Restaurant Manager, fuldtid, Scandic Aarhus Vest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Scandic Hotels A/S, Århus

  • Ansøg senest: 29. juni 2023
  • Aarhus


Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Restaurant Manager på Scandic Aarhus Vest. Hotellet har 151 værelser og en velbesøgt konferenceafdeling med plads til 200 gæster Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden. Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, du arbejder sammen med. Madglæde og gode råvarer skal serveres på hver eneste tallerken. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

  • Ansvarlig for restaurant, bar og konferenceforplejning
  • Daglig ledelse, coaching af teamet og deltagelse i driften
  • Tilbud og salg af selskaber og events
  • Koordinering og samarbejde med hotellets øvrige afdelinger
  • Del af hotellets ledergruppe
  • Budgetopgaver, vagtplanlægning og andre administrative opgaver


Nogle af vores medarbejdere


Laura Lima de Freitas

Meeting & Event Advisor

"Scandics værdier er ikke bare noget, som står skrevet på et stykke papir. De bliver efterlevet – hver dag."

Muhammad Arshad

Kok

"People from different countries work, integrate and help each other to achieve their individual and common goals. Scandic makes me proud."

Anja Nørgaard

Receptionist

"Det jeg synes er det mest fantastiske ved Scandic er, at vi er én stor familie! Der er plads til forskelligheder, både personligt og fagligt"

Martin Rendos

Housekeeping

"Scandic offers opportunities for all kinds of people regardless nationality, religion or sex. Management actively seeks to have as diverse staff as possible."

Heidi Eriksen

Conference Manager

"Hvis du som Team Member eller leder viser, at du gerne vil fremad, så giver Scandic dig mulighederne for videreudvikling."

Jimmi Mortensen

Booking

"Det bedste ved Scandic er mine kolleger, de spændende og varierende opgaver og den åbne kultur, som vi har i Scandic, hvor der er plads til alle."

Christina Skjoldborg

Finance

"Scandic er en mangfoldig arbejdsplads, med en høj faglighed og fantastiske kolleger. Derfor er jeg stolt af, at være ansat i Scandic."

Karsten Felvang Nielsen

F & B Director

"Scandic tror på dig og det du kan. Her er altid glade kolleger, der skaber de bedste rammer for vores gæster."

Louise Rafn

Revenue Manager

"Som Revenue Manager er vi en vigtig del af den spændende vækstrejse som Scandic er på."

Joanna Koefoed-Jespersen

Housekeeping Manager

"Scandic believed in me. I have been given the greatest opportunity to grow and develop."

Emmanuel Onaiwa

Opvasker

"Scandic always feels like home when I’m here. The staff have great relationships with each other."

Thomas Oest

General Manager

"Det gør mig stolt, at være en del af Scandic, hvor nøgleord som sammenhold, mangfoldighed, social- og miljømæssig ansvarlighed er så integreret en del af vores kultur."

Jesper Thuesen

Restaurant Supervisor

"Vi lytter og går i dialog med vores gæster, for at give dem den bedste oplevelse."

Sif Buchardt

Receptionistelev

"Hos Scandic er der plads til forskellighed, udvikling og mulighed for at skabe gode og nære bekendtskaber på tværs af hotellets afdelinger."

Clement Suchel

Bar Supervisor

"At Scandic, I am given the opportunity to be myself, to get better in my job and to grow. We are like a family."

Leena Sørensen

Key Account Manager

"Hos os bliver du en del at Danmarks bedste salgsteam. Vi arbejder meget målrettet og har altid kunden i fokus."

Per Christensen

Teknik

"Jeg har netop haft 30 års jubilæum på hotellet. Vi har det sjovt på arbejde og som tekniker er to dage ikke ens."

Mikkel Nielsen

Teknisk chef

"Berøringsfladen er virkelig stor, både overfor gæster og internt. Man mærker virkelig, at man gør en forskel i hverdagen, smilet fra gæsten eller kollegaen, når man har hjulpet dem, er guld værd."

Maria Kristiane Thomsen

Tjenerelev

"På Scandic Aarhus City er der plads til alle! Der er virkelig plads til faglig og personlig udvikling - specielt for os elever."

Line Beck-Fischer

Marketing Manager

"Det er en utrolig stærk kultur at være en del af, der både er omsorgsfuld, innovativ og initiativrig."

Dine kvalifikationer


Hvem er du

  • Du har indgående kendskab og solid erfaring med mad og drikke på et hotel
  • Du har ledelseserfaring
  • Du er udlært tjener eller har tilsvarende erfaring
  • Du har et godt overblik og som person er du kreativ, motiverende, har et højt energiniveau og arbejder resultatorienteret
  • Du er fortrolig med Office-pakken og har flair for it
  • Du taler et nordisk sprog og kan kommunikere på engelsk, som er vores koncernsprog

Vi tilbyder

  • At du bliver en del af ”Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion”, som også er Nordens største hotelkæde
  • Landets bedste kolleger som alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier "be caring", "be you", "be a pro" og "be bold"
  • Faglig og personlig udvikling
  • Landets fedeste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, uanset hvor vi kommer fra, og hvor vi har det sjovt
  • Favorable personalegoder, herunder Team Member Card som giver dig rabatter på overnatning på Scandics hoteller, en god sundhedssikring og fri brug af Scandic Fitness faciliteter

Vi inviterer løbende til samtaler.

Hos Scandic hylder vi forskellighed og gi’r plads til den enkelte. Vi ved, at vi gør hinanden gode, og at vi alle sammen bidrager med noget særligt. Derfor er vi meget stolte af, at Scandic flere gange er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion og netop har modtaget Momondos Bæredygtighedspris. Vi er utrolig glade for den flotte pris og siger tusind tak til alle vores medarbejdere, der hver dag har omtanke for hinanden, vores omgivelser og alle vores gæster.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Scandic er nordens største hoteloperatør med mere end 10.000 nysgerrige kolleger på 280 hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen. I Danmark har Scandic 28 hoteller og flere er på vej de kommende år, derfor søger vi flere kolleger. Vi vil være en verdensklasse nordisk hotelkæde, som giver alle vores gæster gode oplevelser. Vil du være med?
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus

Lignende jobs

  • Øvrige i Brabrand

    Fri kontakt
    Har du erfaring med at rådgive og udvikle samarbejdspartnere? Kan du udvikle kommercielt på eksisterende partnerskaber? Har du en sund forretningsforståelse? Så er her en spændende mulighed som Partnerkonsulent hos CAC Fleet, en afdeling af Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN.
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Are you our next Partnership Intern? Do you have a passion for diving into partnership sales and marketing? We're seeking a dedicated individual to join our team and assist our Partnership Mana..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Er du en erfaren netværkskonsulent med passion for området og viden om moderne tendenser i branchen? Dette er muligheden for at arbejde med netværk i stor skala hos en af Danmarks største virksomhe..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Ønsker du at arbejde med løsninger og teknologi, som bidrager til den grønne omstilling? Og vil du være en del af en ambitiøs og professionel IT-organisation, hvor fleksibilitet og trivsel har afgø..
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som øvrige i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.