TEKNIKER/SERVICETEKNIKER der bliver virksomhedens tekniske ansvarlige for egne og for kundernes maskiner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Nøgleord:
Du arbejder internt i egen produktion, på eget værksted og eksternt ude hos virksomhedens kunder

Arbejdssted: Nordsjælland/Danmark

Stillingsbeskrivelse:
Du får en central funktion, da du bliver omdrejningspunktet, når det drejer sig om alt det tekniske i relation til produktion og maskiner.

Du får ansvaret for at servicere, vedligeholde og effektivisere egne maskiner i produktionen samt for at installere, servicere, og vedligeholde solgte maskiner.

Samtidig er du med til at opbygge serviceorganisationen i takt med, at virksomheden vækster.

Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed, som er blandt de bedste inden for sit felt.

Virksomheden blev overtaget af en investor for ca. 1,5 år siden. Der er igangsat en masse tiltag, som skal være medvirkende til at strømline og professionalisere virksomheden.

Du vil få god mulighed for at byde ind med ideer til ændringer og nye tiltag, der kan være med til at realisere virksomhedens ambitiøse mål om at vækste markant på salget af maskiner og på serviceområdet.

Du får mulighed for at være med til at opbygge et velfungerende servicecenter med dig selv som eneste tekniker til en start og med en vision om udvidelse af teknikerstaben på sigt.

Der vil være løbende produkttræning hos de europæiske leverandører, så du hurtigt bliver den mest vidende i virksomheden, når det gælder servicering af og løsning af tekniske problemer på egne og kundernes maskiner.

Det vil være dig, som medarbejderne i produktionen kommer til, hvis der er tekniske problemer. Ligesom det er dit ansvar, at alle maskiner i produktionen kører optimalt og løbende bliver vedligeholdt.

Maskinparken består af PLC styrede maskiner, som kræver viden både inden for elektronik, mekanik og automation. Når det drejer sig om PLC-programmering, trækker virksomheden på en ekstern samarbejdspartner.

Stillingen er meget udadvendt med en bred kontaktflade både nationalt og internationalt. Er du løbet ind i en teknisk problemstilling, du ikke selv kan løse, har du mulighed for at rådføre dig med baglandet hos producenterne i Europa. Da ikke alle kunder, sender deres maskiner ind til reparation, vil du få god mulighed for også at komme på tekniker besøg ude hos kunderne, rundt om i Danmark.

Du forventes at være god til selv at planlægge din tid, så du når både at servicere egne maskiner og virksomhedens kunder. Du kan forvente, at der vil være 8-10 rejsedage om året, og enkelte længere dage ved besøg hos kunder beliggende i Jylland.

Egenskaber:
Du er en struktureret og selvstændigt arbejdende person, der er god til at skabe og vedligeholde gode relationer til kunderne, du servicerer.

Du arbejder målrettet, og er i stand til at motivere dig selv i det daglige samtidig med, at du er en god holdspiller.

Du har en bred teknisk viden, og er god til at sætte dig i kundens sted. Det forventes, at du er meget dedikeret og fleksibel i forhold til dit arbejde.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som automatikmekaniker, automatikfagtekniker eller andet relevant. Alternativt er du en autodidakt teknisk multikunstner.

Erhvervserfaring:
Vi forventer, at du har god erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet som tekniker og/eller kørt som servicetekniker på lignende eller beslægtede produkter.

Du har en god indsigt inden for automation, elektronik og trykluft.

Har du erfaring med pakkemaskiner, er det en stor fordel.

Sprogkundskaber/IT:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Du er god til IT, og har du kendskab til PLC programmering, er det naturligvis en stor fordel.

Løn: Du får en attraktiv fast løn, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

Du tilbydes:
At blive en del af et meget motiveret team i en dynamisk virksomhed med en attraktiv virksomhedskultur, hvor man har formået at få skabt et stærkt fællesskab, da ledelsen er meget opmærksomme på medarbejdernes trivsel.

Virksomhedsbeskrivelse:
Genpack A/S er grundlagt i 1949 i København. Efter i en række år at have solgt bl.a. emballageprodukter til beklædningsindustrien og have produceret tilbehør som flipstivere opstod idéen til genanvendelige poselukkere. Og i April 1955 leverede virksomheden den første leverance af Gun-Clips (poselukkere af papir). Navnet opstod af starten af grundlægger Frederik Gundelach-Nielsens efternavn og så at det var en clips til at lukke en pose med, i tidens anglificerende ånd. Gun-Clips blev da, og producers stadig i papir om en ståltråd, som muliggør at de lukker poser og kan anvendes igen og igen.

I de følgende år kom plastikversionen Twis-Ties, og senere blev versioner til lukning af stomiposer udviklet. Hos Genpack i Farum producers der stadig millioner af Gun-Clips, Twis-Ties og stomiposelukkere, som for størstepartens vedkommende eksporteres til hele verden. I starten af 1960ere skabtes relationen til den amerikanske maskinproducent Plas-Ties, og siden 1963 har Genpack forhandlet Plas-Ties maskiner til poselukning, der anvender Genpack’s poselukkere på ruller, kendt som Twis-Ties. I takt med virksomhedens udvikling og vækst blev handlen med maskiner til poselukning og emballering udbygget, og siden 1978 har Genpack været den autoriserede forhandler af hollandske Audion Packaging Machines, som opfandt den elektriske posesvejser. Audions maskiner er stadig i dag markedsledende indenfor poselukning og posepakning.

Efter et par mellemstående ejere fortsætter den nuværende ejer Katja Ljungqvist de mål og den forretningsånd som grundlæggeren satte: altid at ville levere alle kunder den bedst mulige løsning, produkt eller maskine for sikker lukning af deres poser.

Det er med både stolthed og ydmyghed, at kunderne i dag rummer både de største og mest velrenommerede virksomheder, til de nyeste og mindste startups i Danmark og rundt om i mere end 25 lande globalt. Og det i såvel klassisk produktion, fødevareindustri og farma- og medico-branchen.

Med mere end syv årtiers ekspertise lagt i virksomheden og med en erfaren medarbejderstab, fortsætter Genpack med stolthed udvikling af produkter, sortiment af maskiner og løsninger til gavn for alle typer virksomheders pakke- og emballeringsbehov, nu og i fremtiden.

I de kommende år ser Genpack ind i et voksende globalt marked for virksomhedens produkter og løsninger, ligesom den hjemlige forretning er under kraftig udvikling, bl.a. med opbygning af en egentlig serviceforretning, som kan servicere de mange maskiner, der er solgt gennem de senere år, og hvor de fleste dagligt sikrer valideret pakning af unikke danske produkter, med alt hvad det medfører af kalibrering af maskiner, udskiftning af sliddele og generel service, så brugerne altid kan få deres produkter pakket og ud til deres kunder rundt om i verden.

Som Servicetekniker i Genpack vil den rette person ikke blot sikre en dansk produktion af produkter, der øger livskvaliteten for patienter globalt, men også sikre virksomhedens mange kunder, at deres pakkeprocesser kører optimalt, ligesom vedkommende vil være med til opbygningen af et helt nyt forretningsområde i virksomheden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43 43 40 60.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Birkerød
  • Mandag den 06. marts 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker (studiejob) i Frederikssund

    Skal du holde sabbatår? – så har vi jobbet til dig! [xxxxx] er en global virksomhed, hvor 1200 ansatte – heraf 300 i Frederikssund – skaber en årlig omsætning på ca. 2. mia. DKK gennem salg a..
    • Maskintekniker
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hillerød

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Maskintekniker
    • Hillerød
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hørsholm

    Er du passioneret for klimaet og vil være med til at reducere metanemissioner fra gasnettet? Vi søger en teknisk ekspert, herunder en dedikeret ingeniør eller maskinmester til at styrke vores team .
    • Maskintekniker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kvistgård

    Kan du lide en dag med mange forskellige opgaver og en høj grad af selvbestemmelse og ansvar i en GMP-styret produktion? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret .
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1