Parkeringsvagt søges til Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

APCOA PARKING Danmark A/S er Danmark og Europas største parkeringsselskab. Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed, hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde? Så søg gerne jobbet som parkeringsservicemedarbejder.

Vi søger lige nu en medarbejder på 37 timer til Odense. Der vil være blandede vagter dag, aften og weekender.

Som parkeringsservicemedarbejder hos APCOA PARKING bliver du vores ansigt udadtil i gadebilledet og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en "mentor", der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen, og omgangen med de bilister der benytter parkeringsarealerne.

Vi kan tilbyde et attraktivt ansættelsesforhold med løn i henhold til gældende overenskomst, hvor lønnen er 167,10 kr. pr. time + tillæg for aften og weekend. Der er en arbejdsgiverbetalt pension på 10 %. Derudover vil du være dækket af en sundhedsforsikring gennem Pension Danmark.

I APCOA PARKING kan du forvente ordentlighed og respekt fra din leder og dine kollegaer. Vi forventer til gengæld, at du bliver en medarbejder, der er engageret i virksomhedens succes, og at du altid optræder positivt og i virksomhedens interesse. Vi forventer, at du møder velforberedt og arbejdsvillig, og at du altid praktiserer ordentlighed og ansvarlighed. For at trives i jobbet, er det vigtigt at du betegner dig selv som en "rummelig" og fordomsfri person, der formår at "holde hovedet koldt", selv om du står overfor personer, der kan være ophidsede eller endda aggressive. Endvidere skal du være forberedt på at arbejdet foregår udendørs i alt slags vejr, både sommer og vinter.

Det er en forudsætning, at du taler og skriver dansk, svensk eller norsk, at du er god til IT og kan håndtere en smartphone. Derudover skal du kunne fremvise en straffeattest, samt have et gyldigt kørekort. Det kan være en fordel hvis du har taget AMU kurset "basisuddannelse for parkeringsvagter".


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Odense

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Hele Danmark

    Sikkerhedsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Hele Danmark

    [xxxxx] søger for kunde, en skarp brandrådgiver til en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder Vil du være en del af Danmarks mest faglige brandtekniske netværk? Er du interesse..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Hele Danmark

    Med et kompetent, veluddannet og erfarent team, skaber INGENIØR´NE´s tværfaglige rådgivning tryghed og sikkerhed, der bidrager til en smidig proces gennem alle byggeriets faser til kundens og proje..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Odense

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Odense over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 5

Værd at vide når du søger job som sikkerhedsmedarbejder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.