VIA Læreruddannelsen Nørre Nissum og Holstebro søger timerlærer til engelsk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Elsker du at undervise i engelsk? Så har du nu chancen for at prøve kræfter med engelskfaget i læreruddannelsen. Vi mangler foråret i 2023 – fra uge 8 til sommerferien – en engelskunderviser, der kan undervise i modulet ”Processer i sprogtilegnelse og kommunikative færdigheder”

Som underviser ved os, vil du komme til at undervise, udvikle undervisning og skabe ny viden om undervisning sammen med dygtige kollegaer, ligesom du vil indgå i professionelle læringsfællesskaber med undervisere fra læreruddannelsens øvrige fagområder.

DINE OPGAVER
Opgavens omfang er på ca. 300 arbejdstimer og undervisningen ligger primært placeret på mandage og tirsdage i enten Nørre Nissum eller Holstebro, desuden vil der være varetagelse af praktikprøver på 1. årgang.

DINE KVALIFIKATIONER
Vi forventer, at du:

  • Har en relevant uddannelse på kandidat, master eller ph.d-niveau
  • Er fagligt engageret
  • Har undervisningserfaring, herunder at du har kendskab til og erfaring med undervisning i læreruddannelsen eller folkeskolen
  • Har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger, studerende og elever
  • Kan integrere it-didaktiske læringsstrategier og teknologier i undervisningen


Vi tilbyder

  • Et inspirerende uddannelses- og studiemiljø, bestående af omkring 350 lærerstuderende, 160 hf-studerende og 38 undervisere, hvor vi møder hinanden med tillid og dialog
  • Et spændende, udfordrende og alsidigt job i et hus hvor både læreruddannelsen og HF har sin daglige gang. Dine arbejdsopgaver vil primært være i tilknytning til læreruddannelsen.
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem uddannelse og sparring med dygtige og engagerede kollegaer

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder for læreruddannelsen, Majbritt Breum Nielsen på telefon 87 55 32 77 eller e-mail [email protected].

Vi skal have din ansøgning senest fredag den 3. februar 2023. Ansættelsessamtaler afvikles løbende.

Ansættelsesvilkår
Dit primære ansættelsessted vil være i Nørre Nissum, men opgaver på andre af VIA’s lokationer kan komme på tale. Derfor er det en betingelse, at du har kørekort og bil til rådighed.

Der er tale om en midlertidig timelærerstilling på ca. 300 arbejdstimer i perioden 20.02. – 23.06.23. Ansættelse sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Lemvig

Lignende jobs

  • Lærer i Vestjylland

    Du får her en unik mulighed for at blive en del af noget stort. Du vil stå i spidsen for en større forandringsproces, hvor du sammen med skolens ansatte og bestyrelse sætter retning og løfter med p..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Vestjylland

    Vi søger en anerkendende, nærværende og engageret lærervikar, som kan løse undervisningsopgaver på 7. -9. klassetrin.Du kommer til at indgå i teamarbejde, hvor engagement, ansvarlighed og faglighed..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Vestjylland

    LEM STATIONSSKOLE SØGER VIKAR I MAJ OG JUNIGår du rundt og drømmer om at prøve dig selv af som lærer i folkeskolen? Eller er du måske allerede i gang med en læreruddannelse? Så er det måske lige di..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Vores mangeårige leder af skolens SFO går på pension, hvilket åbner muligheden for at blive en del af lederteamet på Tarm Skole. Tarm Skole er en veldrevet vestjysk skole med 450 elever i skoledele..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4