Lægesekretær søges til nyoprettet regional stilling på patientkommunikationsområdet, Regionshuset i Sorø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Enhed for Kvalitet og Forbedringer søger en lægesekretær til at varetage opgaver som administrativ konsulent på området for skriftlig patientkommunikation i Region Sjælland. Stillingen er nyoprettet.

Din nye arbejdsplads

Enhed for Kvalitet og Forbedringer er en del af Sundhedsstrategisk Planlægning, som er et tværgående center, der sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland. Sundhedsstrategisk Planlægning har cirka 90 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver blandt andet inden for sygehusplanlægning, sundhedsjura, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed og sygehusbyggeri.

Du vil blive tilknyttet forbedringsarbejdet i de kliniske kvalitetsprogrammer i Enhed for Kvalitet og Forbedringer, der arbejder med kvalitetsudvikling, patientsikkerhed, brugerinddragelse og bæredygtighed. Vi beskæftiger os med regionens kliniske kvalitets- og udviklingsopgaver – både gennem nationale samarbejder og gennem regionens egne kliniske udviklingsprogrammer.

Udover at drive og koordinere de kliniske kvalitetsprogrammer varetager enheden også opgaver i relation til patientsikkerhed og Det Nationale Kvalitetsprogram herunder tilsynssager, utilsigtede hændelser (UTH), Lærings- og Kvalitetsteams (LKT), Patientrapporterede oplysninger (PRO), Patientansvarlig læge (PAL) og Regionernes Kliniske Kvalitetsprogram (RKKP). Kernen i vores arbejde er at understøtte de kliniske miljøer i at udvikle den kliniske kvalitet på baggrund af den læring vi får fra data. Vores arbejde udføres gennem involverende processer med de kliniske miljøer, hvor målet er at finde fælles løsninger, der kan bruges på tværs af sektorer, sygehuse og specialer. Alle led i udviklings- og implementeringsarbejdet understøttes af data.

Vi betjener en række fora under den regionale kvalitetsorganisation og varetager en bred vifte af konsulentopgaver. En af vores fornemste opgaver, er derfor at omsætte de nationale kvalitetsdagsordner til reelle kvalitetsforbedringer, der støtter både kvalitet, patientsikkerhed og bæredygtighed i Region Sjælland.

Enheden er nyetableret ud fra flere tidligere enheder og består af 21 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.

Dine opgaver
I Enhed for Kvalitet og Forbedringer søger vi en serviceminded kollega, der vil bidrage til forbedring af patientkommunikation i Region Sjælland. Du skal kunne drive processer selvstændigt og i samarbejde med andre.

Dine opgaver vil være varierende. Din tætte samarbejdspartner er en kommunikationskonsulent, hvis opgaver du vil understøtte. Du skal bidrage til, at regionen lever op til oplysningspligten og tilgængelighedsdirektivet, at patienterne får let forståelige informationer om deres forløb rettidigt og via de rette kommunikationskanaler. Udviklingsindsatsen skal bidrage til forbedring af patientoplevelser samt understøtte patienters egenomsorg i forhold til forberedelse og opfølgning på behandling.

Du skal have gode samarbejdsevner og være vedholdende og løsningsorienteret i langvarige udviklingsprocesser. Du bidrager til andre tværgående opgaveområder på kommunikationsområdet, som enheden varetager.

Du skal blandt andet:

  • Bidrage til udvikling af undervisningskoncept for god skriftlig patientkommunikation samt varetage undervisning på regionens sygehuse
  • Udvikle og vedligeholde indhold i indkaldelsesbreve i Sundhedsplatformen – samt patientinformationer, der udarbejdes i andre systemer og sendes ud til patienter,
  • Optimere, regionalisere og strukturere skriftlige patientinformationer
  • Bidrage til at regionen lever op til tilgængelighedsdirektivet i digitale indkaldelser
  • Sikre sammenhæng mellem informationer og anvendelse af kommunikationskanaler
  • Være på forkant med rettidig implementering af lovgivning, der vedrører information til patienter.
  • Være redaktør på hjemmeside og intranetside vedrørende patientkommunikation

Du skal kunne samarbejde på tværs af fagligheder og regioner samt være klar til at inddrage patienter og pårørende fra start til slut i udviklings- og implementeringsprocesser.

I dagligdagen vil du være en del af et tæt samarbejde med kollegaerne i enheden og med de øvrige enheder i Regionshuset, samt kollegaer fra regionens sygehuse.

Din profil

Du er uddannet lægesekretær og har erfaring har klinikken. Du har lyst til at arbejde på regionalt niveau og prøve kræfter med nye opgaver.

Vi forventer, at du:

  • Har flair og interesse for kommunikation herunder at skrive med lave lixtal i korte tekster
  • Er god til at lære fra dig med henblik på at gennemføre undervisning
  • Er certificeret i og vant til at arbejde i Sundhedsplatformen (gerne erfaring med Min Sundhedsplatform)
  • Har erfaring med og kendskab til arbejdsgange vedr. indkaldelse af patienter
  • Har interesse for patientens informationsbehov og den gode vej gennem systemet
  • Har interesse for patientoplevelser og patientrettigheder
  • Har teknisk flair og struktureret tilgang til store informationsmængder
  • Har gode samarbejdsevner og en serviceorienteret tilgang til arbejdet

Det forventes, at du har interesse for arbejdet i en politisk ledet organisation og interesse for det juridiske område, der vedrører patientkommunikation.

Du vil, ud fra din profil og erfaring, modtage den nødvendige oplæring på området.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en 3- årig tidsbegrænset stilling. Tiltrædelse senest den 1. april 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø, med mulighed for op til to ugentlige hjemmearbejdsdage. Der forekommer også arbejdsdage og mødeaktiviteter på regionens sygehuse.

Der er flextidsordning i Regionshuset.

Ansættelsesforløb

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 8. februar 2023. Der kan indgå en case i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Malene Egsgaard-Toft på 93 56 83 83 eller teamkoordinator Rikke Kirsten Juhl på 2134 7266.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Sorø
  • Onsdag den 01. februar 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær søges til nyetableret Karkirurgisk Afdeling på SUH i Roskilde I forbindelse med at Karkirurgisk Afdeling er blevet en selvstændig afdeling på Sjællands Universitetshospital, .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær (vikar) i Køge

    Distriktspsykiatrien i Køge er en del af Psykiatrien Øst i [xxxxx], og vi søger lægesekretær 14 timer om ugen pr. 01.05.24 eller hurtigst muligt derefter. I vikariat til 31.08.2024 .
    • Lægesekretær
    • Køge
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær Hæmatologisk Afdeling søger en ledende lægesekretær til vores fantastiske lægesekretærteam med ansættelse fra den 1. september 2024, da vores ledende lægesekretær Elin er g..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Slagelse

    Hvis du ønsker en uforudsigelig arbejdsdag, som aldrig ligner den foregående og har du lyst til anderledes og unikke funktioner i et team-orienteret fællesskab, så er det NU du skal slå til. Se..
    • Lægesekretær
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0