Kontorassistent der motiveres af databehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Trives du med at have dine egne opgaver? Og motiveres du af at arbejde intenst med data og statistikker helt fra de rå tal til den gennemarbejdede præsentation? Så er du måske vores nye kollega i rollen som kontorassistent.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores kontor i Fredericia og hjemme.En afdeling med godt samarbejde i fokusFacility Service drifter 10 administrative lokationer i hele landet. Afdelingen består af 24 medarbejdere fordelt på 8 lokationer, hvoraf de 15 er placeret i Fredericia. Du bliver en del af en afdeling af medarbejdere, der holder til i Erritsø, Egtved, Tjele, Li. Torup og Vester Hassing, alle i Jylland samt Ballerup, Stenlille og Everdrup på Sjælland. Vi forventer en bred kontaktflade til alle vores lokationer.Vi har en god tone i afdelingen med plads til forskelligheder. Vi har mandatet til at træffe de beslutninger, der skal til for at løse vores opgaver, og det er vigtigt for os, at der altid er sparring at hente i teamet.Afdelingen er opdelt i tre grupper; Administrations-, Ejendoms- og Servicedrift. Du bliver en del af Administrationsdrift.Jobbets indholdGlæd dig til en rolle, hvor du i igennem dine primære arbejdsopgaver vil have en bred kontaktflade med både interne og eksterne samarbejdspartnere. En af de mest centrale opgaver er databehandling, herunder udarbejdelse af statistikker, rapporter og præsentationer, som skal bruges både internt i afdelingen og til øverste ledelse. Det kan for eksempel være udarbejdelse af en rapport over belægningsgrader i forhold til fremmøde og kontrol- og adgangssystemer.Primære arbejdsopgaver:
  • Afdelingens kontrakter
  • Udarbejdelse af rapporter om antal arbejdsskader med fravær
  • Bestilling af diverse inventar
  • Bestilling af IT-udstyr ved flytninger/etablering af arbejdspladser
  • Dokumenthåndtering
  • Ad-hoc opgaver i forbindelse med flytninger, herunder information til de berørte og afdelingerne
  • Bestilling og håndtering af hjemmearbejdspladsen, herunder vejledninger mm
  • At supportere vores kollega med ansvaret for arbejdstøj
  • Du kan se frem til en meget ansvarsbevidst rolle, hvor dine opgaver oftest har en administrativ og praktisk tilgang med mulighed for mange andre opgaver.Du er initiativrig og en god kollegaSom person er du tillidsfuld, ansvarsbevidst og engageret. Du har gode empatiske egenskaber, som du bringer i spil i det gode samarbejde, du indgår i, ligesom du motiveres af at kommunikere med mange forskellige mennesker på forskellige niveauer.Du har overblik over de mange forskellige bolde, der er i luften, og samtidig skal du være i stand til at prioritere egne opgaver.Vi tror på, at trivsel og gode relationer til andre mennesker er nøglen til at lykkes, og det er vigtigt for os, at du trives, udvikles, og at du passer til dit team. Vi har derfor både fokus på holdninger, motivation og på faglige evner.Vi arbejder konstant på at blive bedre, så forandringer er en selvfølge, og vi sætter stor pris på åbenhed om både succeser og det modsatte. Det er ofte vores fejl, vi lærer allermest af, og det er brændstof til, at vi fortsat har fart i vores udvikling.Du lykkes i jobbet, når du:
  • Har fået indsigt i og forståelse for Facilitys overordnede arbejdsområder, samt indsigt i teamets arbejde
  • Selv er ansvarlig for hjemmearbejdspladser
  • Har grundig indsigt i databehandlingen og udarbejdelse af rapporter
  • Er superbruger i P360 (Energinets dokumenthåndteringssystem)
  • Erfaring fra lignende rolleDu har minimum 5 års erfaring som kontorassistent eller lignende, og du er vant til at arbejde med databehandling på forskellige niveauer. Du er en solid bruger af Excel og Office-pakken generelt, og du trives med at have egne ansvarsområder.Du er samarbejdsorienteret og sætter pris på sparring med dine kolleger, ligesom du vægter fællesskabet i din afdeling højt.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Ansøgning og kontaktSend dit cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 31. maj 2023. Vi forventer at holde samtaler i Fredericia den 14. juni 2023 og 21. juni 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Facility Manager Ole Christiansen på telefon 2949 4283 eller gruppeleder Tina Sørensen på telefon 2333 8544. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Administrativ medarbejder
    • Fredericia
    • Onsdag den 31. maj 2023

    Lignende jobs

    • Administrativ medarbejder (elev) i Kolding

      En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
      • Administrativ medarbejder
      • Kolding
      Få mere info
    • Administrativ medarbejder i Vejle

      Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
      • Administrativ medarbejder
      • Vejle
      Få mere info
    • Administrativ medarbejder i Sydjylland

      Er du den smilende og imødekommende musikskolesekretær, vi leder efter? Haderslev Musikskole søger en engageret og struktureret musikskolesekretær til at indgå i vores administrative team. Med star..
      • Administrativ medarbejder
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Administrativ medarbejder i Sydjylland

      Vi søger en landzonesagsbehandler, der også vil kunne bidrage til åben-land planlægning, lokalplaner eller udstykningssager afhængigt af kompetencer og udviklingsønsker.Derudover søger vi en by..
      • Administrativ medarbejder
      • Sydjylland
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
    27. april 2024 5
    26. april 2024 5
    25. april 2024 6
    24. april 2024 6
    23. april 2024 6
    22. april 2024 6
    21. april 2024 6
    20. april 2024 6
    19. april 2024 6
    18. april 2024 6
    17. april 2024 7
    16. april 2024 10
    15. april 2024 9
    14. april 2024 9
    13. april 2024 9
    12. april 2024 9
    11. april 2024 9
    10. april 2024 9
    9. april 2024 9
    8. april 2024 8
    7. april 2024 8
    6. april 2024 8
    5. april 2024 8
    4. april 2024 8
    3. april 2024 8
    2. april 2024 4
    1. april 2024 5
    31. marts 2024 4
    30. marts 2024 4
    29. marts 2024 4
    28. marts 2024 4