Rekrutteringsfirma

stærkstrømsdesigner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du arbejde med grøn omstilling og bruge din viden og erfaring med at designe stærkstrøm for at gøre en reel forskel for kloden?

Er svaret ja? Så har PowerCon lige nu den helt rigtige stilling til dig som stærkstrømsdesigner.

hvad du skal lave


Hos PowerCon kan du se frem til stor diversitet i arbejdsopgaverne. Du får rig mulighed for selv at præge dem sammen med dine dygtige kolleger, så I opnår de bedste resultater.

Som stærkstrømsdesigner er du med i processerne, der omhandler stærkstrømsdesign, fra start til slut. For den rette profil er der også mulighed for ved nogle projekter at påtage sig rollen som core team lead, hvor du vil få det primære ansvar for, at processen forløber, som den skal.

I den forbindelse bliver nogle af dine opgaver at:
- Gennemgå udbudsmateriale samt forstå og afklare kundens behov ift. krav og specifikationer på den givne opgave
- Afstemme design med kunden
- Specificere og dimensionere transformatorer, switchgear, brydere, kabler samt andet mellemspændingsudstyr
- Udarbejde dokumentation ift. switchgearets sikkerhedsforhold, tekniske løsninger og systembeskrivelser
- Fejlfinde og opstarte anlæg

PowerCon er i konstant udvikling, hvilke betyder, at der som stærkstrømsdesigner er en bred vifte af spændende projekter og opgaver at kaste sig over. Det er vigtigt, at du har lysten til at træde ind i en virksomhed, hvor mulighederne er mange for at sætte sit præg på kulturen, arbejdsgangene og processerne.

hvad du kommer med og bidrager med


Du synes, det er fedt at arbejde i teams med dygtige kolleger, sådan at I sammen sikrer, at projekterne løses bedst muligt. Du trives, når idéer ikke bare er noget, der opstår, men også noget, I sammen handler på, så løsninger og projekter hele tiden forbedres. Det falder dig naturligt at påtage dig nye opgaver.

Du har lyst til at træde med ind i den udvikling, som PowerCon står i, og på den måde være med til at udvikle dig selv og din faglighed. Der er rigtig gode muligheder for at vokse i rollen og løbende påtage dig mere ansvar i takt med din egen udvikling.

Det er en fordel, hvis:
- Du arbejder struktureret og har flair for orden og organisering
- Du er serviceminded og drives af at have tæt dialog med kunder
- Du motiveres af at bringe nye idéer i spil med det formål at udvikle og forbedre slutproduktet
- Du ser kvalitet som en selvfølgelighed i løsningen af dine opgaver
- Du har en baggrund som el-installatør, maskinmester, stærkstrømsingeniør eller andre kvalifikationer inden for dimensionering i tung industri
- Du har hands-on erfaring fra tidligere uddannelser
- Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk i både skrift og tale, da du skal udarbejde skriftligt materiale på engelsk.

derfor skal du vælge jobbet hos PowerCon


Ud over at du bliver en del af et topprofessionelt electical team, kan du se frem til at arbejde med spændende teknologier i en organisation, hvor der er højt til loftet.

Du bliver en del af en organisation, der arbejder med state-of-the-art løsninger og produkter, der bidrager til den grønne omstilling, og hvor du i høj grad kan være med til at forme rollen. Du har mulighed for at arbejde ud fra enten Hinnerup eller Hadsund (snart Hobro). I forbindelse med din opstart er der i en periode behov for, at du primært møder i Hadsund.

Ud over ovenstående kan du se frem til at få følgende på menuen:
- Arbejde med løsninger til renewables-teknologier
- Udvikling på egendesignet konverter/frekvensomformer
- Arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med nogle af branchens dygtigste medarbejdere
- Fleksibel arbejdsdag med fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen for at imødekomme en balance mellem arbejde og fritid
- Muligheden for at arbejde i en virksomhed med et stort forretningsmæssigt potentiale i den grønne omstilling
- Muligheden for at være involveret i PowerCons projekter i alle dets faser

vil du med på holdet?



randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af PowerCon A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. Så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt eller senest 15-11-2022, hvis du vil med på holdet.

om powercon


PowerCon er en international, mellemstor dansk ingeniør- og produktionsvirksomhed, der er specialiseret i elektrisk strømkonvertering, især udvikling og produktion af elektriske konvertere. PowerCon blev grundlagt i 2009 med stærke bånd til den danske vindmølleindustri og fik tidligt succes med at forsyne vindmølleindustrien med sine strømkonverteringsløsninger.

PowerCon udvikler og producerer landstrømsanlæg globalt, så skibe i havn kan tilsluttes landstrøm, lukke maskinrummet ned og dermed blandt andet reducere CO2-udledningen. Dette gør PowerCon til en vigtig brik i den globale grønne omstilling. PowerCons landstrømsanlæg spænder fra 1 MVA op til 50 MVA, hvilket er Europas største, samt et endnu større anlæg i USA på 80 MVA. Samtidig er PowerCon også en vigtig og anerkendt leverandør af forskellige typer testudstyr til vindmølleindustrien.

Kerneproduktet er landstrømsanlæg, men delkomponenter som transformere, frekvensomformere og køling kan anvendes i mange andre sammenhænge i den store elektrificeringsbølge. Eksempelvis ladestandere til lastbiler, busser, ved elektrificering af togdriften samt i udviklingen af renewables. En stærk del af PowerCons DNA er innovation og R&D. Der udvikles løbende bedre løsninger. PowerCon er en stærk partner i udviklingsprojekter og i forbindelse med den grønne omstilling.

PowerCons 1400 m² fabrik har konstruktions- og montageområder, der er udstyret med portalkraner, kontorlokaler samt høj- og lavspændingsnetforbindelser, der gør det muligt at teste hele sortimentet af produkter og løsninger in-house, før de sendes ud i verden.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Øvrige i Viborg

    Teknisk stærk elektriker til..
    • Øvrige
    • Viborg
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Til vores Customer Success Team søger vi endnu en kollega, vi søger dig som sætter en ære i at yde en god support for kunder. I rollen som Customer Support Technician bliver du en integreret de..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    I Herning er kulturen en absolut hjørnesten – og nu er der mulighed for at indtage en nøglerolle i kommunens alsidige kulturliv. Titlen på stillingen kunne være kulturel schweizer-kniv, men vi kald..
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 465
1. maj 2024 473
30. april 2024 476
29. april 2024 388
28. april 2024 425
27. april 2024 410
26. april 2024 418
25. april 2024 413
24. april 2024 406
23. april 2024 414
22. april 2024 419
21. april 2024 421
20. april 2024 418
19. april 2024 424
18. april 2024 422
17. april 2024 395
16. april 2024 404
15. april 2024 400
14. april 2024 411
13. april 2024 404
12. april 2024 402
11. april 2024 405
10. april 2024 402
9. april 2024 401
8. april 2024 406
7. april 2024 415
6. april 2024 420
5. april 2024 424
4. april 2024 423
3. april 2024 412
2. april 2024 397