Rekrutteringsfirma

teknisk projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Brænder du for tekniske projekter, og har du lyst til at sætte dit præg på en stor international virksomheds projektkultur og vækstrejse?

randstad søger på vegne af Swedish Match A/S en teknisk projektleder, der vil stå i front for udførelsen af tekniske optimeringsprojekter.

rollen


Som teknisk projektleder i Swedish Match, bliver du ansvarlig for at drive og implementere tekniske projekter, forbedringsprojekter og tekniske udviklingsinitiativer der understøtter supply chain strategien. I din nye rolle vil du stå i spidsen for implementering af ny teknologi, samt installation af nye produktlinjer, som bidrager til udviklingen af forretningen og produktionen.

I et tæt samarbejde med dine kollegaer sikrer du, at tekniske projekter når deres fastsatte mål i henhold til økonomi, tidsplan og kravspecifikationer. Samtidig vil du i din nye rolle deltage i FAT-/SAT-tests og sikre, at de nye løsninger lever op til de forskellige krav. Du skal desuden sikre, at maskin- og elsikkerheden overholdes på alt udstyr samt materialer i produktionen.

Dine overordnede arbejdsopgaver vil være følgende:


- Udarbejde business cases
- Have den koordinerende rolle i projektsamarbejdet med interne og eksterne parter
- Lede tekniske projekter med rettidig involvering af interessenter og god kommunikation
- Identificere og håndtere risici og afvigelser i projekter med rettidig opfølgning
- Kvalitetssikre specifikationer på tilbud og økonomi mod eksterne leverandører
- Foretage risikovurdering og kvalitetssikring af nyt teknisk udstyr
- Sikre opdatering, vedligehold og tilgængelighed af teknisk dokumentation

din profil


Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester, procesteknolog eller produktionsteknolog, gerne med en håndværksmæssig baggrund i bagagen og minimum 2 års erfaring med projektledelse. Du har en solid mekanisk og styringsmæssig forståelse, samt praktisk erfaring med el og automation. Du har en struktureret og ansvarsfuld tilgang til dine projekter, samtidig med at du kan inspirere til et positivt og løsningsorienteret arbejdsmiljø. Derudover har du gode kommunikative evner og er i stand til at instruere og oplære organisationen i de projekter, du varetager. Du er god til at samarbejde og indgå i dialog med forskellige interessenter, hvor du får alle ender til at mødes.

Du kan tale flydende dansk og kan begå dig på engelsk. Kan du tysk, så er det også en fordel, men ikke et krav.

derfor skal du vælge jobbet hos Swedish Match


Du tilbydes en rolle, hvor du er med på spændende optimeringsprojekter og får muligheden for at sætte dit præg på den videre udvikling i organisationen. Du vil bidrage til at definere processerne for fremtidige projekter i Swedish Match og samtidig oplære organisationen i disse processer. Sidst men ikke mindst vil du blive en del af en stolt og passioneret kultur med et godt arbejdsmiljø.

ansøg og kontakt



om virksomheden


Swedish Match Denmark (tidligere V2 Tobacco) blev etableret i 2006 og rummer i dag en moderne fabrik, rustet til produktionen af nikotinposer og tyggetobak samt nikotinfrie produkter. Swedish Match Denmark har i dag 120 medarbejdere og er en del af den verdensomspændende koncern Swedish Match med over 7.500 medarbejdere, der blandt andet udvikler, producerer og sælger snus og nikotinposer til blandt andet det skandinaviske og nordamerikanske marked. Swedish Match er den største snusproducent i Skandinavien og har været noteret på Nasdaq i Sverige siden 1996.

Virksomheden stræber efter at bidrage til forbedret folkesundhed igennem et anerkendt sikrere og væsentlig mindre sundhedsskadeligt alternativ til cigaretter. Med en vision om en verden uden cigaretter ønsker virksomheden at påvirke samfundet positivt med bæredygtige produkter, med respekt for mennesker og miljø.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Vi leder efter dig, der kan og vil lidt mere, end alle ”de andre.” For at forsætte vores vækstrejse, har vi brug for dig, der med din energi og erfaring kan styre vores energiprojekter sikkert i må..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi udvider vores team af fagprojek..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 7