Autismeindsatsen i Furesø Kommune søger nye medarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vil du være med til at støtte unge og voksne mennesker med autisme til et selvstændigt og meningsfyldt liv? Så er det måske dig vi søger til autismeindsatsen i Furesø Kommune. Som noget nyt yder autismeindsatsen -ud over støtten til voksne over 18 år -også støtte til helt unge borgere mellem 16 og 18 år. Vi forventer fremover, at en betydelig del af opgaverne bliver at støtte unge med autisme.

Vi søger 2 nye kollegaer, som skal være en del af det udgående team, der primært kommer i borgernes hjem (SL. §85) eller indgår i et gruppe- eller klubtilbud for flere borgere samtidigt.

Dine opgaver

Borgerne skal støttes i at have en bedre forståelse for deres autismediagnose, så de kan udvikle praktiske færdigheder i hverdagen og i livet.

Du arbejder med at sikre et forudsigeligt trygt, omsorgsfuldt og udviklende miljø sammen med borgeren. Du går struktureret til værks og tilpasser støtten til den enkelte borgers ønske, behov og ressource. Du skal derfor være i stand til at trække på forskellige metoder og tilgange, så du kan arbejde målrettet sammen med borgeren om deres mål. Dokumentation er en del af dine opgaver vi bruger dokumentationssystemet Nexus.

Hvem er du?

Du har en socialfaglig uddannelse og gerne kendskab til målgruppen og pårørendesamarbejde og det kan være, at du har erfaring for arbejde med autister i et børne- eller skoletilbud. Du skal være holdspiller, men du skal også kunne arbejde selvstændigt. Samarbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere er desuden en vigtig opgave. Du skal have erfaring med pårørendesamarbejde, så netværket bliver inddraget.

Store dele af arbejdstiden er selvtilrettelagt, hvor du i samarbejde med den enkelte borger aftaler, hvornår I mødes. Der kan være tidsfastlagte opgaver i gruppetilbud eller klub.

Generelt om afdelingen for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser

Afdelingen for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser består af tre teams med i alt 28 medarbejdere. Hvert team har en koordinator. Du skal være en del af ASF-teamet, som arbejder med bostøtte til borgere med autisme samt klub- og gruppetilbud til samme målgruppe.

ASF-indsatsen i Furesø kommune yder en helhedsorienteret indsats med baggrund i faglige fællesskaber og medarbejdere, som går på tværs af indsatserne omkring borgerne.

De to andre teams er Team Søndersø og Team Lynghuset.

Team-Lynghuset varetager samværs- og beskæftigelse til borgere med udviklingshæmning samt yder bostøtte til samme målgruppe

Team-Søndersø arbejder i et botræningstilbud med 10 pladser til unge borgere med autisme.

Er det noget for dig?

Vi søger to medarbejdere på 37 timer. Du skal forvente at en del af arbejdet ligger i de sene eftermiddagstimer og tidlige aftentimer.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne og ny løn. Ansøgningsfristen er den 16. februar 2023 kl. 12.00. Ansættelsessamtalerne afholdes i uge 8 og 9.

For yderligere information se https://voksenliv-furesoe.dk

Du er velkommen til at kontakte fagkoordinator Sine Eilertsen 72165319 eller afdelingsleder Jacob Arnstrup 72165053

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=034ffdd9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Torsdag den 16. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Jægerspris

    Har du indgående kendskab til spiseforstyrrelser? Og har du forståelse for vigtigheden af at skabe de rette rammer ved måltidsstøtte? Så er det måske dig, vi søger!Om opgaven:Vi leder efter dig, de..
    • Pædagog
    • Jægerspris
    Få mere info
  • Pædagog i Værløse

    Er du uddannet pædagog og god til at skabe struktur og forudsigelighed? Er du glad for at være aktiv og vil du gøre en stor forskel for en ung mand med Downs syndrom? Så læs med her!Om opgavenStill..
    • Pædagog
    • Værløse
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du lyst til at arbejde i en lille ny opstartet daginstitution – med en gennemtænkt indretning, skønt udeareal med bålhus, St. Dyrehave skov forenden af stien, grønne områder og et væld af legep..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    I dagtilbud Chili er vi nysgerrige, legeglade og vilde med det gode børneliv, vil du være med?Chili søger en pædagog med godt humør, energi, høj faglighed og lyst til at blive klogere. Det gode..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4