Projektkoordinator i serviceafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Projektkoordinator til Siemens Smart Infrastructure

Arbejder du med elektriske installationer, og er du klar til næste skridt i din karriere som projektansvarlig? Så er her igen en spændende mulighed for at videreudvikle dig i Siemens Smart Infrastructure.

Lige nu oplever vi en stigende efterspørgsel efter vores serviceydelser, særligt fra veletablerede erhvervskunder. I nærmeste fremtid opstartes flere større projekter, både nybyggerier og renovering af eksisterende bygninger, sideløbende med den vanlige høje aktivitet hos de eksisterende kunder. Derfor søger vi igen en projektansvarlig til mindre projekter i vores serviceafdeling på vores hovedkontor i Ballerup. Vi søger dig, der ønsker at arbejde med migrering, opgradering og små projekter hovedsageligt hos vores eksisterende kunder.

Har du det ekstra servicegen og lyst til at blive en del af et stort fagligt miljø?

Vi arbejder med kvalitetsprodukter for kunder i mange forskellige segmenter, herunder national infrastruktur og medicinalbranchen i Danmark. Du vil indgå i et velfungerende team på 11 kollegaer, som udfører service, fejlretning, migrering og udvidelser på Danmarks største og mest avancerede CTS-systemer. Vi tilbyder dig uddannelse og udvikling samt et netværk af specialiserede og engagerede kolleger, hvor arbejdsindsatsen er præget af et højt fagligt niveau samt stor interesse for udvikling af nye løsninger til vores eksisterende og nye kunder.

Hvad er dine ansvarsområder?

Dine primære opgave er at være ansvarlig for de projekter som gennemføres i serviceafdelingen. Projekterne i serviceafdelingen er som regel små projektudvidelser, migrering/konvertering af eksisterende CTS-anlæg, herunder opgradering af eksisterende hovedcentre.

Derudover vil dine opgaver være:

  • Sikre høj kundetilfredshed og skabe gode relationer til vores kunder
  • Ansvarlig for udførelse af projekter og økonomi
  • Teknisk vejledning af teknikere og løsning af problemer sammen med teknikere
  • Tilbudsgivning på små ordrer i serviceafdelingen
  • Udarbejdelse af funktionsbeskrivelser og dokumentation
  • Sikre en god dialog med kunden og andre interessenter i Siemens
  • Samarbejde på tværs af afdelinger i Smart Infrastructure
  • Sikre en hensigtsmæssig planlægning af dine opgaver i tæt samarbejde med vores Service Center i Vejle


Vi vægter både fleksibilitet og kollegialt samvær højt, og derfor tilbyder vi 2 ugentlige hjemmearbejdsdage, udover din faste tilknytning til vores kontor i Ballerup.

Hvordan kvalificerer du dig til jobbet?

  • Du er uddannet elektriker, elinstallatør, maskinmester, automationsteknolog eller lignende
  • Du ved hvad god service er og efterlever dette med høj kvalitet mens du imødekommer dine deadlines
  • Erfaring med Siemens CTS-anlæg og Siemens’ CTS management-system Desigo er en fordel, men ikke et krav
  • Du har kørekort og kan fremvise ren straffeattest
  • Du kan dansk på højt niveau og engelsk på basalt niveau


Hvad tilbyder vi dig?

Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. I din ansættelse vil du blive tilbudt oplæring i vores systemer, ligesom der er muligheder for at stifte bekendtskab med andre områder inden for netværk og serverløsninger. Vi tilbyder dig desuden pensionsordning og sundhedssikring, træningsfaciliteter, aktieprogram, sociale klubber med mere, og et i det hele taget et selvstændigt job med høj grad af frihed.

Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. Se en kort film om Siemens som arbejdsplads: https://www.youtube.com/watch?v=WMRRXPNBSZ8&feature=youtu.be

Hvad skal du ellers vide?

Smart Infrastructure er en division i Siemens-koncernen. I Danmark forbinder ca. 300 dygtige medarbejder energisystemerne med bygninger og industrier, hvilket giver os mulighed for at leve og arbejde mere effektivt og bæredygtigt. Med fokus på energieffektivitet og bæredygtige løsninger, hjælper vi vores kunder med at skabe bedre indeklima og miljø og er med til at fremtidssikre vores samfund. Du kan læse meget mere om vores produkter på: https://new.Siemens.com/dk/da/produkter/bygningsteknologi.html

Interesseret?

Så send os gerne dit CV og ansøgning snarest muligt. Vi behandler ansøgere løbende og lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Customer Services Manager Klaus Strange på telefon +45 31 31 17 62. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!

#LI-HYBRID

Organization: Smart Infrastructure

Company: Siemens A/S

Experience Level: Early Professional

Full / Part time: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Fri kontakt
    Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you ready to drive and shape the enhancement and lifecycle management of a strategically critical asset? Do you want to be part of a new therapeutic area for future Cardiovascular products? Do .
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you motivated by making a difference and being part of a team of ambitious talents with diverse backgrounds? Would you like to drive complex improvement projects across our manufacturing sites .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Do you want to drive change and sustain a value driven Data Science organisation? Are you looking for a position in which you will support setting direction, and drive value generation and prioriti..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 5
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 6
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7