Social- og sundhedshjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tranbjerg J

Sosu-hjælpere søges til afvekslende opgaver i samarbejde med gode kolleger på Aarhus Friplejehjem.

"Her er høj faglighed med plads til humor og godt humør"

Vi søger en Social- og sundhedshjælper til en flok skønne kolleger i en fast stilling i dagvagt. Stillingen er på 30 timer med mulighed for højere timetal. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du kommer til at arbejde i et fast team af kollegaer. Hvis du skulle have lyst til at komme i blandende vagter mellem dagvagt og aftenvagt, vil vi gerne prøve at tilgodese dette.

Du kan forvente:

  • introduktion og oplæring med forståelse for at oplæring tager tid, og der kan ske fejl
  • kollegaer og ledelse, som vil gøre sig umage for at støtte dig e en god faglig udvikling
  • personalegoder (Sundhedsordning; Et røgfrit arbejdsmiljø; Madordning og personaleforening)
  • en beliggenhed tæt på offentlig transport og gode parkeringsmuligheder
  • kostordning, hvor du spiser sammen med beboere og kolleger

Vi forventer, at du:

  • er loyal overfor og kan forene din måde at arbejde på med vores udgangspunkt i de kristne værdier som Ordentlighed, Nærvær, Omsorg, Rummelighed, Respekt
  • er aktiv bidragende til et godt arbejdsmiljø på tværs af hele huset
  • er uddannet og vant til at arbejde med ansvar som social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring fra hjemmeplejen eller plejehjem og kan gå foran med det gode eksempel
  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og omsorgsfuldt og som har en positiv, glad og motiverende adfærd
  • er initiativrig, og spørger, hvis der er noget du er i tvivl om
  • Har kendskab til eller erfaring med at dokumentere i CURA omsorgssystem
  • er fleksibel, da livet som ansat på plejehjem ofte kræver omstilling, så plejen tilpasses den enkelte beboer og arbejdsopgaverne ændres i takt hermed

Aarhus Friplejehjem er et plejehjem med 54 plejeboliger fordelt på 3 etager og ca. 60 beboere, da vi også har ægtepar boende. Vi er en stor dygtig tværfaglig personalegruppe bestående af SSA, SSH, sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter, som hver dag gør en positiv forskel for beboere og pårørende. Aarhus Friplejehjem er et lyst, venligt og 7 år gammelt plejehjem, som er præget af en dejlig atmosfære og gode værdier, med fokus på det gode arbejdsmiljø og fællesskab. Kvalitet og ordentlighed er en af vores mærkesager, når vi udfører vores arbejde. Derfor besidder personalet stor faglighed og en bred vifte af kompetencer, så alle opgaver kan løses professionelt. Vi har en stor tværfaglig personalegruppe med Sosu-assistenter og hjælpere, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter, kostfaglig leder og køkkenassistenter mm. Vi er ca. 65 medarbejdere inklusive afløsere på Aarhus Friplejehjem.

Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor kvalitet, samarbejde og godt arbejdsmiljø vægtes højt i alle funktioner? Har du lyst til at bidrage med dine kompetencer og lære af andres? Tør du dele fejl og succeser med kollegaer og ledelse, så vi alle bliver dygtigere? Så er det DIG vi står og mangler!

Aarhus Friplejehjem er en del af Danske Diakonhjem. Det betyder, at du som kommende medarbejder skal have lyst til at arbejde ud fra det værdigrundlag og menneskesyn, som er fælles for alle vores hjem i organisationen. Du kan læse mere om vores værdier på vores hjemmeside www.diakonhjem.dk og http://www.diakonhjem.dk/aarhus-friplejehjem/

Hos os er det vigtigt at skabe et HJEM for husets beboere. Derfor skal du arbejde med respekt for, at den enkelte beboers opfattelse af hjem er forskelligt. Ordentlighed skal gennemsyre alt hvad du sammen med dine kollegaer foretager dig i huset. Vi ønsker, at Aarhus Friplejehjem blandt andet er et fantastisk levested for ældre med plads til det gode liv og til vores pårørende og frivillige - samt et godt og udviklende sted, at arbejde for vores medarbejdere. Det har vi alle et fælles ansvar for at skabe.

Ansøgningsfrist d.7. april 2023 2023. Samtaler afholdes løbende med frist til d.21.april.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med FOA

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag bl.a. uddannelsesbevis på dette link: https://app.jobmatchprofile.com/a7e7y2

https://app.jobmatchprofile.com/k4rg7t/aarhus-friplejehjem/a7e7y2/social--og-sundhedshjalper

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Souschef Tanya Ingsdorf på 24410957 eller Forstander Lars Henrik Pind 23701760. Ligeledes kan der aftales at du kommer forbi og får en snak og en rundvisning, hvis dette ønskes.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Tranbjerg J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Tranbjerg J
  • Fredag den 07. april 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Åbyhøj

    Vi søger omsorgsmedhjælpere og faglærte SSH/SSA til respiratoriske teams i trekantsområdetVi søger afløsere i følgende faggrupper, omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere samt social- o..
    • SOSU-hjælper
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus

    Om jobbet:Aarhus mindste plejehjem søger en uddannet sosu-hjælper til et lille kompetent team med høj faglighed og hjertet på rette sted. Stillingen ønskes tiltrådt pr 01.07.24. Vi gør opmærksom p..
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus

    Om jobbet:Trives du godt om natten?Er du i stand til at skabe ro og struktur, når nætterne er lange og i perioder travle?Vil du være med til at skabe gode stunder for vores beboere, hvis en beboe..
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en social – og sundhedshjælper, der er ansvarsbevidst og med de kompetencer der kræves i en sådan stilling. Vi er et velfungerende plejehjem, der arbejder bevidst med velfærdst..
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Tranbjerg J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Tranbjerg J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1