Industritekniker, maskin- eller skibsmontør til Kanonværkstedet i Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vi søger en medarbejder, som er frisk på nye udfordringer og er klar til at tage ansvar og arbejde selvstændigt? Er du kvalitetsbevist og har et godt kendskab til klargøring og behandling af mekaniske dele?

Så er du måske vores kommende kollega.

Om os

Våbenværkstedet hører under Vedligeholdelsesområde Frederikshavn, og er placeret på Flådestation Frederikshavn, med en filial i Korsør.

Vi består af 1 værkstedsleder, 2 assisterende værkstedsledere/planlægger, 30 skibsmontør/AT, 6 elektrikere, 2 maler, 6 specialarbejder samt lærlinge. Medarbejderne er overvejende civile.

Våbenværkstedet varetager:
- Alt elektrisk og mekanisk vedligeholdelse, eftersyn, ombygning og modifikation af Søværnets våbensystemer.
- Installerer, opligning og assisterer ved installationsskydning af våbensystemer på Søværnets enheder.
- Assisterer ved transport og flytning af våben og våbensystemer.
- Alt hydraulisk vedligeholdelse, eftersyn, ombygning og modifikation i Søværnets enheder.
- Maleropgaver for værksteder og enheder i forsvaret.

Værkstedet har ansvaret for eftersyn og vedligeholdelse af hydraulik på Søværnets enheder. Vi er ISO certificeret både inden for kvalitetsledelse og arbejdsmiljø.

Om stillingen

Du vil komme til, at arbejde med at adskille, samle og justering af kanon systemer og komponenter på søværnets enheder og i værkstedet.

Der vil være opgaver, som du arbejder selvstændig med og andre opgaver skal løses i teams med kollegaer fra hele værkstedet.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling med kurser og uddannelse, som vi i fællesskab planlægger med udgangspunkt i din baggrund og værkstedets behov.

Du skal forvente en del rejseaktivitet i stillingen.

Vi lægger vægt på fleksible rammer under ansvar, inden for de muligheder som opgaver og organisation giver.

Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø blandt andet gennem en uformel, åben og fordomsfri omgangstone.

Alt i alt, kan vi tilbyde dig et alsidigt job med mangeartede opgaver og udfordringer, og med gode muligheder for både faglig- og personlig udvikling.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som industritekniker, maskin- eller skibsmontør.

Du har en bred erfaring og forståelse for mekaniske systemer, komponenter og deres virkemåde.

Som person er du glad og tillidsskabende og du trives med en til tider hektisk hverdag, hvor du formår at bevare overblikket, når det går stærkt.

Du har fokus på dine arbejdsopgaver og kan se sammenhængen mellem trivsel og effektivitet.

Du skal være kvalitetsbevidst, omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, have gode samarbejdsever og være omstillingsparat. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, og levere kvalitet i arbejdet til aftalte deadlines.

Vi forventer at, du vil indgå i en organisation, hvor vi arbejder på tværs af alle faggrænser og hjælper hinanden, hvor der er behov for dette.

Du bidrager til et godt fællesskab og er med til at skabe positive rammer for et godt samarbejde.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker og Tekniker i Staten. Basislønnen er 26.361,59 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Frederikshavn.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedslederen, seniorsergent Jesper Nielsen på telefon 4196 2915.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 26. februar 2023. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Ansættelse efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 7
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7