Talstærk og rutineret regnskabsmedarbejder søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Brænder du for at arbejde med regnskab i et politisk miljø, og er du rutineret på det statslige regnskabsområde? Er du samtidig skarp på tal, regnskabsprocesser og samarbejdsrelationer? Og har du lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af vores Økonomikontor? Så har vi en spændende stilling ledig netop nu!

Lidt om alt det vi tilbyder
Du bliver en del af Hjemrejsestyrelsens Økonomikontor, hvor vi beskæftiger os med diverse økonomiopgaver, herunder regnskab, udgifts- og budgetopfølgninger, finanslov, indkøb, ledelsesinformation samt statistik og data på hjemrejseområdet. Vores styrelse er oprettet for få år siden, og regnskabsopgaverne vil bære præg af at være under udvikling. Dertil arbejder vi målrettet med at sætte god økonomistyring på dagsordenen for at understøtte en optimal anvendelse af ressourcerne.

Vi er i gang med en ambitiøs proces med udvikling af vores opgaveportefølje, som vi håber, at du har lyst til at være en del af. Du får derfor mulighed for at sætte dit eget præg på opbygningen og rammerne for den fremtidige opgaveløsning.

Dine opgaver
Din primære arbejdsopgave vil være at varetage driften på regnskabsområdet. Dine konkrete arbejdsopgaver bliver:

  • Opfølgning og controlling af de månedlige regnskabserklæringer for departementet og styrelsens driftsregnskaber i SKS
  • Udførende på regnskabsopgaver relateret til styrelsens regnskab, bl.a. omposteringer, udsendelse af fakturaer, afstemninger, refusioner mv.
  • Navision Stat, RejsUd og IndFak
  • Bidrag til sammenhængen mellem indkøb og regnskab
  • Regnskabsmæssig håndtering vedrørende projekter som Frontex, NGO’ere o.l.
  • Håndtering af kontanter
  • Indberetning af SKAT
  • Kontrolopgaver på regnskab, herunder finansielle kontroller
  • Bidrag til regnskabsinstruks med bilag o.l.
  • Bidrag til økonomipostkasse

I løbet af året skal vi kigge på en opdatering af dimensioner i Navision Stat samt regnskabskonti i vores tilskudsbogføringskreds, som du kan blive en del af. Har du interesse for at arbejde med regnskabstal til større produkter som udgiftsopfølgninger, regnskabsopfølgninger, indkøb, kontraktarbejde mv., vil der også være mulighed for det. Generelt er der gode muligheder for, i den fremtidige opgaveløsning, at tage højde for netop din erfaring, interesse og videreudvikling.

Hjemrejsestyrelsen som arbejdsplads
Vi tilbyder en bred samarbejdsflade med styrelsens medarbejdere, chefer og direktion samt vores departement og de øvrige styrelser på ministerområdet, både i det faglige og politiske arbejde. Hjemrejsestyrelsen er desuden et sted, hvor vores arbejde har en direkte betydning for de mennesker, som vi kommer i kontakt med, hvorfor det er en prioritet for os at være ambitiøse og ordentlige og levere en høj kvalitet.

I Økonomikontoret får du 10 engagerede kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og ansvarsområder. Vi er fortsat ved at etablere os både på det faglige og sociale plan, så du har god mulighed for at bidrage til og påvirke kontorets kultur. Vi ønsker at være kendetegnet ved høj faglighed og højt ambitionsniveau i håndteringen af styrelsens økonomistyring. Samtidig sætter vi pris på en uformel omgangstone og et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi kan have det sjovt sammen i opgaveløsningen.

Vi er en fleksibel arbejdsplads med god mulighed for hjemmearbejde, og hvor der bliver gjort meget for det sociale på tværs i styrelsen. Det er en prioritet, at vores medarbejdere har en god work-life balance og trives med at gå på arbejde – på den måde skaber vi den bedste arbejdsplads. Dertil tilbydes løbende kompetenceudvikling og sparring, både i form af forskellige opgaver på tværs af området og ved kurser og uddannelse.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant baggrund fx som regnskabs- eller kontoruddannet, men du kan også have en relevant akademisk uddannelse. Det vigtigste er, at du brænder for de opgaver, der skal løses og er motiveret for at bidrage til den fortsatte udvikling af Økonomikontoret.

Du bliver en del af et fagligt miljø, hvor du har rig mulighed for faglige udfordringer. Vi forventer, at du er skarp til tal og er erfaren på regnskabsområdet.

Derudover forventer vi, at du:

  • har indgående kendskab til Navision Stat, RejsUd og IndFak
  • er dygtig til de statslige regnskabsregler
  • er ansvarsbevidst og vedholdende samt bevarer overblikket samtidig med, at du har fokus på detaljen
  • evner at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af organisationen og med eksterne parter
  • har godt humør og bidrager til den gode stemning og kultur på arbejdspladsen


Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern enten efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og relevant organisation eller overenskomsten for akademikere i staten og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”TJENESTEBRUG” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Julie Rosenkilde Hasseriis på telefonnummer 30 65 78 64 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 17. marts 2023, kl. 10.00.

Vi forventer at holde samtaler den 22. marts. Der vil være en faglig test forbundet med samtalen.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Birkerød
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2