[xxxxx] søger en konstruktør til sin salgsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gandrup

Trives du på kontor i en salgsafdeling, og er du detaljeorienteret samt struktureret, er arbejdet i salgsafdelingen hos Gandrup Element A/S måske noget for dig.

Som konstruktør hos os refererer du direkte til virksomhedens salgschef. Vi forventer først og fremmest samarbejde, loyalitet samt teamånd. Du vil have tæt kontakt til dine kolleger ikke mindst i salgsafdelingen og vil hovedsageligt beskæftige dig med opmåling, mængdebegning, prissætning samt kundekontakt.

Du bliver dermed en del af vores erfarne salgsteam, hvor du arbejder selvstændigt, men også i et team. Dine arbejdsopgaver vil primært være

o kontrol af ordremængder

o opmåling

o tilbudsberegning

o kundekontakt - salg

Desuden indgår alm. forefaldende arbejde i salgsafdelingen.

Du arbejder tæt sammen med tegnestue-, produktions- samt montageafdelingen, hvorfor gode samarbejdsevner samt ansvar er i fokus. Du holder hovedet koldt i hektiske perioder.

En uddannelse som konstruktør eller tilsvarende baggrund forventes, samtidig med at erfaring i branchen samt kendskab til Bluebeam og Revit er en fordel. Vi søger dermed en selvstændig medarbejder, der er struktureret, har gode samarbejdsevner samt kommunikerer direkte.

Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag i vores veletablerede virksomhed med et godt socialt miljø. Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedssikring etc.

For yderligere information henvend dig til salgschef, Jesper Graversen pr. mail, brev eller telefon jf. vores hjemmeside.

Opstart: Hurtigst muligt

Send din ansøgning til Mai-Britt Wentzel pr. mail; [email protected]

Sådan ansøger du

Send en mail til [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Gandrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Gandrup
  • Torsdag den 28. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Gandrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Gandrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
29. marts 2024 1