Technical CRM Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at skabe digitale kunderejser? Kan du omsætte data til konverterende nyhedsbreve? Så har du nu en unik mulighed for at blive vores nye Technical CRM Specialist på hummels hovedkontor på havnen i Aarhus.

CRM, loyalitet og e-mail marketing er strategiske vigtige områder for os. Vi har gennem årene oplevet en markant vækst igennem vores indsatser, og vi er nu klar til at tage det skridtet videre. Vi søger derfor en person, der kan hjælpe os med at løfte det til næste niveau og sikre, at vi fortsat når vores ambitiøse vækstmål,”udtaler Mathilde Lund Poulsen, CRM & Analytics Team Lead.


Velkommen til


Hos hummel ønsker vi at være en udfordrende, progressiv og innovativ virksomhed, der tiltrækker og fastholder de skarpeste hjerner og kreative talenter fra hele verden. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

Du bliver en del af Direct to Consumer, hvor vi sidder 35 medarbejdere. Her kommer du som Technical CRM Specialist til at sidde i den digitale marketingafdeling, som er en strategisk vigtig afdeling for hummel, hvor alt digital eksekvering finder sted på tværs af vores salgskanal e-commerce, Market Places, retail m.m. Vi er et team på 8 medarbejdere med god energi og masser af humor. Her er højt til loftet og stor lydhørhed for nye måder at gribe tingene an på. Vi vil gøre det anderledes end de andre og skabe resultater ud over det sædvanlige.

Her får du mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer i en flad organisation, hvor nøgleordene er tillid og selvstændighed.


Dine arbejdsopgaver hos os


Som Technical CRM Specialist har du det tekniske perspektiv på CRM og ansvaret for udvikling og optimering af vores e-mail marketing set-up på tværs af hummel, HALO, Newline, Sometime Soon, Landsholdsshoppen og Astralis. Deruodver vil planlægning og udsendelse nyhedsbreve samt opsætning af e-mail automation flows også indgå i dine ansvarsområder.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver bestå af:

  • Mailopsætning
  • Kampagnestyring
  • Udvikling af moduler til mails i html/CSS/AMPscript
  • Opbygning af data extensions, automations og journeys i bl.a. SQL
  • Designe og opdatere responsive mail templates
  • Bygge cloud pages m.m.

Du vil få en bred kontaktflade i organisationen i dit arbejde på tværs af vores brands og markeder.

Vores nye holdspiller


Vores nye holdspiller kan enten være nyuddannet eller have tidligere erfaring. Du kan komme fra flere forskellige baggrunde, men vi vil værdsætte, at du har:

  • Uddannelse inden for cand.IT, multimediedesigner eller lignende
  • Kendskab til html, CSS, SQL og evt. AMPscript er en fordel
  • Praktisk erfaring med SFMC er et plus men ikke et krav

Du brænder for at lære nyt og for at udvikle dine kompetencer. Som person er du proaktiv, selvkørende og struktureret i din tilgang til dit arbejde. Du har desuden gode kommunikationsevner på dansk og engelsk både i skrift og tale, da du i dagligdagen får kontakt med internationale kollegaer og konsulenter.

Hos hummel


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone og vi går altid efter den næste sejr og spiller derfor oftest i angreb. Men vi er samtidig ét sammenhængende hold, som spiller hinanden gode og har det sjovt.

Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 270 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus
  • Masser af faglige udfordringer i hverdagen, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv
  • Fleksible arbejdsforhold
  • Personaleforening med sjove indslag og spændende aktiviteter
  • Plads og muligheder for dem, der tør og vil
  • Højt til loftet og en uformel omgangstone

Har du lyst til at blive en del af vores hold?


Der er ansøgningsfrist d. 16. juni 2023, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About hummel A/S

The story of hummel A/S is the story of the bumblebee, who started to fly back in 1923. Since then, we have conquered the sports business and grown to be an international brand operating in more than 35 markets – and together, we are on a mission to change the world through sport. We honor the camaraderie, celebrate the wins, and applaud the ability to play, share and enjoy sport throughout life. It is our heritage, and nothing makes us prouder.

Through our continued pursuit of growth, we use sport as a universal driver to create a positive impact year after year. In short, we want to become the #1 sports challenger brand by growing our business to do more good. We believe that the way to do so is by being playful, bold, and inclusive. United in our diversity, we are one big team – and we cannot wait to welcome new and talented players to our starting line-up. LET’S PLAY!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus C
  • Fredag den 16. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    fagansvarlig vvs-ingeniørDrømmer du om at være fagligt fyrtårn i en kompetent afdeling, hvor du får stor indflydelse på udviklingen af projekter og medarbejdere? Så kunne du være den helt rigti..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Hos OK leverer vi energi til danskerne, nu og i fremtiden. Derfor investerer vi massivt i E-mobilitet – og vi har brug for dig, som vil bruge din tekniske knowhow til at yde vores kunder sublim sup..
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Vil du være med til at sikre fremtidens elnet i Danmark? Og har du mod på at udforske og løse spændende opgaver inden for el-infrastruktur? Så er denne stilling skabt til dig! Hos [xxxxx] har..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
24. april 2024 73
23. april 2024 69
22. april 2024 73
21. april 2024 73
20. april 2024 73
19. april 2024 73
18. april 2024 74
17. april 2024 71
16. april 2024 74
15. april 2024 75
14. april 2024 76
13. april 2024 76
12. april 2024 77
11. april 2024 74
10. april 2024 67
9. april 2024 63
8. april 2024 64
7. april 2024 64
6. april 2024 66
5. april 2024 67
4. april 2024 66
3. april 2024 66
2. april 2024 61
1. april 2024 61
31. marts 2024 64
30. marts 2024 65
29. marts 2024 63
28. marts 2024 64
27. marts 2024 64
26. marts 2024 60
25. marts 2024 63