Er du socialrådgiver og brænder du for arbejdet med udsatte patienter med svær psykisk lidelse og/eller misbrug?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Så er det dig, der skal søge stillingen som socialrådgiver til N1, De særlige pladser i Brønderslev

Da vores socialrådgiver skal på barsel, har du nu muligheden for at prøve kræfter med arbejdet på De Særlige Pladser i Brønderslev - hvad enten der er tale om orlov fra din nuværende stilling, eller fordi du har lyst til helt nye udfordringer.

Om stillingen
Der er tale om et vikariat på ca. 1 år, hvor du den første måned er sammen med vores faste socialrådgiver, for at give dig den bedste start og introduktion på N1.

Hvem er vi?
N1, De Særlige Pladser er et psykiatrisk døgntilbud, og et specialiseret/rehabiliterende intensivt afsnit, hvor patienter med svær psykisk sygdom og øvrige massive komplekse problemstillinger og/eller misbrug, modtager behandling.

De Særlige Pladser har eksisteret siden 2018 som følge af, regeringens beslutning om at etablere 150 pladser på landsplan.
16 af pladserne er i dag etableret i Region Nordjylland på Brønderslev Psykiatriske Sygehus som et lukket sengeafsnit til særligt udsatte patienter med sigte på rehabilitering og misbrugsbehandling. Pr. 1. september 2020, er fire af afdelingens pladser mærket til rehabiliterende pladser.

Patienterne har svære psykiatriske lidelser og ofte misbrug. Mange af patienterne vil tidligere have været igennem flere behandlingstilbud både regionalt og kommunalt. Derfor vil de have behov for en længerevarende rehabiliterende indlæggelse, hvor formålet er at bidrage til stabilisering og recovery, så patienten bedst muligt kan mestre sin hverdag. Alle patienter indlægges efter eget ønske.

Dine arbejdsopgaver og samarbejdspartnere
Som socialrådgiver skal du bidrage med en helhedsorienteret socialfaglig viden for at sikre, at den tværfaglige indsats optimeres, samt udvise ansvar ift. at skabe sammenhængende og effektive patientforløb, hvor målsætninger afstemmes med den visiterende rådgiver i kommunal regi.

Du kommer til at stå for at udarbejde et socialfagligt og helhedsorienteret notat på baggrund af de kommunale akter, der har dannet baggrund for visiteringen til afdelingen, under patientens indlæggelse.

Du vil have tæt dialog med de kommunale sagsbehandlere, da det er socialrådgiveren på afdelingen, der har kontakten til alle kommunerne, og som den kommunale myndighed kan henvende sig til ved spørgsmål med videre.

Det vil også være dig, der sikrer facilitering samt mødeledelse på netværksmøder med alle relevante aktører under patientens ophold på afdelingen.
Forud for netværksmøderne er du ansvarlig for, at der i samarbejde med det øvrige personale udarbejdes løbende statusrapporter.

Ud over individuelle patientsamtaler efter behov vil du også skulle samarbejde med patientens pårørende. Du vil skulle støtte patienten i diverse ansøgninger til kommunerne, fx ift. forsørgelse, enkeltydelser mv.

Der arbejdes altid bevidst med at skabe så konstruktive udslusningsforløb som muligt for, at sikre videreførelse af den positive udvikling patienten har opnået under sin indlæggelse på De Særlige Pladser.

Du vil som socialrådgiver have en afgørende rolle og et stort ansvar for disse processer i dagligdagen i tæt samarbejde med husets øvrige nøglepersoner.

Du vil desuden, i forening med leder, få mulighed for at til at profilere De Særlige Pladser i de 11 nordjyske kommuner, der optages patienter fra.

Som socialrådgiver på De Særlige Pladser, er det vigtigt, at du har indgående kendskab til den sociale lovgivning og forståelse af myndigheds rolle og sagsbehandlingsprocessen i kommunalt regi. Psykologisk eller psykiatrisk kendskab vil naturligvis være fordelagtigt.

Som socialrådgiver på N1, De Særlige Pladser refererer du til ledende oversygeplejerske, og har din daglige gang på N1.

Vi tilbyder:
  • Unik mulighed for at arbejde med langtidspsykiatri
  • At du bliver en del af et fagligt kompetent team, hvor vi tilsammen mestrer en bred vifte af kompetencer inden for det psykiatriske område
  • En grundig introduktion til jobbet fra nuværende socialrådgiver og kollegaer på De Særlige Pladser
  • Blive fagligt udfordret af kompetente kollegaer og patienter med komplekse forløb
  • Skønne kolleger i hverdagen!


Vores forventninger til dig:
  • Du er uddannet socialrådgiver
  • Du er vant til at tage ansvar og trives med stor selvstændighed i arbejdet
  • Du har gode kommunikative evner mundtligt såvel som skriftligt
  • Du har en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne
  • Du arbejder struktureret og evner at have og bevare overblik
  • Du kan arbejde monofagligt
  • Du har mod på og lyst til at arbejde i en afdeling, hvor konfliktniveauet periodisk kan være højt
  • Og ikke mindst, trives du med at arbejde tværfagligt med andre faggrupper om patienternes behandling


Det praktiske
Stillingen er på 37 timer om ugen og som udgangspunkt mandag - fredag i dagtiden.

Ansættelse: 1/5 - 2023

Ansøgningsfrist: 15/3-2023 (ansættelsessamtaler i uge 12)
  • Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.
  • Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.
  • I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.
  • Uddannelse af studerende og elever er en af Psykiatriens kerneopgaver, som alle medarbejdere bidrager til.
  • Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.


Vil du vide mere
Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte kst. ledende oversygeplejerske Louise Nielsen på telefon 29 13 06 46 eller mail [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og du kan læse hele lovgrundlaget for de særlige pladser ligesom du også er velkommen til at besøge vores

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Brønderslev
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Nordjylland

    En af vores kollegaer skal læse videre hvorfor vi søger en ny kollega. Er du nysgerrig og modig til at arbejde med løsninger – i samspil med borger - så har vi jobbet til dig. Om stillingen/ar..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver (vikar) i Nordjylland

    Vi søger en socialrådgiver/-formidler til et barselsvikariat med tiltrædelse 1. juni 2024 eller snarest muligt herefter.I Familie- og Handicapafdelingen er vi organiseret i et bydistrikt, et la..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordjylland

    Er du vores nye kollega i Familierådgivningen?­­­­­­­­­­­­Vi opnormerer med to faste stillinger ifm. implementeringen af barnets Lov, hvorfor vi søger to nye kolleger. Ønsker du at arbejde som soci..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver (vikar) i Nordjylland

    Da en af vores medarbejdere skal på barsel søger vi en familieplejekonsulent til et vikariat med tiltrædelse 1. august 2024Der er tale om en stilling på 37 timer ugentligt.Familieplejespecial..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1