Servicetekniker/håndværker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egå

Er du vores nye handymand til at indgå i vores team af dedikerede medarbejdere?



Om Jobbet

Vi søger en ny medarbejder til at vedligeholde og servicere de tekniske installationer vi benytter i virksomheden. Det vil dreje sig om både teknisk udstyr i vores gartneri, samt maskiner i vores laboratorie for vævsformere planter, hvor der arbejdes under sterile forhold. Arbejdet planlægges og organiseres af vores Driftschef og i samarbejde med andre kolleger med tekniske opgaver og eksterne samarbejdspartnere. Foruden de tekniske opgaver, kan andre ad hoc opgaver indgå i arbejdet. Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være ved vores hovedafdeling i Egaa, hvor vi er 70 medarbejdere ansat og til dels i forbindelse med vores andet laboratorie i Mørke, hvor der i øjeblikket arbejder 5 personer fast.

Om dig

Du har en håndværksmæssig uddannelse/baggrund som elektriker, tekniker eller andet og har generelt hænderne skruet rigtig på til i samarbejde med kolleger og eksterne leverandører at finde løsninger på vedligeholdelse- og reparationsopgaver i virksomheden. Du er god til at samarbejde og værdsætter stor fleksibilitet i både arbejdstider og generel arbejdstid.

Om virksomheden

Tropica Aquarium Plants A/S er en eksportvirksomhed, som producerer og sælger akvarieplanter og gødningsprodukter. I dyrehandelsbranchen er vi kendt i det meste af verden for kvalitet, innovation og leveringssikkerhed. Vi har de seneste år etableret datterselskaber i både Tyskland og Nordamerika, og vi har ambitioner om yderligere vækst. Tropica Aquarium Plants A/S indgår i JPS Marselis koncernen, som omsætter for over 500 mio. kr. og beskæftiger 400 medarbejdere i flere forskellige lande. Vi er en uformel organisation, som værdsætter og respekterer det enkelte menneske, og gør hvad vi kan for at skabe trivsel og imødekomme individuel udvikling af vores medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Egå.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Egå
  • Fredag den 10. februar 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Århus

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-TimeWould you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind indust..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker (praktik) i Århus

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker i Århus C

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Elektriker
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektriker i Århus N

    Would you like to be responsible of developing and designing innovative electrical park integration solutions windfarms? Power Solutions Innovation & Concepts Next Gen Concepts & Partnering .
    • Elektriker
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Egå

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Egå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1