Teknikere til vedligeholdelsesafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Tekniker til vedligeholdsafdelingen

Stryhns Gruppen, Havnsø

Power People søger endnu en tekniker/reparatør til vedligeholdsafdelingen til Stryhns Gruppen A/S

Til vedligeholdsafdelingen på Stryhns i Havnsø, søges en faglig dygtig og kompetent tekniker/reparatør med flair for teknik og praktisk erfaring indenfor fejlfinding og reparation af industrimaskiner.

Du tilbydes en spændende stilling på dagholdet, hvor du som tekniker/reparatør kommer til at arbejde med samtlige ma­skiner og procesanlæg på fabrikken. Jobbet kræver stor selvstændighed, evne og lyst til at arbejde med fejlfinding og løsning af akut opstående opgaver. Montering af større og mindre ny installationer. Derudover udfører du løbende reparationer og vedligeholdelse af maskine-og procesanlæg i vores forskellige produktionsafsnit og du spiller en afgørende rolle i at hjælpe produktionen med dagens produktion.

Du bliver en del af et stærkt og engageret team på 9 medarbejdere, der vedligeholder samtlige maskiner og procesanlæg på fabrikken. Et team, som arbejder målrettet med at vende akutte nedbrud til planlagte opgaver og derved opnå høj op­petid og OEE på virksomhedens linjer.

Du kan forvente alsidige arbejdsopgaver, et godt og behageligt arbejdsmiljø. Herudover kan du forvente medarbejdergoder i et uformelt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde vægtes højt.

Stillingen er primært på vores daghold, hvor arbejdstiden som udgangspunkt ligger i tidsrummet mandag til fredag kl. 07.00-15.05 (fredag kl. 14.35). Du vil indgå i en turnus ca. hver 6. uge på aftenholdet, hvor arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 14.45-00.00. Ved større reparationer kan der i sjældne tilfælde forekomme planlagt lørdagsarbejde.

I Stryhns A/S ønsker vi konstant at forbedre arbejdsgangene og interne forhold, hvorfor det forventes, at du udover at have styr på aftenens drift, også har et talent for at spotte forbedringspotentiale - og du formår at eksekvere på dine ideer.

Kom godt fra start med dit nye job hos Stryhns

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er en erfaren og dygtig uddannet tekniker f.eks. industrielektriker, mekaniker, entreprenørmekaniker, smed, automatik fagtekniker. Du er struktureret i din arbejdsform, samt har en god evne til at bevare overblikket i situationer, hvor der kan være mange bolde i luften. Du har en positiv energi, god gennemslagskraft og formår at skabe et motiverende arbejdsmiljø og høj arbejdsglæde på aftenholdet.

Dine kvalifikationer:

  • Du er uddannet f.eks. automatik fagtekniker, industrielektriker, mekaniker, entreprenørmekaniker, smed eller lignende, og kan lede og udvikle afdelingen med stor fokus på, at medarbejder/kollegaer oplever et motiverende og godt arbejdsmiljø.
  • Du er stærk i fejlfinding på automatiske anlæg, og har erfaring med HMI, PLC, Pneumatik og procesanlæg gene­ relt.
  • Du har forretningsforståelse og analytiske evner og det falder dig naturligt at arbejde med Lean-principper.

Dine kerneopgaver bliver:

  • At have fokus på, at produktionsanlægget bliver løbende vedligeholdt og effektiviseret, samt være "hands-on" i tilfælde af mindre eller større nedbrud.

Dine personlige egenskaber:

  • Du er en dygtig planlægger og organisator, er vedholdende og struktureret i din arbejdsform, og er handlingsori­ enteret, besidder et godt overblik, der gør dig i stand til at håndtere pressede situationer ved at bevare roen og prioriteringsevnen.
  • Du er kvalitetsbevidst og firmaorienteret og i stand til at overholde aftaler og acceptere deadlines.
  • Du har en naturlig autoritet og faglig dygtighed samt evnen til at skabe respekt og troværdighed omkring din per­ son.
  • Du er venlig, har god gennemslagskraft og er overbevisende i din kommunikation.

Virksomhedentilbyder dig:

  • Et arbejde i en stærk og velrenommeret virksomhed i vækst med +100 kollegaer på virksomheden.
  • Et arbejde med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.
  • En afvekslende hverdag i et uformelt produktionsmiljø.
  • Lønpakke ud fra kvalifikationer.
  • Medarbejdergoder i et uformelt arbejdsmiljø.

Blivendelafenalsidigafdeling

Hos Stryhns kan du forvente alsidige arbejdsopgaver, hjælpsomme kolleger og et godt, behageligt arbejdsmiljø.

"Mit mål er, at vi i Teknisk afdeling skal blive endnu bedre til at udnytte vores styrker og kompetencer og på den måde sammen løfte afdelingen til næste niveau, siger Kenni Rasmussen, der for nyligt er blevet ny Teknisk Chef for afdelingen".

Kontakt

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør og partner Alex Westergaard, Power People på tele­ fon 44 24 12 92 / mob. 31 60 09 90

Ansøgningsfrist 31. januar 2023

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt - vi behandler de indkomne ansøgninger løbende, og stillingen kan derfor være

besat inden udløb.

Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

PowerPeople

Stryhns A/S er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn's Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en række succesfulde opkøb. Stryhns Gruppen omsatte i 2020 for mere end 1 mia. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har over 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark. Stryhns A/S er aktivt medlem af Dl Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og er en del af den familieejet nor­ ske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Stryhns - vi arbejder for en bæredygtig fremtid

Hos Stryhns tager vi vores sociale ansvar alvorligt. Som en større produktionsvirksomhed har vi indført en række initiati­ ver, som sænker vores aftryk klimaet og styrker det danske miljø. Fra installationen af vores nye, effektive rensnings­ anlæg og brug af fjernvarme i produktionerne til et nationalt tiltag rettet mod stop af madspild. Læs mere om vores for­skellige projekter her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Kalundborg
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Mørkøv

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 4440 Mørkøv
    • Maskintekniker
    • Mørkøv
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren maskinfører til grusgrav.Vi søger en engageret og erfaren maskinfører til tiltrædelse hurtigst muligt. Du være ansvarlig for drift af forskellige maskiner, herunder en 30 tons maskine, dump..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en maskinfører der ikke er bange for at tage fat!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren maskinfører til fjernvarmeprojekt, der både byder på opgaver man kender som maskinfører og h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kalundborg

    Om jobbet I forbindelse med en omstrukturering af færgedriften og etablering af et rederi søger Sejerøbugtens færger løbende besætning til at deltage i dette spændende arbejde. kendetegnet ved ar..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 7
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 8
10. april 2024 9
9. april 2024 9
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 6
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9
27. marts 2024 9
26. marts 2024 9