Retsassistent til civil- og [xxxxx]etten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Retsassistent til civil- og familieretten

Retten i Aarhus søger en uddannet kontorfunktionær til en fast stilling, som ønskes besat snarest muligt.

Vi lægger stor vægt på trivsel og samarbejde. Vi lægger endvidere afgørende vægt på, at du kan yde en god service over for rettens brugere, samt høj kvalitet og effektivitet i sagsbehandlingen.

Arbejdsområde:

Som kontorfunktionær vil du komme til at arbejde med mange forskellige og spændende opgaver. Dit arbejde vil blive ansvarsfuldt og med kontakt til domstolenes brugere. Vi forventer, at du varetager stillingen med stor selvstændighed, men med tæt sparring fra dine kolleger, der altid er klar til at hjælpe.

Den faste stilling er placeret i civil- og familieretten, hvor opgaverne blandt andet vil bestå i kvalitetssikring af sager, planlægning og berammelse af sager, korrespondance, udarbejdelse af udkast til retsbøger, afgørelser mv. Du skal arbejde både med civile sager og familieretlige sager, der omfatter såvel, småsager, boligretssager, forældreansvarssager, værgemålssager og mange andre typer sager. Dog kan du forvente fortrinsvist at arbejde med civile sager.

Du vil som led i din ansættelse modtage en grundig oplæring i afdelingen og desuden deltage i domstolenes kurser af relevans for dit arbejde.

Vi forventer at ansætte en medarbejder, der:

  • er kontoruddannet eller elev ved domstolene med få måneder tilbage af uddannelsen
  • er robust og trives med et vist arbejdspres
  • er god til dansk retskrivning
  • er udadvendt og serviceminded
  • har lyst og evne til at lære nyt
  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og ansvarsbevidst har et godt humør og samarbejdsevner
  • er positiv, engageret initiativrig og fleksibel

Vi tilbyder en afvekslende hverdag, hvor den enkelte har mulighed for at arbejde meget selvstændigt. Vi har et godt kollegialt samarbejde i afdelingen på tværs af faggrænser og med en god og humørfyldt omgangstone.

Vi arbejder hver dag på at leve op til Danmarks Domstoles mål om at være en attraktiv arbejdsplads blandt andet ved at arbejde målrettet med videndeling.

Retten i Aarhus har i alt ca. 100 medarbejdere, heraf ca. 25 jurister, som er delt på to adresser ved siden af hinanden. Civil- og familieretten har kontorer i Tinghuset på Vester Allé 10, hvor alle retssagerne også afvikles.

Vi har frugtordning, kaffeordning og en fælles personaleforening, ligesom der er mulighed for at tegne sundhedsforsikring hos Mølholm A/S gennem Foreningen af Sundhedsforsikrede Domstolsmedarbejdere.

Løn og ansættelsesforhold:

Ansættelsen sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere i staten.

Du indplaceres som udgangspunkt som retsassistent i løngruppe 2, sats II, hvor lønnen udgør 26.098,58 kr. pr. måned ekskl. evt. pension. Eventuelt kvalifikationstillæg forhandles individuelt under hensyntagen til dine kvalifikationer.

Spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Gitte Baarsch på telefon 99 68 79 32 eller konstitueret funktionschef Nicolai Bødker Huus på telefon 20 73 86 30

Du kan læse mere om Retten i Aarhus på rettens hjemmeside: www.domstol.dk/aarhus

Ansøgning:

Ønsker du at søge stillingen, skal du sende din ansøgning elektronisk. Det sker via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk/aarhus under ”Job i Retten”. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Du skal vedhæfte CV, indscannet eksamensbevis, relevante udtalelser og et vellignende foto.

Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 12. april 2023 kl. 12. Vi opfordrer til at sende ansøgning snarest muligt, idet der afholdes samtaler med relevante kandidater løbende.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Onsdag den 12. april 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Er du en passioneret mødebooker-profil med stærke evner inden for salg og leadgenerering? Har du erfaring med B2B-salg og ønsker at være en afgørende spiller i vores strategiske forretningsområde i..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    Om jobbet:Vil du være med til at udvikle byens elite & talentmiljøer inden for sport?Er du en dygtig administrator? Dygtig til at kommunikere med mange aktører? Er du vedholdende? Motiveres du af..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 5
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7