Socialrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løgstør

Børne- og familierådgivningen søger socialrådgiver til Børnehandicapteam i Løgstør

Børne- og familierådgivningen søger socialrådgiver til Børnehandicapteam i Løgstør

Efter 6 gode år i Børne- og familierådgivningens Børnehandicapteam har en af vores medarbejdere valgt at søge udfordringer indenfor det ledelsesmæssige felt. Det betyder, at en sjælden stilling er ledig i vores dygtige, erfarne og stabile børnehandicapteam. Er du uddannet socialrådgiver eller socialformidler med interesse for myndighedsarbejde i forbindelse med familier med børn med funktionsnedsættelser, så er det dig vi søger.

Din profil I Børnehandicapteamet arbejder vi ud fra det børne- og menneskesyn, at alle gør det så godt de kan. Men selv for de mest ressourcestærke familier kan en funktionsnedsættelse hos et barn eller en ung være så indgribende, at der er behov for støtte. I Børnehandicapteamet arbejder vi i det felt der er imellem hvor meget man rimeligvis kan forvente og forlange af forældre og de særlige behov som barnet eller den unge med funktionsnedsættelse kan have. Vi arbejder derfor med at lokalisere og vurdere, hvilke behov for støtte en familie kan have, for at opnå at familien stilles i en situation så tæt på en hvilken som helst anden sammenlignelig familie med børn uden funktionsnedsættelser. Jobbet rummer mange spændende facetter. Inddragelse af familie, netværk, og ikke mindst barnet, bevilling af handicapkompenserende ydelser, bevilling af foranstaltninger jf. Servicelovens kapitel 11, tværfagligt samarbejde med Bevilling Psykiatri og handicap, Center for Børn og Unge, Bevilling voksen/ældre osv.

Du skal herudover gerne have en eller flere af følgende kompetencer:

  • erfaring med ICS metoden og med relevante fagsystemer som f.eks. DUBU
  • formå at skabe en ligeværdig og respektfuld dialog med borgerne.
  • er god til at kommunikere både i skrift og tale.

Herudover forventer vi, at du er indstillet på at gå optimist og engageret til opgaven. Da opgaverne er mange, skal du være i stand til at skabe overblik, at strukturere og prioritere arbejdet.

Afdelingen Familieafdelingen består af seks underafdelinger: Børne- og familierådgivningen, Familiehuset, Misbrugsafdelingen, Tandplejen, Center for Psykologi og Pædagogik samt Center for Børne- og Ungesundhed. Vi lægger stor vægt på vores tværfaglige samarbejde mellem afdelingerne og samarbejdspartnere.

Børne- og familierådgivningen holder til på administrationsbygningerne i Aalestrup og Løgstør. Du vil have kontor i Løgstør, hvor Børnehandicapteamet sidder. Der er 36 ansatte i Børne- og familierådgivningen, og der tilknyttet faglige ledere både i Aalestrup og Løgstør. De faglige ledere samarbejder omkring den faglige ledelse, hvilket betyder at der sikres en ensartethed på tværs af afdelingen, og et fælles fagligt fundament.

Vi arbejder efter Vesthimmerlandsmodellen, hvor vi har hyppige opfølgninger i sagerne og tæt tværfagligt samarbejde med skoler, dagtilbud m.fl. hvor vi anvender SOS metoden. Hvilket også betyder at såvel medarbejder og ledelse skal have tværfaglighed i blodet

Vi tilbyder En god afdeling, hvor vi har respekt for hinandens forskellighed og vægter dialog og åbenhed samt et godt humør.

Vi tør godt sige højt at vi har en god afdeling, hvor det gode arbejdsmiljø er vigtigt for både ledelse og medarbejdere

Vi har respekt for hinandens forskellighed, og vægter dialog, og åbenhed med en uformel tone samt et godt humør

Derudover tilbyder vi også:

  • Gode kollegaer
  • Flex-tid
  • Mulighed for hjemmearbejde
  • Fleksibilitet
  • Højt humør
  • Godt arbejdsmiljø
  • Stor indflydelse og mulighed for personlig og faglig udvikling, i en afdeling med fokus på udvikling af fag og metoder, og hvor det forventes, at man har fokus på sig selv og egen faglighed.

Du vil få en god introduktion til hele organisationen, afdelingen og arbejdsopgaverne

Du vil få en mentor i op til 3 måneder, der vil give dig en god introduktion til sagsbehandlingen. Der er krav til at du deltager i supervision og samtidig er der mulighed for tæt faglig sparring med ledelsen

Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger Ansættelsessamtaler forventes at foregå torsdag den 16. marts 2023

Tiltrædelse den 1. april 2023.

Vi håber at have vakt din nysgerrighed. Du må gerne forud din ansøgning, kontakte afdelingsleder Tanja Bartholomæussen for en snak på telefon: 24861331

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Løgstør.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Løgstør
  • Mandag den 13. marts 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Nordjylland

    En af vores kollegaer skal læse videre hvorfor vi søger en ny kollega. Er du nysgerrig og modig til at arbejde med løsninger – i samspil med borger - så har vi jobbet til dig. Om stillingen/ar..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver (vikar) i Nordjylland

    Vi søger en socialrådgiver/-formidler til et barselsvikariat med tiltrædelse 1. juni 2024 eller snarest muligt herefter.I Familie- og Handicapafdelingen er vi organiseret i et bydistrikt, et la..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordjylland

    Er du vores nye kollega i Familierådgivningen?­­­­­­­­­­­­Vi opnormerer med to faste stillinger ifm. implementeringen af barnets Lov, hvorfor vi søger to nye kolleger. Ønsker du at arbejde som soci..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Aars

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 9600 Aars
    • Socialrådgiver
    • Aars
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Løgstør

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Løgstør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0