Rekrutteringsfirma

Senior Key Account Manager til Norlys Fibernet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Kommerciel Senior Key Account Manager til Danmarks mest attraktive fibernet


Drømmer du om at skabe stærke relationer lige så hurtigt som fibernettet leverer data til din internetforbindelse? Er din tankegang kommerciel og forstår du dig på dynamikkerne i den danske telco-branche? Og har du ambitionerne om at gøre kunderne til de bedste ambassadører i markedet? Så er du muligvis den Senior KAM, der kan blive en del af vores fantastiske team hos Norlys Fibernet.


Hos Norlys Fibernet består vores kundebase både af nogle af de allerstørste, men også mindre, nationale indholdsudbydere. Disse kunderelationer er baseret på langvarige rammeaftaler. Nu leder vi efter dig, som har lyst til at blive en del af vores salgsteam, hvor vi sammen skaber succeserne og hvor du gør dine kunder til markedets bedste ambassadører.

Du er stærk på det operationelle plan med strategisk indsigt
Som vores KAM får du ansvaret for din egen portefølje af større og mindre indholdsudbydere. Kunderne er vild med din nysgerrighed, din måde at være på forkant i det gode samarbejde og de føler sig mødt af dit strategiske blik på deres behov og potentiale.

Du har desuden en opgave i at varetage kundens interesser internt i vores organisation – det betyder, at du har et tæt samarbejde med den øvrige organisation, hvor du ofte vil være det naturlige bindeled. Du agerer ambassadør for vores kunder – så du tager højde for at bringe deres perspektiv ind i organisationen.

Helt konkret er dine opgaver at:

  • udvikle og pleje vores kunderelationer og eksisterende rammeaftaler
  • identificere uudnyttet salgspotentiale hos eksisterende kunder
  • planlægge salget og følge op på/videreudvikle KPI’erne
  • håndtere budgettering og opfølgning på kundeportefølje


Motiveres du af at opbygge relationer som en naturlig del af dit DNA
Din baggrund kan se ud på mange måder – det er ikke altgørende, at du kommer med en lang videregående uddannelse. Men vi ser det som en fordel, hvis du har noget relevant uddannelse med dig, så det strategiske fokus naturligt kommer til udtryk i mødet med kunderne. For at få succes i jobbet er det din forståelse for produkter, teknik og branchen, der er vigtigst – og at du selvfølgelig møder kunderne, der hvor de er.

Din erfaring med salg fra tidligere jobs, særligt inden for erhvervssegmentet og gerne telebranchen, gør at du motiveres af at slå dørene op til eksisterende samarbejder og ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

På det personlige plan forestiller vi os, at du:

  • er menneske- og handlingsorienteret
  • kan begå dig på alle organisatoriske niveauer
  • trives i en dynamisk hverdag med frihed under ansvar
  • skaber overblikket ved at have en struktureret tilgang til dit arbejde
  • er forandringsparat i en omskiftelig organisation

Du har store ambitioner, god energi og er proaktiv, og tager helt naturligt medansvar for videreudvikling af forretningen.

Vores værdier er en vigtig kulturbærer i virksomheden
Vi lever efter vores værdier og går meget op i, at alle har det godt. Et af vores principper er, at vi sætter fællesskabet over os selv – og der er derfor altid hjælp at hente hos dine kolleger. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor trivsel og arbejdsglæden er i højsædet og hvor vi har fokus på vores dygtige medarbejdere – for vi ved nemlig, at medarbejderne er vores største ressource.

Du får din daglige gang på vores kontor i Silkeborg - i afdelingen Sales & Partnerships, hvor vi samlet er et team på 24 kolleger.

Kan du se dig selv i rollen?
Så søg jobbet med fibernettets hast via linket – vi indkalder nemlig løbende til samtaler, indtil den rette person er fundet. Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål, der ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Randrup Hansen på tlf. 30 62 89 23.

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Sælger i Midtjylland

    Fri kontakt
    Brænder du for at skabe gode og langvarige kunderelationer? Har du en teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende? Er du resultatorienteret og klar på at smøge ærmerne op, så der kan komme skub i den grønne omstilling med miljørigtige og bæredygtige teknologier? Så er du landet det rigtige sted!
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Sælger i Ans By

    Til Nutrimin i Ans søger vi en salgskonsulent til salg af svinemineraler Nutrimin tilbyder en spændende stilling som sælger med fokus på opsøgende og relations- skabende salg samt rådgivning..
    • Sælger
    • Ans By
    Få mere info
  • Sælger i Midtjylland

    Hos INOXPA træder du ind i et stærkt fællesskab med gode kollegaer, som hver dag bidrager til at sikre både kvaliteten i produkterne og nærheden til kunderne. Kontoret i Horsens har ‘højt til lofte..
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Sælger (studiejob) i Midtjylland

    StudiejobbetI dette udviklende studiejob skal du supportere vores samarbejdsvirksomheds salgsafdeling. Du får en alsidig rolle, hvor du blandt andet skal arbejde meget i CRM-systemet Salesforce, hj..
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 21
21. april 2024 21
20. april 2024 21
19. april 2024 21
18. april 2024 23
17. april 2024 29
16. april 2024 26
15. april 2024 25
14. april 2024 25
13. april 2024 25
12. april 2024 26
11. april 2024 26
10. april 2024 26
9. april 2024 25
8. april 2024 23
7. april 2024 23
6. april 2024 23
5. april 2024 23
4. april 2024 22
3. april 2024 22
2. april 2024 26
1. april 2024 26
31. marts 2024 26
30. marts 2024 26
29. marts 2024 26
28. marts 2024 28
27. marts 2024 28
26. marts 2024 28