Butikschef i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Er du en erfaren og dedikeret butikschef, der kan drive vores nye SKECHERS konceptbutik i HerningCentret? Og kan du føre din butik og dine medarbejdere til toppræstationer?


SKECHERS oplever stor succes og i april åbner vi ny butik i Herning, derfor søger vi en erfaren og selvkørende Store Manager, der kan sikre, at vi får en god start, og at butikken bliver en succes.


Om Jobbet:

Med reference til vores distriktschef i vest får du ansvaret for at lede og udvikle vores helt nye SKECHERS konceptbutik i HerningCentret. Din fornemmeste opgave er at drive salget og udvikle og motivere dine medarbejdere, så I sammen kan realisere det potentiale, som vi ved butikken har!

Du skal sikre, at I fastholder en stærk salgs- og serviceydelse, og at I sammen altid stræber efter at skabe succes ud fra daglige og månedlige mål.

Vi forventer at du indgår i teamet og deltager aktivt i opgaverne på gulvet i det daglige. Du er indstillet på at butikkens arbejdstider også inkluderer weekendvagter hver anden weekend og at det er naturligt for dig at være i butikken, når der f.eks. er Black Friday osv.

Stillingen indeholder administrative opgaver som f.eks. vagtplanlægning og månedlige rapporteringer. Du vil modtage dybdegående træning i den brede SKECHERS kollektion, vores koncept og vores forretningsgange - og vi forventer, at du sikrer at dit salgsteam altid har et højt niveau af service og produktviden, og følger vores guidelines.

Om dig:

Du kommer med en solid erfaring som butikschef, gerne indenfor sko- eller sportsbranchen. Du er god til at skabe kontakt til kunderne og lytte til deres behov og du brænder for at give den bedste oplevelse når de er i din butik.

Som leder er det naturligt for dig at motivere og inspirere dit team, så I sammen opnår de bedste resultater. Vi forventer at du helt naturligt indgår i teamet og at du på daglig basis aktivt er involveret i opgaverne på gulvet.

Derudover er det vigtigt for os at:

  • Du er positiv og imødekommende med god energi og entusiasme.
  • Du tager initiativ og bidrager med ideer til hvordan vi kan sikre endnu mere vækst.
  • Du er god til at planlægge og prioritere i forhold til driften af din butik.
  • Du sætter en ære i at have en ren og trimmet butik.
  • Du har evne og lyst til at agere inden for et veldefineret butikskoncept.
  • Du har en naturlig interesse i at opnå stor produktviden og være ambassadør for SKECHERS’ brede udvalg af fantastiske produkter.
  • Du er fortrolig med vagtplanlægnings- og kassesystemer. Vi anvender SITOO og SameSystem.

Vi har brug for, at du kan starte 1. maj 2023.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en succesfuld international virksomhed i rivende udvikling, og kommer til at arbejde med et af verdens største skomærker. Vi driver butikken ud fra et stærkt koncept, hvor fundamentet er lagt for, at du og dit team opnår succes.

Gode karriere- og udviklingsmuligheder i form af kompetenceudvikling indenfor ledelse, salgs- og produkttræning.

Grundig oplæring der sikrer, at du er i stand til at løse dine alsidige opgaver, som salg, konceptstyring, vare- og lagerstyring, bemandingsplanlægning, indrapportering/budgetopfølgning, personaleansættelse og -udvikling.

Pensionsordning og Sundhedsforsikring.

Er du interesseret?

Så upload din motiverede ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Yderligere oplysninger om jobbet fås hos: Distriktschef vest Malene Kronborg på [email protected].

Om SKECHERS:

SKECHERS er verdens 3. største skomærke. Med over 4.450 konceptbutikker globalt, tilbyder SKECHERS et bredt udvalg indenfor lifestyle og performance sko til både damer, herrer og børn. I Norden distribueres SKECHERS af den danske virksomhed Sports Connection ApS. Der er i dag mere end 175 shop-in-shops samt tæt ved 60 konceptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Nordtyskland. Dette antal for ventes at stige over de kommende år. Derudover føres SKECHERS mærket hos et stærkt netværk af forhandlere indenfor sko - og sportsbranchen i hele Norden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Herning

Lignende jobs

  • Butikschef i Midtjylland

    Bliv elev i Min Købmand VellingVi lærer dig ikke kun at lange varer over disken. Vi lærer dig, hvordan du driver en butik. Hvordan du driver en forretning. Hvordan du holder styr på varerne, og..
    • Butikschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Butikschef i Midtjylland

    Hvad vil du gerne arbejde med i fremtiden? Vælg en uddannelse i Min Købmand, der åbner dine karrieremuligheder. Læs mere om dine muligheder som elev i Min Købmand, hvis du hellere vil bevæge di..
    • Butikschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Butikschef i Viborg

    Har du lyst til at blive en del af familien hos Danmarks største bowling- og forlystelseskæde, så er det nu du har chancen. Vi søger en centerchef der først og fremmest er klar på at arbejde med le..
    • Butikschef
    • Viborg
    Få mere info
  • Butikschef i Silkeborg

    Er du en motiverende og resultatskabende leder? Bliv en del af et stærkt brand og en succesfuld kæde, der er i rivende udvikling. Lige nu mangler vi dig til vores butik i Vestergade, Silkeborg..
    • Butikschef
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef over tid

Dato Alle jobs som butikschef
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1