comply with strict European safety standards.

We are 100% friendly in everything we do, starting with designing products that puts a smile on your face, sourcing suppliers with similar values as ours and creating a friendly working environment within the company and with all of our business partners. We strive to do our best 100% of the time.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 16.05.2024
  • Direktør
  • Silkeborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1