Byggesagsbehandler til porten mellem Europa og Skandinavien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Der er fart på udviklingen i Lolland Kommune. Interessen for at etablere virksomheder, turisme og grøn energi er stærkt stigende. Det kan vi se på mængden af byggeansøgninger. Derfor har vi brug for en ny byggesagsmedarbejder i Teknik og Miljø

Lolland bliver med Femern Bælt-forbindelsen en port mellem Europa og Skandinavien. Det enorme anlægsprojekt præger dagligt vores arbejde. Samtidig har vi spændende projekter med bosætning, grøn omstilling og erhvervsudvikling. Alt dette kræver blandt andet god byggesagsbehandling, og derfor har vi brug for dig. Hvis du synes, at det lyder spændende, så er du måske vores nye kollega og byggesagsbehandler i teamet Byggeri og Ejendomme.

Dit nye team


Du bliver en del af et team med høj faglighed og dedikerede medarbejdere. Et team, hvor vi værdsætter personlig udvikling i et uformelt miljø og forfølger et stærkt samarbejde for at nå vores mål - vi støtter altid hinanden i at få løst opgaverne.

Vi er 17 medarbejdere i teamet, med vidt forskellige uddannelser som bygningskonstruktør, byggetekniker, agronom, naturgeograf, tømrer, murer, ejendomsmægler, advokatsekretær, finansøkonom mv. Udover byggesagsbehandling beskæftiger vi os også med BBR, landzonesager og den boligsociale indsats i kommunen, herunder opkøb til nedrivning.

På en typisk dag på kontoret møder du ind mellem 7 og 9, alt efter dit behov. Byggeri har teammøde hver 2. uge, hvor vi sammen gennemgår eventuelle generelle problemstillinger og deler viden. Fordeling af byggesager sker løbende. Skal du på besigtigelse, møde ude af huset, kursus e.l., kan du bruge en af husets biler. Vi vil tilrettelægge et oplæringsforløb, alt efter din erfaring og behov, og du kommer til at referere til teamets leder.

Vi tilbyder:


  • En arbejdsplads med kompetente kolleger, stor faglighed, et godt sparringsmiljø, løbende uddannelse og udvikling
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsklima
  • Flekstidsordning
  • Mulighed for flere ugentlige hjemmearbejdsdage
  • En aktiv personaleforening
  • Kantine med kantineordning, hvor du kan købe din frokost mandag til torsdag
  • 6. ferieuge og pensionsordning iht. gældende overenskomst
  • Mulighed for, via Lolland Kommunes feriefond, at leje attraktive sommerhuse

Dine primære opgaver bliver:


  • Myndighedsbehandling af byggeansøgninger
  • Dispensationer og helhedsvurderinger efter plan- og byggelovgivningen
  • Behandling af lovliggørelsessager
  • Arbejde med BBR-registret

Det er ikke et krav, at du har en uddannelse der er målrettet byggesagsbehandling. Det vigtigste er, at du evner at læse, og forstå reglementer og lovtekster. Det er desuden vigtigt, at du har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, hvor der arbejdes helhedsorienteret på tværs af fagligheder.

Det forventes at du:


  • Er god til at formidle og kommunikere dansk i skrift og tale
  • Er struktureret og god til at gennemføre dine opgaver
  • Kan arbejde med til tider kompliceret lovgivning
  • Har IT-flair og gode digitale kompetencer
  • Har kørekort

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med byggesagsbehandling og gerne med en uddannelse indenfor byggeri som bygningskonstruktør, byggetekniker, ingeniør eller anden relevant erfaring.

Teknik og Miljø som arbejdsplads


Du skal arbejde i teamet Byggeri og Ejendomme under Teknik og Miljø, hvor vi sidder sammen med de øvrige teams Planer og Kort, Natur og Miljø samt Sekretariatet – i alt ca. 65 medarbejdere. Vi har hovedsæde i Rødby, der ligger lige ved motorvejen kun 1 times kørsel fra f.eks. Næstved eller 5 kvarter fra Køge. Vi samarbejder godt på tværs af teams, og har et godt socialt fællesskab. Fredag er fast hjemmearbejdsdag for de fleste.

Om Lolland Kommune


I Lolland Kommune er afviklingen vendt til udvikling. Når Femern Bælt-forbindelsen står færdig i 2029, bliver Lolland et knudepunkt mellem Tyskland, Fyn og Sjælland. Virksomheder der beskæftiger sig med vedvarende energi, grøn teknologi og turisme viser stor interesse for kommunen, og med nye arbejdspladser skabes der behov for bosætning.

Yderligere information


Ved ønske om yderligere information om stillingen kan Teamleder Steen Andersen kontaktes på tlf. 30 56 34 89.

Lolland Kommune står midt i en rivende udvikling. Store infrastrukturprojekter skaber vækst, udvikling og jobs, og når Femern-forbindelsen står færdig i 2028, vil den nye transportkorridor til Europa give vækstmuligheder for nye og eksisterende virksomheder. Men en placering tæt på Tyskland, Sjælland og Fyn finder du Lolland, som byder på et livligt lokalsamfund med små idylliske købstæder, storslåede landskaber og naturoplevelser for alle.

Lolland Lever Livet (Lolland.dk)

Firstmover (Firstmover.nu)

Fleksible udlejningsregler (Lolland.dk)

Ansættelsesvilkår og -procedure:


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der er ansøgningsfrist torsdag den 9. marts, og samtaler forventes afholdt torsdag den 16. marts 2023.

Stillingen ønskes besat snarest eller senest pr. 1. maj 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Rødby
  • Torsdag den 09. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. april 2024 1
26. marts 2024 1