Kundesupporter Økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Kan du se dig selv sætte strøm til karrieren i en grøn virksomhed med el i blodet, og ønsker du at bidrage ved at yde sublim kundeservice til vores kunder, så de bliver hjulpet på den bedst tænkelige måde?

Vi har et stort fokus på kunderejsen i Clever og sikrer med vores kundesupport, at vores privatkunder altid kan få deres spørgsmål besvaret. I dette job bliver du en del af vores økonomi-team, hvor vores kunder henvender sig, når de har spørgsmål til deres faktura og betalingsaftaler. Her har vi brug for dig.

­
Hvad skal du lave?

Først og fremmest kan du ikke lade være med at hjælpe og gøre en forskel.

Du bruger det meste af dagen på at hjælpe vores kunder: Nogle har brug for indsigt i eller spørgsmål til deres fakturaer, og andre oplever, at deres betalingsaftaler driller.

Du besvarer primært henvendelserne via telefon, men også på e-mail, så du skal kunne smile både i stemmen og på skrift.

I økonomi-teamet er du omgivet af kolleger, der har en masse god erfaring med økonomiområdet, så du vil altid kunne få hjælp og sparring. Og vi giver også plads til oplæring, hvis det er et område, som du brænder for, men måske ikke har den store erfaring med.

Vores ønsker til vores nye kollega

I din rolle som kundesupporter i vores økonomi-team er du naturligt udadvendt, og forstår at yde suveræn kundeservice – også i travle perioder. Du er desuden god til at forstå kundens behov og finde de rigtige løsninger.

Der er mange opgaver at holde styr på, så du arbejder struktureret, selvstændigt, løsningsorienteret og er dygtig til at tilegne og formidle tal og faktureringsdetaljer i øjenhøjde for kunderne. Og du hjælper altid en kollega, når der er behov for det.

Du brænder for at gøre en forskel og spille en rolle i den grønne omstilling. Du kommer gerne med erfaring inden for service – branchen er underordnet, men du bliver motiveret af at gøre en forskel for vores kunder. Har du tidligere siddet med fakturaer og økonomisystemer er det naturligvis en fordel – men på ingen måde et krav.

Det vigtigste er dog din lyst til at arbejde i en virksomhed med gode mennesker, der sætter pris på dig og dit bidrag.

Clever tilbyder dig

Du får stor frihed og tillid under ansvar, og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt miljø. Desuden har vi gode løn- og personaleforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring, lækker mad i vores kantine og koldpresset juice i køleskabene.

Clever er en markedsledende green tech-virksomhed, der samler på passionerede og ansvarlige medarbejdere, der stortrives i et moderne miljø, hvor vi arbejder medledende og har derfor fjernet alle ledelseslag. Det bedste ved os er måden, vi arbejder sammen på. For vi vil være den bedst mulige arbejdsplads for den enkelte. Det betyder, at vi sætter hinanden først – vi hjælper hinanden proaktivt, er ærlige og konstruktive og er gode til at anerkende hinanden. Og så er her ikke langt fra tanke til handling, selvom vi er over 200 kolleger.

Du vil arbejde i lækre omgivelser på Teglholmen, hvor du kan låne paddleboards og havkajakker, tage en løbetur med løbeklubben, hoppe med på tirsdagsyoga, eller nyde en god cortado ved vores espressomaskine.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.Clever.dk/velkommen

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c2152372)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København SV
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    StillingenTelefonerne gløder og vi har brug for dig, som elsker at tage telefonen og snakke med kunder.Vi opretter i samarbejde med Danske Bank et helt nyt deltidskorps, som skal sidde og tage indg..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Servicemedarbejdere - KøbenhavnI Kongsvang søger vi lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til en lokation i København. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig re..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 13
23. april 2024 13
22. april 2024 14
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 10
16. april 2024 13
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 13
11. april 2024 13
10. april 2024 13
9. april 2024 11
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 7
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4