Rekrutteringsfirma

vvs-ingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Så er du med sikkerhed et godt match til dette job.

Som VVS-ingeniør hos AI Arkitekter & Ingeniører i København arbejder du på tværs af deres alsidige forretningsområder med komplekse bolig-, skole-, hotel-, nybyg-, og renoveringsprojekter samt afholder møder med forskellige typer af bygherrer og entreprenører.

Du tilbydes sparring med 35 fagligt kompetente kolleger i ingeniørafdelingen, der alle er specialiseret inden for forskellige tekniske fag, herunder VVS, ventilation, el, klima og kloak, landskabsarkitekt, drift, bæredygtighed og brand. Afdelingen er præget af en god diversitet, og arbejdsmiljøet er karakteriseret ved, at man hjælper hinanden og fastholder et godt sammenhold.

dine ansvarsområder


AI Arkitekter & Ingeniører oplever et højt aktivitetsniveau samt en stigende efterspørgsel inden for områderne VVS, ventilation, indeklima, og integreret bæredygtighed. Derfor søger de en VVS-ingeniør til teamet af ingeniører, der leverer projekter på et højt fagligt niveau, lige fra nybyg til renovering af eksempelvis bevaringsværdige ejendomme. Du vil primært stå for projektering og beskrivelse af VVS- og ventilationsprojekter samt:

- Kontakt til entreprenører og myndigheder
- Fagtilsyn
- Udbud
- Kvalitetssikring
- Mulighed for energi- og indeklimaberegninger
- Økonomi og kvalitet
- Mulighed for projektledelse

din profil


- Du har en uddannelse som VVS-ingeniør, VVS-installatør eller lignende kvalificerende baggrund
- Du har minimum 5 års erfaring med projektering af VVS og/eller ventilation
- Du har nemt ved at kommunikere både mundtligt og skriftligt
- Du arbejder godt, både selvstændigt og i teams
- Du er flydende på dansk, både mundtligt og skriftligt

Som person trives du ved at indgå i et fagligt stærkt team af ingeniører, der løfter i flok og løser opgaver i fællesskab. Du er god til at tænke i muligheder fremfor begrænsninger og finder det motiverende at formidle din tekniske viden til dine kolleger.

ai arkitekter & ingeniører tilbyder


En stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed med høj faglighed og fokus på grøn omstilling både internt og for deres bygherrer.
AI Arkitekter & Ingeniører har en flad struktur og en sund arbejdsbalance. De hjælper hinanden i det tværfaglige samarbejde og har fokus på medarbejderudvikling. Du tilbydes en kontorplads på Refshaleøen med frokostordning, fredagsbar, studietur og klubber, der tæller alt fra vinter-/sommerbadning, fodbold, kajak, badminton og løbeklub.

vil du med på rejsen?


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. randstad forestår rekrutteringsprocessen på vegne af AI Arkitekter & Ingeniører. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mille Maegaard-Fast på tlf. +45 92 92 08 53 eller seniorkonsulent Tina Bie på tlf. +45 44 12 19 74. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

om ai arkitekter & ingeniører


AI Arkitekter & Ingeniører består af mere end 100 kreative og visionære medarbejdere, der bidrager til bæredygtige og energirigtige løsninger i markedssegmenterne skole, bolig, hotel og erhverv.

Hos AI Arkitekter & Ingeniører er kulturen båret af samarbejde, nytænkning og brugerinddragelse – de stræber efter, at medarbejderne har de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye idéer.

Deres tværfaglige profil gør AI Arkitekter & Ingeniører til branchens bedste samarbejdspartner. De er vant til at se en byggesag fra mere end én vinkel, og derfor har de nemt ved at forstå både deres bygherre, brugere og samarbejdspartnere.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • København SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1