Partnerskaber, Public Affairs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du erfaring med stakeholder management og et godt kendskab til den danske udviklingspolitiske strategi? Og kan du drive vores nye indsats med offentlige-private-partnerskaber? Så er du måske vores nye Public Private Partnerships Manager.

Om stillingen:
I UNICEF globalt og i Danmark er offentlige-private-partnerskaber et område med stigende fokus og potentiale. I efteråret blev den strategiske samarbejdsaftale mellem UNICEF og Danmark fornyet for perioden 2023 – 2025. Samtidig søger den danske stat i stadig højere grad at involvere private aktører i udviklingsinitiativer, hvilket matcher UNICEF´s ambition om at bidrage til at udvikle og udvide finansieringsmulighederne til udviklingsindsatser, der fremmer opnåelse af Verdensmålene.

UNICEF Danmark har et stærkt fundament og gode muligheder for at skabe offentlige-private-partnerskaber med et veletableret samarbejde med bl.a. Udenrigsministeriet, en forstærket og strategisk forankret advocacy-indsats samt en solid erfaring med stærke og tekniske partnerskaber med virksomheder og fonde. Endvidere har UNICEF Danmark oprettet et netværk med relevante centrale interne stakeholders, der arbejder med offentlige-private-partnerskaber. Det omfatter også UNICEF-landekontorer og partnere over hele verden.

Ambitionen er, at der i 2025 er skabt både finansielle og ikke-finansielle offentlige-privat-partnerskaber mellem UNICEF og de relevante danske myndigheder. For at nå i mål med denne ambition søger vi en Public Private Partnerships Manager, som skal være med til at etablere fagområdet. Arbejdsopgaverne er mange og omfatter blandt andet:

  1. Kortlægning af mulighederne
    • Identificere de finansielle og ikke-finansielle områder, hvor offentlige-private-partnerskaber er mulige.
    • Analyse af, hvilke af UNICEF Danmarks privat-sektor-partnere og prospects vil være relevante at inkludere i dialogerne om offentlige-private-partnerskaber.
    • Kortlægning af relevante myndigheder og offentlige budgetter i Danmark, herunder identifikation af de offentlige faglige teams og kontorer, der er relevante potentielle samarbejdspartnere.

  2. Strategisk overblik
    • Udvikling af en strategi og fælles forståelse med interne aktører for, hvordan UNICEF Danmark vil forløse potentialet for etableringen af offentlige-private partnerskaber i løbet af 2023 og 2024.

  3. Stakeholder management
    • Etablering af samarbejde og relationer med offentlige-private partnerskabs focal points både i UNICEF Danmarks Partnerskabsafdeling og i UNICEFs andre relevante afdelinger.
    • Focal point for UNICEF Danmarks kontakt og samarbejde med UNICEF Public Partnership Division og Udenrigsministeriet i tæt koordination med International Programmes and Public Affairs teamet.
    • Koordinere input til Danmarks kommende udviklingspolitiske strategi.
    • Støtte Partnerskabsteamet i UNICEF Danmark samarbejdet med relevante UNICEF Innovation hubs.
    • Planlægge og implementere centrale advocacy-aktiviteter vedr. Official Development Assistance (ODA)


Dine kvalifikationer:

  • Mindst 3 års erfaring med offentlige-private-partnerskaber. Helst fra en international organisation eller et relevant ministerium.
  • Erfaring med multi-stakeholder håndtering og balancering af interesser.
  • Godt kendskab til den danske udviklingspolitiske strategi, prioriteter og finanslovsprocessen.
  • Indblik i andre offentlige-private-partnerskaber inden for udvikling og det humanitære område globalt og nationalt.
  • Erfaring med samarbejde og forhandling med politisk styrede institutioner.
  • Indblik i udviklingsproblematikker, især inden for uddannelse og læring, sundhed inklusive ernæring og vaccinationer samt klima og vand, sanitet og hygiejne.
  • Gode skriftlige kompetencer på både dansk og engelsk er en nødvendighed.
  • Gode samarbejdsevner, professionalisme og hold-ånd vægtes højt.

Ansættelsesvilkår:
Du bliver en del af International Programmes & Public Affairs, som organisatorisk er en del af UNICEF Danmarks Kommunikationsafdeling, og du får reference til Head of International Programmes & Public Affairs.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og stillingen er tidsbegrænset til 1 år med mulighed for forlængelse.

Rekrutteringsprocessen:
Ansøgningsfristen er den 9. februar 2023, men send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtale løbende. Både CV og ansøgning skal være på dansk.

Vi håber, at vi kan byde vores nye kollega velkommen den 1. april 2023.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of International Programmes & Public Affairs, Maria Dyrberg Dige, på mail [email protected] eller tlf. 29248211.

Om UNICEF:
UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Først og fremmest hjælper vi børn i de mest udsatte positioner, men ikke kun dem. UNICEF arbejder for alle verdens børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor, og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder. For mere information besøg www.unicef.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Public affairs-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Public affairs-konsulent
  • København

Statistik over udbudte jobs som public affairs-konsulenter i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte public affairs-konsulent i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal public affairs-konsulenter i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte public affairs-konsulenter i København over tid

Dato Alle jobs som public affairs-konsulenter
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1

Værd at vide når du søger job som public affairs-konsulent i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer