SAGSBEHANDLER TIL JURIDISK KOORDINATION TIL ARKTISK KOMMANDO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en helhedsorienteret og ambitiøs militær sagsbehandler med juridisk interesse og lyst til at arbejde i en kommando, hvor arktisk forsvars- og sikkerhedspolitik er i centrum?

Arktisk Kommando søger en analytisk skarp og stærk sagsbehandler med ansvar for juridiske sager.

Om os

I Ledelseselementet støtter og servicerer vi ledelsen i Arktisk Kommando. Vi udarbejder og udmønter policy, direktiver, bestemmelser og øvrige opgaver for staben. Samtidig varetager vi den overordnede koordination med øvrige stabe og myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi har ligeledes stor berøringsflade med de grønlandske og færøske myndigheder samt øvrige eksterne aktører.

Ledelseselementet består af otte medarbejdere og en chef. Vi er et alsidig team med både militære og civile kompetencer, som alle bidrager til den direkte støtte til ledelsen. Vores opgaver og funktioner spænder fra militærassistent, chefsekretær, myndighedsbefalingsmand til sagsbehandlere, presse- og kommunikationsofficer.

Teamet er præget af motivation for arbejdet og et godt fællesskab. Vi lægger vægt på godt humør, en uformel omgangstone og faglig udvikling.

Om stillingen

Som sagsbehandler med ansvar for juridiske sager skal du rådgive om de juridiske aspekter, der er knyttet til operationer i kommandoens ansvarsområde. Du vil opbygge viden, undervise og uddanne medarbejdere og chefer om de særlige forhold, som gør sig gældende ved arktiske operationer under hensyntagen til in-ternationale regelsæt samt grønlandsk og færøsk lovgivning.

Dit ansvarsområde omfatter også generel sagsbehandling, hvor du skal være parat til at arbejde med en bred vifte af discipliner, herunder f.eks. forvaltningsret, rådgivning ved indgåelse af aftaler, høringer og lignende i koordination med Forsvarets øvrige juridiske organisation.

Ved øvelser kommer du både til at deltage i forudgående planlægning og til at udføre øvelserne med fokus på rådgivning af juridiske aspekter inden for dit kompetenceområde.

Du skal kunne trives med at arbejde med korte deadlines og vil skulle agere bredt på tværs af kommandoen, ligesom du skal være klar til at tage ansvar.

Stillingen er placeret i Nuuk.

Om dig

Du er kaptajn eller premierløjtnant på uddannelsesaftale.

Analytisk er du skarp, ligesom du er stærk i koordination og sagsbehandling. Du er struktureret, målrettet, opsøgende og initiativrig og kan finde løsninger på til tider komplicerede juridiske problemstillinger. Du evner at få skriveprocessen systematiseret og effektiviseret, så budskaber fremstår klart for både civile og militære ansatte i staben.

Derudover skal du besidde gennemslagskraft og endelig skal din lyst og evne til at samarbejde med kolleger i Forsvaret og med eksterne samarbejdspartnere være i top.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Du opfordres til at sætte dig ind i de vilkår, der er gældende for udsendte på Grønlandsaftalen. Herunder beskatning af bolig og personalegoder samt krav om tvungen pensionsopsparing.

Stillingen bestrides som midlertidig tjeneste ved Arktisk Kommando i Nuuk, Grønland for en afgrænset periode på to år. Du vil beholde dit nuværende faste tjenestested under opholdet i Nuuk.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Ledelseselementet Laura Svanholm på telefon +299 565318.

Du kan kontakte SSG Kaare Bak, Arktisk Kommandos HR partner ved Forsvarsministeriets Personelstyrelse på [email protected] eller på telefon +299 491104, såfremt du har spørgsmål til specifikke grønlandske ydelsesforhold.

Bemærk at tidsforskellen mellem Danmark og Nuuk er 3 timer (bagud).

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, Camilla Boye, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9192 eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 6. december 2023. Vi forventer at gennemføre samtale i umiddelbar forlængelse heraf.

Stillingen ønskes besat senest den 1. januar 2024 eller snarest derefter.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Arktisk Kommando
Arktisk Kommando er en operativ kommando med ansvar for alle Forsvarets indsættelser i Nordatlanten og Arktis. Kommandoens ansvarsområde omfatter både Grønland og Færøerne samt omkringliggende havområder.

Arktisk Kommandos mission er at beskytte Kongeriget i Arktis. Det indebærer evnen til at kunne håndtere kriser og ultimativt at gennemføre militært forsvar af Grønland og Færøerne – i samarbejde med andre nationale og internationale hovedkvarterer. I Arktisk Kommando har vi indsat enheder fra Søværnet og Flyvevåbnet i operativ kontrol 24/7, samt Siriuspatruljen, hvilket kræver engagement og en Combined/Joint tilgang til opgaverne. Vi gennemfører overvågning samt suverænitetshævdelse – året rundt. Vi løser samtidig en lang række vigtige operative opgaver fx eftersøgnings- og redningstjeneste, miljøovervågning, fiskeriinspektion og støtte til det civile samfund. Det kræver forudseenhed og tæt samarbejde med de statslige og militære myndigheder i nabolandene til Grønland og Færøerne. Ved behov kan Kommandoen forstærkes af enheder fra alle værn samt Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 06. december 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0