Rekrutteringsfirma

udviklingsingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Har du ambitioner om at stå for udviklingen af et akustisk laboratorium? Har du et særligt drive for at skabe effektive kalibreringer, som lever op til dagens standarder inden for akustik, og ønsker du at få muligheden for at præge din egen stilling og karrierevej? Så kunne du muligvis være den rette til jobbet.

Som udviklingsingeniør hos Element Metech i Taastrup vil du stå for udviklingen af virksomhedens akustiske laboratorium med ansvar for den daglige drift samt kvalitetssikring, kunderådgivning og sparring med fagligt stærke teknikere i produktionen. Du vil have direkte reference til deres Development Manager i Karup og være frontfigur i udviklingen af det eksisterende Akustik Laboratorium i Taastrup.

Element er en af de hurtigst voksende virksomheder inden for test, inspektion, certificering og kalibrering i verden. Globalt set har de omkring 8500 dygtige medarbejdere, der arbejder fra 200 lokaliteter i 32 lande. Sammen deler organisationen et ambitiøst mål om at "Make tomorrow safer than today".

bliv ansvarlig for drift og optimering af et akustisk laboratorium


Du vil indgå i et kompetent udviklingsteam af 7 engagerede kolleger, der har uddannelser og erfaring inden for forskellige ingeniør- og tekniske discipliner. Som udviklingsingeniør kommer du til at sparre med kolleger placeret både i jyske afdelinger og i Taastrup.

Du vil have et stort medansvar for at udvikle deres Akustik Laboratorium, hvor du vil opleve en alsidig vifte af arbejdsopgaver. Dette indebærer bl.a. udvikling af kalibreringer til lydmålere, akustiske kalibratorer, mikrofoner, elektroakustik, elektroakustik simulatorer og interim-akustisk kobling.

Ydermere vil du stå for:
- At udføre akustiske kalibreringer i henhold til standarder inden for elektriske/akustik
- Fejlfinding i form af håndtering af måleudstyr og datakommunikation med kalibreringssystemerne
- Den primære leverance af kalibreringer i henhold til standarderne ISO9001:2015, ISO17025:2017, DS/EN IEC 61672, DS/EN60318 og DS/EN60942
- Formidlingen af databehandling
- At bidrage til udvikling inden for andre parametre såsom automatiske test-systemer

Du tilbydes en central og indflydelsesrig rolle i en førende handlekraftig virksomhed med mulighed for at præge egen samt organisationens fremtidige udvikling. Du kan forvente 5-10 rejsedage årligt i denne stilling.

din profil


Som udviklingsingeniør ses det gerne, at du har en kompetent teknisk indsigt og trives med både praktisk og teoretisk arbejde. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

- Du har en B.Sc., M.Sc. eller lignende inden for akustikingeniør/svagstrømsingeniør eller har en anden tilsvarende erfaring eller kvalificerende uddannelse eller baggrund
- Du har 3-5 års praktisk erfaring fra en lignende rolle
- Du kommer med en teknisk viden inden for kalibrering og har interesse for akustik
- Du har en struktureret tilgang til dit arbejde og kan håndtere samtidige opgaver uden at miste overblikket
- Du formår at have en analytisk tilgang til dine opgaver
- Du besidder gode engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt

Du evner at arbejde løsningsorienteret med en kreativ og proaktiv tilgang til det daglige arbejde. Du er desuden serviceminded og samarbejdsvillig, når du rådgiver kunder og samarbejder med kolleger. Jobbet kræver selvstændighed såvel som evnen til at arbejde i et team. Arbejdsopgaverne kan være ret selvstændige, men samarbejde og vidensdeling er en stor del af, at alle medarbejdere udvikler sig sammen. Som person må du derfor gerne være udfordrende ift. processer og bidrage med nye indsigter fra tidligere erfaring.

vil du med på rejsen?


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Randstad forestår rekrutteringsprocessen på vegne af Element Metech. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mille Maegaard-Fast på tlf. +45 92 92 08 53. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

om Element Metech



Element Metech er en førende leverandør inden for akkrediteret kalibrering og validering af måleudstyr i Danmark og med over 100 ansatte og laboratorier over hele landet, er de altid tæt på deres kunder. Deres service omfatter kalibrering af måleudstyr inden for bl.a. elektronik, geometri, moment, kraft, temperatur, fugt, tryk, vægte, lodder, akustik, pipetter, gasflow, ledningsevne, kuldioxid, fiberoptik og medicoteknisk udstyr.

Industrier over hele verden er afhængige af deres omhu, opmærksomhed på detaljer og den absolutte
nøjagtighed af deres arbejde. Den rolle, de skal spille i skabelsen af en mere sikker verden, er meget større end deres organisation. Element Metech er klar til at tage morgendagens udfordringer op og sætte et fodaftryk på sikkerhed og kvalitet i hverdagen. De fokuserer på at ansætte de bedste medarbejdere, uanset hvor de befinder sig i verden.
Fra forskning og udvikling, gennem komplekse myndighedsgodkendelser og til produktion støtter organisationens lokale netværk af laboratorier med videnskabsfolk og ingeniører kunderne med at opnå
sikkerhed for produktkvalitet, bæredygtige resultater og markedsadgang.

Du tilbydes at blive en del af et fagligt stærkt team, der deler en passion for faglig stolthed og har en
kultur af tillid og bemyndigelse til at gøre egne idéer til virkelighed. Der er et godt og uformelt arbejdsmiljø og gode muligheder for både faglig- og personlig udvikling, som er med til at gavne dig og din karriere. Kompetente medarbejdere er det, som skaber en god virksomhed.

om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Frederiksberg

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsor..
    • Maskiningeniør
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Storkøbenhavn

    Om stillingenEr du en dygtig tekniker med bred viden inden for håndværksfagene? Ønsker du en stilling med alsidige opgaver, hvor trivsel og godt samarbejde er i højsædet, selv når der er travlt..
    • Maskiningeniør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Maskiningeniør i København

    Maskiningeniør søges til organisation/virksomhed i København
    • Maskiningeniør
    • København
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Søborg

    I [xxxxx] er vi stærkt entreprenante og skaber og driver forretninger, som skaber værdi for vores kunder. Har du stor interesse i forretningsudvikling inden for el-energi og mulige andre bære..
    • Maskiningeniør
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0