Security Analyst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Har du kompetencer inden for Cyber Security, og vil du hjælpe Danmarks største organisationer til en sikker IT-infrastruktur? Og vil du være en del af et globalt, fagligt netværk, hvor passion og engagement er nøgleordene?

I Conscia oplever vi en stigende efterspørgsel fra vores kunder på professionel rådgivning inden for sikker IT-infrastruktur. Derfor søger vi nye, dygtige kolleger, der leverer enestående kundeservice og kan bidrage til videreudvikle Conscias Cyber Defense services. Som Security Analyst bliver du en del af Cyber Defense teamet, der monitorerer vores kunders IT-infrastruktur og sikrer professionel respons på sikkerhedsrelaterede hændelser.

Hvad laver man som Security Analyst?

I teamet leverer vi 8/5 overvågning af vores kunders kritiske IT-infrastruktur. Vi sikrer, at der reageres rettidigt på sikkerhedsrelaterede hændelser; vi foretager grundige analyser og rapporterer til kunden. Vi hjælper løbende vores kunder med at forbedre deres IT-sikkerhed og deler ud af vores erfaringer. Desuden sparrer vi dagligt med Conscias Security Operations Center (SOC) - det kalder vi Network of Knowledge.

Du bliver ansvarlig for teknisk pre-sale på Palo Alto Cortex XDR, og du bliver den primære Cortex konsulent, der hjælper vores kunder igennem alt fra POC’er til fuld implementering og vedligeholdelse på Cortex XDR-løsninger. Med andre ord er der en masse spændende opgaver, du kan kaste dig over i vores hamrende dygtige team.

Udvalgte opgaver

  • Du overvåger vores kunders infrastruktur og reagerer på alarmer.
  • Du sikrer root cause analysis og står for kommunikationen af årsagen til kunderne.
  • Du er ansvarlig for teknisk pre-sale på Cortex XDR.
  • Du er vores skarpeste kompetence på Palo Altos Cortex XDR produkter.
  • Læring er en af vores vigtigste værdier – derfor skal du have skruet læringshatten solidt på, så du er klar på konstant udvikling af dine kompetencer.

Om dig

Du har muligvis en bachelorgrad, men hvad du har læst, kan være alt fra ingeniørvidenskab til datalogi til IT-sikkerhed – eller måske noget helt fjerde. Det vigtigste for os er, at du har tillært dig kompetencer inden for IT-sikkerhed og formidling, og at du gerne vil lære mere. Og sidst, men ikke mindst, er du klar på at levere den bedste service til vores kunder.

Vigtige egenskaber i rollen

  • Du er i stand til at forankre ansvarlighed, og du kan tage ansvar for den gode kundeoplevelse.
  • Du er problem- og handlingsorienteret: vores kunder kan pludseligt stå overfor nye udfordringer eller trusler, der kræver, at du er en person, der kan handle og tage beslutninger.
  • Du mestrer at bevare overblikket i kritiske situationer.
  • Du er knivskarp til at levere effektiv kommunikation - vores kunder skal kunne forstå, hvad vi har gjort, hvad vi mener, og hvad vi anbefaler, at de skal gøre.
  • Du har et smittende engagement og er med til at drive udviklingen i teamet.
  • Du er struktureret til fingerspidserne.

AT ARBEJDE I CONSCIA

Hos Conscia bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed med vægt på frihed under ansvar og et fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for at arbejde hjemmefra.

Vores medarbejderes trivsel betyder alt, og vores motto er “Kan det fejres?”. For vi elsker fejringer af enhver størrelse, og vi er vilde med at komme hinanden ved. Derfor laver vi jævnligt sociale arrangementer, så der er rig mulighed for at give kontorstolen en pause og se hinanden i øjnene.

Udover en konkurrencedygtig lønpakke tilbyder vi en fordelagtig pensions- og sundhedsordning, mulighed for at blive certificeret inden for vores nøgleteknologier, en lækker frokostordning og et moderne kontormiljø.

Om du er til skjorte, t-shirt, polo eller hættetrøje, så spiller det ingen rolle, for her har vi plads og luft til alle.

NÆSTE SKRIDT

Send dit CV. Vi læser alle ansøgninger, indkalder til samtaler løbende og ansætter så snart som muligt.

Arbejdspladsen vil være på vores kontor i Aarhus.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Cyber Defense Team Lead, Jesper Kastoft Bertelsen på tlf. 21 63 51 20.

KORT OM CONSCIA

Conscia er en førende europæisk leverandør af sikker og pålidelig IT-infrastruktur baseret på løsninger fra Cisco, Palo Alto, VMware, AWS og mange andre. Vi stræber efter at være den bedste partner for kunder med kritisk IT-infrastruktur gennem hele deres livscyklus.

Conscia A/S består af 900+ medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Slovenien.

Læs mere om Conscia Danmark på www.conscia.dk, og klik ind på vores karriereportal og hør vores kolleger fortælle om, hvordan det er at arbejde i Conscia.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Åbyhøj
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Opportunity Security Business Partner for APM Terminals, Aarhus/ DenmarkAPM Terminals' ambition is to be the World’s Best Terminal Company. We plan to achieve this by constantly lifting the s..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0