Rekrutteringsfirma

Head of Finance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Siden 1979 har Nordic Computer samarbejdet med offentlige og private virksomheder med det fælles mål, at få mest muligt ud af IT-budgettet.
Hos Nordic Computer får kunderne glæde af en af de mest kompetente og fleksible serviceafdelinger. Nordic Computer understøtter kundernes forretning med levetidsforlængelse af datacentre igennem teamwork og bæredygtig udvikling. Dette gøres gennem køb, salg og servicering af IT-infrastruktur.
Hos Nordic Computer er der et stort fokus på arbejdsfællesskaber. Fællesskaberne skabes gennem løbende dialog og koordinering af kerneopgaven. På denne måde sikres en fælles retning og et fælles mål.
Til at styrke økonomifunktionen søges nu en ambitiøs og hands-on Head of Finance Økonomisk drift – Procesoptimering – Ansvarsfuld lederrolle
Kunne du tænke dig at blive en del af en international og velkonsolideret virksomhed, hvor du får ansvaret for at optimere de økonomiske processer og arbejdsgange inden for den regnskabsmæssige del af økonomifunktionen? Som den nye Head of Finance til Nordic Computer A/S i Nørresundby, tiltræder du en selvstændig og unik stilling med både operationelle og strategiske ansvarsområder, og hvor du samtidig får det ledelsesmæssige ansvar for to erfarne og kompetente medarbejdere i økonomifunktionen. Ligeledes får du i denne stilling mulighed for at blive en del af en virksomhed med sunde værdier og en kultur, hvor der i høj grad fokuseres på de gode arbejdsfællesskaber og sociale aktiviteter.
Du får en spændende og alsidig lederrolle, hvor du med reference til virksomhedens CFO, får medansvaret for at optimere processer og arbejdsgange inden for den regnskabsmæssige del af økonomifunktionen – eksempelvis i forhold til at forbedre virksomhedens rapporteringsproces. Du bliver samtidig ansvarlig for den daglige drift i bogholderiet herunder løn, moms, debitor, kreditor samt revisionsindberetning (som dog udføres af de to medarbejdere i bogholderiet). Som den nye Head of Finance får du også medansvaret for, at der bliver udarbejdet budgetter, måneds- og årsregnskaber og rapporter, og at der kan fremskaffes relevante økonomisk data fra Power BI for derigennem at finde forbedringspotentialer. Du kommer samtidig til at få en central rolle i forbindelse med tværgående interne projekter.
For at få succes i jobbet kommer du formentlig fra en lignende stilling som regnskabschef eller financial controller, hvorfra du har fået solid erfaring med økonomistyring, regnskab, og analyse af nøgletal m.m. Derudover ser vi gerne, at du har en karrieremæssig baggrund som revisor, hvorfor du også har god og bred erfaring med diverse regnskabs- og økonomiopgaver. Har du erfaring med personaleledelse, vil det være en fordel, men dog ikke et krav. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være cand.merc. aud, cand.merc. i økonomistyring, HD-R eller lignende.
Derudover har du en god IT-forståelse, og har praksis erfaring med både BI- og ERP-systemer. Da Nordic Computer er en international virksomhed, er det vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.
På det personlige plan er du kendetegnet ved en høj grad af struktur og ansvarsbevidsthed, ligesom dit gode overblik giver dig et skarpt øje for detaljerne. Dertil er du hands-on og pragmatisk i din arbejdstilgang, ligesom du er både proaktiv, omstillingsparat og disciplineret. Ydermere er du udviklingsorienteret og har en god forretningsforståelse, hvilket giver dig gode forudsætninger for og evnerne til at udfordre den eksisterende ramme, hvilket sikrer en hensigtsmæssig optimering og videreudvikling af relevante arbejdsgange og processer.
Er du den nye Head of Finance til Nordic Computer i Nørresundby, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Steffen Berg Bendtsen tlf. + 45 27 84 21 84. Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Økonomichef i Aars

    Regnskabschef hos DC System InsulationDC System Insulation, en anerkendt aktør inden for isoleringssystemer, søger nu en dygtig og erfaren Regnskabschef. Denne nøgleposition tilbyder en unik m..
    • Økonomichef
    • Aars
    Få mere info
  • Økonomichef i Nordjylland

    Er du klar til at kombinere din erfaring indenfor økonomi og ledelse med din oprigtige interesse for vedvarende energi? Vi har brug for dig, der håndterer økonomifunktionen og leder teamet, der ind..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Vodskov

    Spændende CFO stilling til international fødevarevirksomhed i kraftig vækst. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk .
    • Økonomichef
    • Vodskov
    Få mere info
  • Økonomichef i Hobro

    CFOLedelse af økonomiafdelingen og strategisk sparring med direktionenHar du erfaring som strategisk og struktureret CFO, og drømmer du om en selvstændig hverdag i et jordnært, vækstoriente..
    • Økonomichef
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0