Er du uddannet: vvs, elektriker, tømrer, murer, maler, arkitekt, håndværker m.v. og søger en ny spændende stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Hvis du har kundetække og trives i et job med stor frihed, så behøver du ikke lede mere. Vi giver dig her muligheden for at være med, hvor du er med til både at skabe dit eget job og din egen succes. Bliv en del af en virksomhed, hvor værdier som fokus, visioner, målsætning og troværdighed er i fokus, og hvor du kan nyde gode udviklingsmuligheder. Du sætter pris på at udføre et stykke håndværkerarbejde af høj kvalitet, kan arbejde selvstændigt samt ønsker at rådgive kunden om den rigtige løsning.

Du skal kunne lide at arbejde samt tage beslutninger på egen hånd. Du er tålmodig, loyal og sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde, hvor kvaliteten skal være i orden.

Københavns Håndværkerservice

Vores service favner bredt inden for samtlige håndværksydelser, og vi sigter altid efter at være en kvalitetsbevidst og seriøs samarbejdspartner, der løser alle opgaver inden for håndværkerbranchen. Hos os får du store udviklingsmuligheder og gode kollegaer. Vi er en mellemstor virksomhed med afdelinger i både Kastrup og København K, der hver dag servicerer både private kunder og erhverv. Vi er totalleverandør, hvilket betyder, at vi løser opgaver inden for samtlige håndværkerfag, hvilket gør det nemt for kunden, når de skal have noget fikset.

Du er med hele vejen

Du er struktureret, hvad angår aftaler, aftalesedler m.v. for at opnå tilfredse kunder. Du er god til at kommunikere før, imellem og til slut. Herefter er du med til at udføre opgaven og er dermed med hele vejen i både beslutninger, vejledning og udførelse, så kunden bliver tilfreds. Du er glad og smilende. Normalt kører du i firmabilen fra egen adresse ud til kunden.

Du kan som medarbejder forvente at...

...planlægge din dag selvstændigt, udføre håndværkerarbejde som du kombinerer med dine salgsevner og din vejledning af kunder.

Det bedste ved dit job bliver også din største udfordring. Fordi du har stor frihed i hverdagen, kommer du til at arbejde meget selvstændigt. Så du skal selv kunne drive dit job. Det er udelukkende din indsats, der bestemmer din succes. Vi lærer dig op, så du er godt klædt på til at starte dit nye job. Du ønsker at kombinere salg med stadig at kunne udføre netop dit håndværk.

Du vil hurtigt opleve virksomhedens stærke sammenhold. Alle afdelinger arbejder sammen på kryds og tværs, når der er brug for det. Når du er hos kunden, holder du et vågent øje med deres behov – og kan løbende tildele vores andre afdelinger ordrer. Det samme er tilfældet den anden vej. Derfor skal du være serviceminded og klar til at kommunikere med kunderne, så I sammen kan finde den bedste løsning.

Vi forventer at du

Er uddannet, struktureret og imødekommende og god til at tale med nye mennesker. Du trives med at arbejde selvsændigt og har en god sjat gåpåmod og kan forvente en attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår.

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via knappen "Send ansøgning" nedenfor.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere på vores ansøgersite: https://deegoo.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9dc44ca4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Kastrup
  • Onsdag den 08. februar 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    Vi søger 2 elektrikere til KBH 14-12-2023 Til nye opgaver i rammeaftale i hovedstadsområdet søger vi 2 elektrikere, som vil få en varieret hverdag med spændende opgaver. Til dagligt får du et..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Industrielektrikere til Spændende Udfordringer!Er du en dygtig elektriker med passion for industrielle løsninger? Vi søger dedikerede industrielektrikere til en spændende mulighed hos vores klient .
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til PL Services mange kunder inden for detail på Sjæll..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i København
    • Elektriker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 1