Matematiklærer søges til Herstedvester fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Institution Vestegnen, Herstedvester Fængsel søger en matematiklærer/AMU koordinator. Drømmer du om en spændende målgruppe, mere tid til ”kerneopgaven”, mindre hold og ingen besværlige forældre, så er stillingen noget for dig.

Om stillingen og det at være ansat som lærer i Kriminalforsorgen

Det primære i stillingen er undervisning. Man har herudover ca. 10-12 timer ugen dedikeret AMU koordination.

I Institutionen Vestegnen tilbyder vi de indsatte undervisning i folkeskolens grundfag til og med folkeskolens afgangsniveau. Det foregår i rammerne af fængslets skole, hvor 5 lærere, en vejleder og en bibliotekar, har deres base.

Arbejdet som lærer i et meget lukket og restriktivt system er meget anderledes i forhold til så meget andet. Man underviser typisk små hold på op til 4-8 indsatte, men det kan også være 1:1. Man er en del af et mindre lærerkollektiv og skal derfor trives med at arbejde selvstændigt med sin faglighed. Man skal synes ”skæve” og forstyrrede mennesker er spændende og i den forbindelse, besidde stor tålmodighed. Man skal slutteligt trives i et meget analogt undervisningsmiljø, med meget begrænset adgang til multimedier og PC’ere.

Er du typen som motiveres af at arbejde med det ”sidste nye” og for hvem internet er et must, så er dette job ikke noget for dig. Kunne du omvendt tænke dig at bruge din faglighed og personlighed til at arbejde med en unik, spændende og ekstrem målgruppe, så er jobbet lige sagen.

Vores indsatte er typisk meget glade for skolen. De er langt størstedelen af tiden undervisningsparate og interesserede, der hersker en hyggelig stemning, hvor der er rart at være. Nogen blandt de indsatte har udsigt til at skulle påbegynde uddannelse efter løsladelse. For dem er målet bl.a. en eksamen. For mange er motivet for at tage fag i skolen dog i lige så høj grad at få noget fagfaglig inspiration og udsyn.

Som lærer i Institution Vestegnen har du løbende også arbejdsopgaver i den halvåbne afdeling samt Køge Arrest. Målgruppen på disse matrikler er typisk lidt anderledes end på fængslet. Der er en større udskiftning og mere omskiftelighed.

Udover ”lærerdelen” indeholder stillingen ca. 10-12 timer/ugen til koordination af AMU kursus aktivitet (Arbejdsmarkeds Uddannelse). Dette indbefatter kontakt til erhvervsskole, information om samt visitation til forløb. Det er ikke et krav, at man kender til dette fagområde på forhånd. Man skal dog trives med planlægnings- og koordineringsdelen.

Vi lægger stor vægt på, at du:

  • Er et ”voksent” og modent menneske med livserfaring
  • Er ydmyg og har stor respekt for de sikkerhedsmæssige regler.
  • Er en god menneskekender med empati, forståelse og stor tålmodighed
  • Har en naturlig, personlig autoritet, som gør, at du formår at skabe ro og orden
  • Er i stand til at sætte grænser og kommunikere klart om bl.a. regler og forventninger
  • Er i stand til at håndtere individer i krise/konflikter
  • Kan fungere i en tværfaglig medarbejdergruppe med mange arbejdsopgaver og nye tiltag

Faglige kvalifikationer:

  • Uddannet folkeskolelærer med faget matematik som det primære.
  • Du skal være komfortabel med at føre til eksamen på AVU niveau.
  • Mht. din øvrige fagportefølje er naturvidenskabelige fag en fordel.
  • At være uddannet FVU lærer er ligeledes en stor fordel. Hvis du ikke er det allerede, skal du være indstillet på at lade dig uddanne.

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse 1. april 2023 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10, samt gældende organisationsaftale for Fængselslærere m.fl.

Som civil medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Herstedvester Fængsel, Holsbjergvej 20, 2620 Albertslund. Du vil også skulle varetage undervisning i Køge arrest.

Herstedvester Fængsel er en del af Institution Vestegnen der endvidere består af den halvåbne afdeling Holsbjergvej og Køge arrest. Herstedvester Fængsel er et lukket fængsel med 145 pladser. I fængslet sidder indsatte som har begået drab, grov og personfarlig kriminalitet samt sædelighedsdømte. Omkring 30 af de indsatte er idømt forvaring. I alt har institutionen 228 arrest- og afsoningspladser.

Læs mere om Herstedvester Fængsel her.

Institution Vestegnen er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, UngeKriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke), og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.Kriminalforsorgen.dk

Ansøgningsfristen er den 3.februar 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 6.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Enhedschef Anders Thal Rønneberg på 7255 6571.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår eller det tekniske vedr. ansøgning, er du velkommen til at kontakte HR-teamkoordinator Anna Berg Møller, tlf. 7255 5596.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Albertslund
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en violinlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt fællestimer og herudover vil du skulle varetage 2-3 kompagnon forløb i 0-klasser, på en eller flere af Greve Kommunes folkeskoler. Du bliver en del af en faggruppe, som i forvejen består af 3 undervisere på hhv.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer (elev) i Herlev

    Vi mangler flere gode kræfter i både indskoling, mellemtrin og udskoling, der vil være med til at udvikle skolen, så vi også i fremtiden vil være en attraktiv skole for elever, forældre og medarbej..
    • Lærer
    • Herlev
    Få mere info
  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info
  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1