Alsidig projektassistent til central rolle i entreprenørvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 23-04-2023 - Søborg

Alsidig projektassistent til central rolle i entreprenørvirksomhed


Er du den fødte go-to person, som naturligt påtager dig ansvar for nye opgaver og roller? Og kunne du tænke dig en bred kontaktflade i en produktionsvirksomhed, hvor kollegaerne spænder fra direktøren til håndværkeren på byggepladsen?

Så bliv projektassistent i NCC Vand & Afløb. Her får du en afvekslende hverdag med dejlige kollegaer.

Kom med ud, hvor vi bygger

Som projektassistent hjælper du vores projektchefer på byggepladserne i Nordsjælland og hovedstadsområdet med forskellige administrative processer.

Lige nu har vi blandt andet byggeprojekter i Hundested, Taastrup og Valby, hvor du skal bruge hovedparten af din tid. Resten af tiden fungerer du som personlig assistent for produktionsdirektøren for området, hvor du eksempelvis laver præsentationer, tager referater og kommer med gode ideer til fx udvikling af samarbejdskultur e.l. i afdelingen.

Du planlægger selv din hverdag sammen med projektcheferne og produktionsdirektøren, og du er klar til at møde på pladserne efter behov.

Dine opgaver varierer fra projekt til projekt og kan fx indebære, at du:

  • går runder ude på byggepladserne for at sikre at sikkerheden er i top – fx at håndværkerne har det rigtige sikkerhedsudstyr
  • agerer arbejdsmiljøkoordinator på projekterne
  • håndterer fakturering, arkivering, varebestilling og andre administrative opgaver
  • arrangerer afdelingsmøder i samarbejde med produktionsdirektøren
  • laver præsentationer til afdelingsmøder o.l.
  • koordinerer biler og maskiner, så vi altid ved, hvor de er i brug og kan disponere dem optimalt

Struktureret go-to person med højt drive

Du trives med at arbejde selvstændigt, og formår at strukturere din hverdag, så det hele kan nås til tiden og intet tabes mellem to stole. Derudover har du:

  • erfaring inden for administration, evt. som kontormedarbejder, kontorassistent, blæksprutte, koordinator eller lignende
  • gerne erfaring inden for bygge-/anlægsbranchen, evt. som sikkerhedskoordinator eller kommunal ansat inden for fx park, vej og trafik
  • gerne relevante kurser som fx “vejen som arbejdsplads” med i bagagen – ellers sørger vi for, at du får de nødvendige kurser
  • kørekort og bil, og du er klar på at have arbejdsplads i Nordsjælland – du får selvfølgelig kørselsgodtgørelse efter statens takster.

Vi ser desuden gerne, at du har et højt drive, er god til at tage ansvar og virker imødekommende på dine omgivelser, så du naturligt bliver en go-to person for projektchefer og produktionsledere i afdelingen.

Bliv en del af team Vand & Afløb hos NCC

I afdelingen har vi 17 funktionæransatte, hvoraf 6 af dem er projektchefer, som du vil have tæt dialog med i det daglige. Afdelingen har et meget stærkt fællesskab og en samarbejdskultur som sikrer, at der altid er hjælp og sparring at hente. Du får derudover en mentor, som sørger for, at du trives, og som du altid kan gå til.

Du kan også se frem til god fleksibilitet. Nogle af os møder allerede kl. 6, mens andre møder senere efter behov. Og selvom vi helst ser, at du er på byggepladserne så meget som muligt, er der også mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland
Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det har betydet, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

“Vi er mange, som har været her i over 20 år. Selv har jeg været her i over 30 år. Det siger lidt om, hvor glade vi er for at være her” fortæller din nye leder Kim Petersen.

Interesseret?

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Søborg
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Fri kontakt
    Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you interested in planning and leading projects to develop innovative and sustainable solutions, where you would be communicating with vendors and suppliers across? Do you find fulfillment in l..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Dette job er for dig, som vil være del af et stort igangværende byggeprojekt, der er med til at forme danmarkshistorie. Vi har brug for dig, som samler vores administrative og praktiske tråde i en..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København N

    Du har nu muligheden for et alsidigt job, hvor du bidrager til den grønne omstilling. Som projektleder i Solar Industrial Solutions vil du være en del af projekter med mange samarbejdsflader både n..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. april 2024 17
23. april 2024 17
22. april 2024 18
21. april 2024 18
20. april 2024 18
19. april 2024 17
18. april 2024 17
17. april 2024 19
16. april 2024 18
15. april 2024 21
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 24
11. april 2024 23
10. april 2024 22
9. april 2024 20
8. april 2024 18
7. april 2024 23
6. april 2024 23
5. april 2024 23
4. april 2024 24
3. april 2024 25
2. april 2024 26
1. april 2024 29
31. marts 2024 32
30. marts 2024 32
29. marts 2024 32
28. marts 2024 30
27. marts 2024 30
26. marts 2024 26
25. marts 2024 26